Дългото чакане след трансфера-5

• 90 562
  • 771
  •   1
Отговори
# 375
марисил, Sad.  Вярвай,че късмета може да ти е в снежинките Peace.Има какво да те крепи,в този труден момент.

# 376
момичета помагайте с линк за ЗЕТ и малко инфо  newsm78,че нещо немога да открия темичката  Embarassed

# 377
Здравейте всички ,отдавна чета и преглеждам сайта -но ето че вече съм "част "от  цялата картинка и поредната силно надяваща се на Коледно чудо. От сърце пожелавм на всички една по-усмихната ,по- топла и усмислена Нова 2011.

# 378
Здравейте всички ,отдавна чета и преглеждам сайта -но ето че вече съм "част "от  цялата картинка и поредната силно надяваща се на Коледно чудо. От сърце пожелавм на всички една по-усмихната ,по- топла и усмислена Нова 2011.

Много много успех и скоро да ни се похвалиш  Peace Чакаме хубавите вести от теб Peace
Марисил има такава темичка и в Зачатие и тук в бгмамма а и в нета също  Peace Чичко гугъл е така добър и ще ти окаже помощ  Peace

# 379
Desdemona  благодаря ти  ,човек винаги има  нужда някой да го окуражи.4ти  ден след тренсфера  времето минава така -сякъш съм консервирана като грах в кутия....а навън едно слънце така ми "намига".. Sunglasses

# 380
Lubopitka  чакаме добри новини и дано тази коледа бъде наи щастливата за теб EFP EFP EFP newsm30 newsm30

# 381
 Praynig момичета толкова много информация натрупах благодарение на всички Вас които вече сте минали по този път-за огромно съжаление някои по няколко пъти.Първи опит ми е ИКСИ-всичко се разви така стремглаво че не можах да се усетя кога бяхме за първи път на лекар и кога мина цялата процедура. Thinkingмомчето ми е силно вярвящо че ще успеем от раз- но както често казвам и на него само невежите живеят щастливо..

# 382
Lubopitka, желая ти от сърце това да е първия ти и последен опит. Дано получите вашия новогодишен подарък, а защо не и двоен Grinning
Тъкмо си мислех, че ще съм сама в темата, но с теб ще си правим компания. Днес ми е 3 ден от трансфера на замразени ембрита. След неуспеха ноември, с док решихме да не чакаме и още на следващия цикъл направихме ЗЕТ. Размразиха две от четирите ми ембриона. Слава богу и двечките преживяха на 100% размразяването. Не възлагам много надежди и го карам доста по-спокойно. Ако е писано ще стане. Ако не имам още две сладоледчета. Grinning Дори мисля да не правя кръвен този път. Док ми каза кръвен на 30.12, пиклив на 01.01.
Дано започнем Новата година с едни тлъсти две черти.

# 383
Оо  дано Радост_HM   Praynig,така като чета все повече започнах да подлагам на съмнение  чудото от първия път-а само преди 3 дни бях сигурна в успеха си.какво се променя? нека твоите малки" замръзнали  фъстъчета"намерят най топлото местенце на света именно в коремчето на мама  Hug

# 384
  • Sofia, Bulgaria
Оо  дано Радост_HM   Praynig,така като чета все повече започнах да подлагам на съмнение  чудото от първия път-а само преди 3 дни бях сигурна в успеха си.какво се променя? нека твоите малки" замръзнали  фъстъчета"намерят най топлото местенце на света именно в коремчето на мама  Hug

И аз след толкова чете вече се обезверих много  Sad , аз съм 5 -ти ден след трансфер на 02.01.11 ми е теста , първи опит ми е само с едничко ембрионче . Дано всичко да е наред за всички стискам силно палчета за всички ни  Praynig

# 385

И аз след толкова чете вече се обезверих много  Sad , аз съм 5 -ти ден след трансфер на 02.01.11 ми е теста , първи опит ми е само с едничко ембрионче . Дано всичко да е наред за всички стискам силно палчета за всички ни  Praynig
Ааааа, момичета, никакво обезверяване! Половината успех е скрит в това да вярвате. Такива хубави празници има сега - забавлявайте се и не четете! Всички ще станем майки някой ден. Имайте вяра.
На всички Весела коледа и повече чудеса!

# 386
  Радост-НМ,ivetinka ,желая ви ,много късмет момичета  Praynig Praynig Praynig
  Коледа е,стават чудеса,имайте вяра ,4е скоро ще гушкате вашите бебчета Praynig

# 387

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: сб, 25 дек 2010, 18:03 от mishi_tatko

# 388
Чистита Коледа ва всички
Днес 8ми ден след трансфера водена от най-голямата глупост на света реших да си направя тест -който е показа отрицателен резултат.Първо се опитах да се овладея и да си повторя ,потретя и колко още пъти незнам че е рано да се отчете налична бременност,после малко поревах ей така да отпусна напрежението и сега пак съм с надеждата че наистина съм прибързала с резултата.Питам ви аз момичета -прибързала ли съм или просто сега вече съм като удавник за сламка и ще повярвам на всичко което ми кажат само и само да ми подейства окуражаващо? Sad

# 389
Любопитка,успокой се Hug.Наистина си избързала.По принцип пикливите показват около след 14-ия ден.На десети ден може да си направиш кръвен.Потрай още два дни и ела да ни се похвалиш с най-малко,двойно ЧХГ.Успех ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт