Дългото чакане след трансфера-5

• 90 592
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
Имам 4ри замразени ембриома,мойе ли някои да ми каjе,слет колко време ги вра6тат

Различно! След аборт се изкачкват няколко МЦ за да се нормализират хормоните! Най-добре говори с доки за това  Peace
 Shalona Hug да видиш най-хубавата точица/и  Peace вълнувам се заедно с теб Crazy

# 706
Shalona чакаме твоето завръщане от док.  Hug И аз се чувствах като преди изпит - все си казвах, че няма как да ме скъсат - нучила съм всичко... Ще разказваш за срещата с точицата.

cip пусни си кръвен да си сигурна какво е полжението.

Стискам палци на чакащите и искам положителни резултати.  Hug Hug Hug

# 707
и аз приклъ4их

# 708
Е момичета изпита е взет успешно Laughing LaughingВчера видяхме точицата,а Доки дори видя втора ,но не е много сигурна.Така че от Чоко и Боко единия продължава.Наистина вълнението беше огромно и се извинявам че още вчера не писах.Благодаря ви момичета за вярата и успокоението ,с които ме зареждате  bouquet  bouquet  bouquet
cip,не тъжи че си приключила Hug HugНа следващия опит със сигурност ще видиш  EFP

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 08:16 от Shalona

# 709
Е, слава Богу! Шалона, пожелавам ти лека и ведра бременност! Така, както се справи с ин витрото, дано да продължава в същия дух до финала. Много се радвам за теб и се надявам Христине и Шарки също да постигнат мечтите си този месец. Дано!

# 710
Шалонка, честито и от мен!  bouquetСтрахотна новина! Късмет и много хубави моменти ти желая! А сега какво предстои, какво ти каза докторът за следващо посещение? Ще има ли такова и колко време след зърването на точицата предстои? А сърдечен пулс кога трябва да чуете? Ако имаш желание може да разясниш какво следва по-нататък, моля те! Честито още веднъж и много прегръдки! Hug

# 711
Шалонка  bouquet

# 712

Следващият преглед е след 10 дни.А какво ми предстои-предстои да разбера. Laughing
За всички ви Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 713
Щалона честито и от мен!

# 714
  • Малта
БРАВО Shalona Айде лекичко да ти е preggo .... и дано да са twin_neutral

След 10 дана пак да се похвалиш  Hug

това първи опит ли беше?

# 715
Вчера мина и моят трансфер ... чакането тепърва започва !

Успех на успелите момичета и много положителни тестчета на очакващите! Peace

# 716
Здравейте моичета,искам да се допитам и до вас. Днес ми е 16-ти ден от трансфера. Направих ЧХГ което излезе
            959.48  mIU/ml ;   0.00 - 5.00 за мъже и небременни жени
а преди 2дни направих и уринарен тест които излезе също полужителен. Звъннах в клиниката, но ми казаха 4е резултата не е ясен и трябва да а пак да повторя теста , за да видим дали ЧХГ-то се пока4ва. Попитах това не е ли нали4ност на бременност,отговориха ми не е съвсемясно. После званнах в лабораторията , там където правих теста казаха ми , 4е при тези стоиности няма никакъв смисъл от друг тест, т.е. резултата е чудесен.
Пиша ви защото много ме разтроиха, а така се зарадвах.Сега не знам какво да си мисля.Моля споделете.

# 717
  • София
gamig, мила, колко ембриончета ти върнаха?
Вярно е, че си 16 ден, но резултатът ти е твърдо убедителен и нищо чудно да е повече от едно Wink
Я не се шашкай! Всички тук си мечтаем за такъв висок резултат!!!

# 718
Варнаха ми 3 ембриончета. Дано всичко продалжи напред. А на всички от сърце пожелавам да положителен резултат.

# 719
  • Криворазбраната Европа
Не мога да ги разбера тия доктори, не ни стигат другите нерви, ами и при положителен тест пак ни вкарват филми, че да се побъркаме окончателно #Cussing out
gamig, спокойно, резултата ти е хубав! За едно са прави обаче, два дни след първия тест се прави още един, за да се види как се покачва ЧХГ. Хич не се шашкай, бременна си и това е! Peace Сега спокойствие, позитивни емоции и след 8 месеца да се гушкате с бебоците, с това ЧХГ ми намирисва на двоен резултат!  bouquet
evita1717, стискам палци след около две седмици да ни се похвалиш с тлъсто ЧХГ, че ми е мерак в околността да виждам близнашки и тризнашки колички! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт