Дългото чакане след трансфера-5

• 90 553
  • 771
  •   1
Отговори
# 720
ще радвам да ви съобщя добрия резултат. След  10 дни съм на преглед , записах вече час. Стискам палци на всички останали .

# 721
  • близо до Кресненското дефиле
gamig, спокойно, резултата ти е чудесен!
evita1717,,ще стискаме палци,мила!
Shalona ,честито!Лека и щастлива бременност! Hug

# 722
gamig момиче ти си бременна резултата ти е повече от положителен ,и то за близнаци  Hug
евита1717 късметм  стискам палци Hug

# 723
Еви fingerscrossed fingerscrossed
gamig,честита бременност.Сега спокойно(или поне се опитай)да си изчакаш деня за прегледа.10 дена не е много време,макар и да имаш чувството че е цяла вечност. Hug Hug

# 724
Благодаря ви момичета дано всички имаме успех !

gaming спокойно!Според мен също резултата ти е повече от положителен!
Ако не е тайна коя е клиниката , която се "съмнява" на резултат като твоя ?

# 725
Дори ме е срам да кажа коя е ! Може би не са ме разбрали правилно или не са чули правилно резултата. Беше някой от сестрите в клиника Малинов.  А там са страхотни, вълшебни са .....

# 726
  • Варна
gamig, и аз да кажа Резултата ти е супер, дай Боже всекиму такъв! Не се притеснявай, най-вероятно нещо не сте се разбрали по телефона. Аз също мисля, че бебетата са повече от едно!

# 727
gamig резултата е супер, не им се вързвай.  Hug Аз на 15 ден бях с 864 и док каза - "Ние сме много бременни". Сега остава да видш точиците, поне според мене са двечки. Тихо честито и да се отчетеш за точиците.   bouquet Лека и безпроблемна бременност до края! Грижи се за себе си.
Според мене или не са те разбрали в клиниката или просто както винаги в БГ искат да похарчиш още малко пари при тях.

evita1717 търпенее в чакането, много спокойствие и ненатоварване са необходими също за успеха.  Hug

# 728
Ех милички, вече съм спокойна. Вчера къде ли не званнах, както вие така и те ме успокоиха. Как могат да те преобарнат само с една дума, направо ме докараха до безсъние. Но за да спя спокойно ще направя едно ЧХГ в понеделник. Пусти мисли...... и фантазиии....

# 729
здравеите,искам да попитам при поставянето замразени ембриома 6ансат за бременост голям ли е или малак

# 730
gamig, честито!!! Party

cip, шанса е същия, въпроса е всички да приживеят размразяването Peace

# 731
Здравейте!
Трансфера както по-рано казах ми беше в Четвъртък около 17 ч.Днес е Вторник и ме притеснява , че изчезнаха симптомите , които имах до вчера ... Имам съвсем слабо и рядко пробождане в Я.Имам чувството , че вчера гърдите ме боляха повече , а днес по-малко , означава ли че всичко е приключило ? Cry

# 732
  • София
Не, не означава, има много мами, които са нямали никакви симптоми, докато не си видиш (отрицателния) кръвен тест, нищо не е приключило.

# 733
  • v. turnovo
Не се шашкай, след четирите ми трансфера всеки път ту имах симптоми,ту нямах, вглеждах се постоянно в себе си , а в това няма смисъл.Лекарствата също причиняват някои от симптомите на бременността, също така може да нямаш такива , а вече да си бременна. В месеца , в който забременях нямах никакви ,ама никакви физически симптоми , освен леко болезнени гърди. В месеците ,в които не съм била бременна симптомите ми бяха многократно повече. Опитвай се да мислиш позитивно и да запазваш спокойствие Hug

# 734
Благодаря ви Ники и Шарки за бързите отговори.Може би вглежданията сега след трансфер са повече и шашкането от липсата или появата на даден симптом ме притеснява и разстройва бързо!

Общи условия

Активация на акаунт