Дългото чакане след трансфера-5

• 90 600
  • 771
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Ивона Честито

# 691
  • София
Ivona, да видите най-хубавата точица другата седмица.  Hug Честито!

# 692
Благодаря на всички и много късмет! Two Hearts

# 693
Ivona 35,честит ти положителен тест.Желая ти едни хубави и леки 9 месеца(или 8,че то единия мина)  bouquet

# 694
ivona 4estito,i az da kaja kakvo me spoletq,dnes mi tragna ne6to kafqvo no mnogo slabo sigorno tova e kraqt i ako e taka imam 4ri zamrazeni embrioma sled kolko vreme moje da se postavqt

# 695
ivona 4estito,i az da kaja kakvo me spoletq,dnes mi tragna ne6to kafqvo no mnogo slabo sigorno tova e kraqt i ako e taka imam 4ri zamrazeni embrioma sled kolko vreme moje da se postavqt

cip моля те пиши на кирилица, че честно казано направо се измъчваме да четем  Naughty
И не отписвай този опит. Това, че ти тече в кафяво означава, че е стара кръв, което е хубаво, но в този случай следва да останеш плътно на легло за да не се засили течението, както и да ставаш само до WC  Peace Също така е хубаво да ти се увеличи Утрогестана/Дуфастона зависи на теб, какво ти е изписано  Peace А ако имаш и аспирин протект и Фраксипарин веднага следва да ги спреш и можеш да започнеш когато напълно спре това течение.
Но всичко това са съвети давани на мен от моят доки и по повод моето с-е, затова е най-добре да се свържеш със своят доки и да се консултираш с него! Късмета да е с теб  Hug

# 696
Момичета, не мисля че е подходящо да си даваме акъл за лекарства след стимулация  Peace Всеки си има лекар и би трябвало той да насочи пациента, кога, какво и колко да увеличава или да спира  Peace

cip не отписвай опита си, обади се на доктора и се консултирай с него какво да правиш! Зацапвания и прокървявания са често среща при ин витро, но не означава в никакъв случай приключил опит  Hug

# 697
  • близо до Кресненското дефиле
Момичета, не мисля че е подходящо да си даваме акъл за лекарства след стимулация  Peace Всеки си има лекар и би трябвало той да насочи пациента, кога, какво и колко да увеличава или да спира  Peace

cip не отписвай опита си, обади се на доктора и се консултирай с него какво да правиш! Зацапвания и прокървявания са често среща при ин витро, но не означава в никакъв случай приключил опит  Hug
Hug
ЛЕКАРСТВА СЕ ПРИЕМАТ САМО СЛЕД КОНСУЛТАЦИЯ С ЛЕКУВАЩИЯ ВИ ЛЕКАР

# 698
cip Не се шашкай предварително надежда винаги има, аз бях по същия начин. Твърде е възможно да е просто реакция на организма все пак това се случва и при нормално протичаща бременност а и в организма настъпват промени с който той се бори. Аз бях с зацапване 3 дни и бях решила че, всичко е свършило но, явно не е. За твое успокоение върви  в някоя лаборатория и си пусни кръвен тест. Така ще знаеш какво да правиш. Дай боже да има с какво да се похвалиш. И след това звънни на лекаря си.

# 699
Пия дуфастон - два пъти по едно. Утрогестан - 3 пъти по 2. И фолива киселина - 2 по 1. Обадих се снощи на доктора, той ми каза , че ако не ми тръгне нормална кръв до понеделник - да му се обадя и във вторник да отида на ултра звук. Казах му, че ме поболва кръста - той каза, че това са контракций в матката, които изхвърлят мръсните неща. Дигнала съм температура 37,7 - доктора ми каза да пия парцетамол, но я свалям до 37,4.

# 700
  • София
 cip ,с тази температура може и да се разболяваш. Иначе,нормално с тези прогестерони-утрогестанът и дуфастонът, температурата си е 37.3,4

# 701
Днес мие 19ден от трансфера сутринта си направих тест и показа отрицателенр, сигорно е оште рано да покаже.

# 702
  • София
cip,на 19-ти ден вече трябва да има поне бледа втора черта. Най-добре си пусни кръвен,поне,ако наистина няма нищо,да не се тъпчеш безсмислено с лекарства

# 703
Остават два дни до първия ми преглед.Чувствам се сякаш отивам на най-важния си изпит в живота. Shocked ShockedДано всичко е наред,само това се моля и си стискам палци Embarassed

# 704
Имам 4ри замразени ембриома,мойе ли някои да ми каjе,слет колко време ги вра6тат

Общи условия

Активация на акаунт