Отговори
# 720
Добър ден и от нас!

Честит Игнажден!Нали знаете, че днес се гадае за бъдещата година по това, кой ще влезе пръв в дома ви  Wink Дано влязат късметлии в домовете ви!
Аз чакам майка ми да дойде.Ще меси питка на Силвия и ще й правим прощъпулник.Имах голямо желание аз да я меся,но разбрах че трябва който прави питката да е с двама живи родители  Sad Май и тук в темата се спомена за това.Та се отказах  Sad Аз ще асистирам само.

За гърнето писах вече-ползваме го активно.Но памперса не сме го сваляли изобщо.Доста време стои седнала на гърнето и не иска да става даже.Иска си играчки и си играе докато седи.Сега се е научила да слага малки играчки в него и аз само се карам,а тя си продължава  Joy
Зъби-имаме си десет-осем резци и два кучешки отгоре.Сега растат едновременно двата горни кучешки и два горни кътници  Crazy
Телевизия-иска само музика да й пускам и то народна  Laughing Друга не признава. Гледа, пее и играе ...
За ваксината-мерси на отговорилите ми мами  Hug Дано и при нас няма реакция  Praynig
Това е за сега.Хубав ден!

# 721
На мен нещо на последък не ми се говори много  Sad
На Тони му изникнаха най-накрая още два зъба (долните резци) на веднъж с триста зора, температура, разтройство и нервничене цели 4-5 дни ...
Вече сме с 4 броя в устата  Peace Какво ли ще последва при следващите направо не ми се мисли  #Crazy

Елист и ние намерихме таолетната хартия за интересна и сега сме минус едно руло по малко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green хареса си го и си го накъса на малки парченца ... помощника на мама  Wink Wink Wink

За телевизията харсва я много особенно рекламите ... У нас ТВ постоянно работи  ooooh! На Хистори заспива че няма фрапиращи реклами  Mr. Green Mr. Green Mr. Green А се храним на най-гадните от тях Телешопа ако е в отвратително настроение и няма как да се забавлява с друго по време на хранене  Peace
От детските най харесва Випо за лека нощ и се смее на Картона и на БебеТВ... Винаги съм се чудила какво му намира за смешно  newsm78, но доста често му се случва ..
Хайде чао от мен че днес съм решила да готвя от обяд ... Нали е празник  Peace Grinning
А утре най-накрая ще ходя до работата да си взема служебна бележка и да си занеса документа за майчинството  Peace
Приятен ден   bouquet

# 722
Ние пък сме със само две зъбчета  Thinking, гледам горните два скоро май ще избият, почти са се показали!

Сега се притесних за тази ваксина, и ние мислиме утре да я слагаме!

Нашият прощъпулник също мина в събота, аз бях поръчала готова питка, че не ми се рискуваше аз да я правя.
Дари си хвана зъболекарски инструмент-майка ми беше донесла комплект с детски играчки за всякакви професии и това си харесахме!
На гърне стоим сутрин-понякога си вършиме "голямата работа"там, слагам я от август месец, но преди беше по-изпълнителна, напоследък нещо му се мръщи!!

# 723
  • София
Честит Игнажден и от нас  Hug
Зъби, ей откакто се сдобихме за нула време с осем бройки, други не са никнали. Сигурно четири пет месеца някъде, суша. Плюнчи се, чеше си венците с всякакви подръчни материали, но резултат няма  ooooh!.
Та дано новата година ни донесе нови зъбчета, леко, безболезнено, без сополки и драми  Hug
Тая гадната ваксина, ще я слагаме сигурно след новата година, че и без друго все малко назад сме с графика на ваксините.
Кики, едва ли е кариес, толкова малко детенце НЕ мисля.
Много купонджии сте, и на мен ми се ходи, но моята фирма и аз хммм, не останаха особено доволни че забременях и сме в обтегнати отношения с ръководството  #2gunfire.
Телевизия, ох гледа от време на време дисни чанъл - мики маус. Свалих му и пчеличката Мая, също е много хитово за сега.

# 724
Момичета, спретнах едно колажче, въпреки, че имаше изненада-нови снимки от днес.
Това е колажа Има едно детенце без име,  който си го познае да ми пише на лични да го оправя.

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 16:33 от Ивa

# 725
Има едно детенце без име,  който си го познае да ми пише на лични да го оправя.

това е моето чаве..не му написах името като ти пращах снимки,ама нали що годе сме си научили децата..редовните мами..та не се сетих че няма да го знаеш  Та това е Мишко на мен..хахах на Миа

# 726
 Laughing Laughing Браво на теб  Joy
Хайде отивам до аптеката и по-късно ще оправя името и ще кача снимката на същото място. Ако някой може да се включи и да направи по-хубаво колажче за първа страничка, няма да се разсърдя  Hug

# 727
Иве, колажът е страхотен, но моето Мони го няма  Sad Аз още преди месец бях пратила снимка на Миа, но май нещо се е загубила по трасето  Sad Така ли ще остане или има шанс да се включим и ние?

# 728
хайде сега халююююю момичетааа...ей доживяхме края на рожденическата тема..леле мислех че  с нея ще посрещнем и втория рожден ден

Иве аз ти казах че така става,пишеш краен срок и след него се качват 70% от снимките Crossing Arms Тц тц тц несериозна работа ти казвам  Naughty hahaha Но важното е колаж да има..е като дойде колаж дето не могат да бъдат добавяни снимки да видим..ще се научат

Кико няма как да е кариес,споко  Wink А ти как се завря там че видя Shocked хубаво е че си се разкършила предновогодишно. Grinning

Зъби и нас ни тормозят,много на последък.Но се надявам за Коледа и за Нова година поне по един за двата празника да се появи. Mr. Green Много искам а hahaha

Гърне имаме ама не сме го ползвали,и аз мисля май-юни да започнем.Ленка не е правилно да я оставяш да използва гърнето за игра.Така няма да го приеме на сериозно.Пиша го от опит както се казва,единия племенник по съшия начин си играеше слагаше си играчки в него..и голям зор видяха.

Телевизия-от обяд го пускам,сутрин слушаме радио..коледно разбира се Grinning Иначе гледа реклами,както всяко дете.И си се позплесва от време на време в някое предаване сякаш му разбира главата. hahaha Аз не му разрешавам,обаче като върша нещо и той се зазяпва.Е все още не се задържа дълго..играе,виси по крачолите и така.

Лелеле остават 5 дни до Коледа супеееееррррр Хем се радвам хем мина толкова бързо времето в подготовка на украса,на очакване..Аз уж заявих най-отговорно че няма да пипна меденките до Коледа..е дааа ама не отварях преди няколко дни кутиите и сложих ябълка че имаха нужда.И вчера мммм едни омекнали малееее...опуках цяла кутия... Емиии какво сега с какаото или 3в1-то така вървят

Аааа Иве какви са тези думи твоя колаж е страхотен,ако нямаш време да довършиш..да добавиш и другите деца казвай.Но е много хубав колажа така че ако няма проблем твоя остава.

Стейси нямам я свалена на Мони снимка..хъъъм странна работа. newsm78 Ти провери ли дали е качена в папката за колаж.Че нали някой път прави бъзици сайта.Странна работа,качи пак извинявай ако нещо пък аз съм я изтрила..ама как пък да не я сваля и да я изтрия.. Thinking

Хайде лека вечер ви желая пък дано утре усъмнем с нова тема Grinning Ако Васито е смогнала да направи...Васи дсори не ги открих цифрите нали компа ми нещо се бъгна..и си чака чинно за преинсталиране ..ама..

хайде до скиф.. Hug

# 729
Иве, колажът е страхотен! Браво!  Hug

Мияяяяяя, обичам тееее! Успяяяхххх! Направих коледните меденки, е първия опит на половина замина в кофата, защото можех да замервам съседите с тях, но следващите ммммм  Hug Hug Hug Hug Hug

# 730
  • София
Колажа е THE BEST!  Peace  bouquet

Сега да ви кажа за " кариеса".......ами не е кариес,  Embarassed срам ме е да кажа, но явно нещо е дребно лапнала и се залепило за небцето. От 4 дни го гледах, пипах с пръсти видях, че не се маха и реших, че ще е нещо не както трябва! Mr. Green
И днес пак се пробвах въпреки острите зъби да го махна, и то взе че изчезна! ooooh! Simple Smile

Стелчо: Браво бе мацеее! Hug Ех, на мен настроението нещо не ми е на ниво и няма да правя сладки! Но ще се облизвам на вашите! Heart Eyes

Миа:  Heart Eyes

И другото; Момичета, когато имаш приятели до себе си, всичко се преживява! Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 731
Аз качих нова снимка на Мони, но няма да се сърдя, ако не я добавите  Hug

# 732
Иве ако нямаш време ще сложим твоя колаж и аз мога да направя със другите новите снимки още един WinkА ако имаш време мяткай още Wink

# 733
  • София
Направих коледните меденки, е първия опит на половина замина в кофата, защото можех да замервам съседите с тях,
Еееееехххххх, Стеле, не трябваше де ги хвърляш, то можеше децата да играят кърлинг.
Гърне - купихме. Даже не едно, а две еднакви. Едното в къщи, другото при баба - с цел да запомни какво се прави в онова нещо там. Ама на никой не му се занимава май. Отложили сме го за сега.
Ваксината - ще чака за след празниците
Зъби - По-скоро прилича на перфоратор. hahaha. Има два от долу и един от горе.

# 734
  • София
Привет и от мен,

току що се се върнахме от вън, постояхме малко пред блока че иначе Пламена не се търпеше, походи в снега, падна няколко пъти и накрая се прибрахме...

за протокола - зъби и ние имаме само 6, като последния излезе преди повече от 2 месеца.... но напоследък взе да се плюнчи, тоест не точно да й течат лигите, но й е мокра брадичката, така че и ние може да очакваме включване около празниците. само за сравнение - на моя приятелка детето по-голямо с 2 седмици от Пламена вече има и кътници  #Crazy

от последната консултация - най-накрая Пламена е порастнала и на см, не само на дупе  Laughing, вече сме 75 см, на 10200 кг. Дундичка  Laughing

Мийка, аз меденки няма да правя /щото съм смот и мързел/ ама ти нали каза че ще донесеш някоя друга тава на съхранение  Party

Кики, радвам се че нямате кариес!!! незнам дали е възможно или не, ама в днешно време всичко е възможно!!! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт