Отговори
# 735
  • София
Пак аз...

Тая от банката още малко и ще яде здрав бой...Утре ще пускам жалба!  #Cussing out Днес ми е е егати деня, вдигнаха ми нервите отвсякъдеееее!!!!!!!!!!!! Хората са толкова освирепели, че вече се плаша...Навсякъде луди психопати.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И нашите меденки ги няма вече - хем бяха твърди, първата тава - поизгорели, ама гледам има само две в тенджерата!

Кики - бях сигурна, че не е кариес  Crazy

Аз не видях колажа, но съм сигурна, че е прекрасен!

# 736
Стейси, добавих те по изключение със снимката, която си качила в папката днес. Другите майки, които продължават да качват немога да ги добавя. Помолих ви да качите снимките до вчера  Rolling Eyes
Миа, ако ти се прави друг и има и други дечица, заповядай  Laughing
Колажа

# 737
Здравейте момичета  Simple Smile.
Бях поизчезнала за малко, но поне изчетох темата, последните страници сте мнооог активни, хайде и аз да се разпиша на последната страничка  Wink. Нямах особено коледно настроение, тази година малко закъсня. Мислех, че съм си загубила голямата връзка ключове, ден по - късно и много нерви, се оказа, че Росенчо ми ги е свил от бебешката чантаааа  Joy. Един снегорин удари колата на мъжът ми, добре, че нищо му няма на него, но пак чдове, застрахователи и т.н.. Изобщооо ей такива малки неща има, които могат да ми развалят настроението. Новото при нас е, че Рос проходи, с обувките му  е малко по - трудничко. Днес му поставиха ваксината, надявам се да е наред всичко.
Гърне - не използваме редовно все още. Рядко го слагам.
Телевизия - рекламите редовно ги гледаме. Във филмчета рядко се заглежда, но хорскопа го следим редовно newsm62.
За колажа - аз съм от закъснелите, но така е, като зачезнах съвсем.
Зъбките - имам 8, но са отдавна, няма нови зъбки, Питах педиатръката - каза ми нещо като месеците минус 7, ако някой е чувал подобна "формула", може да сподели. Или поне ичисли, че на нашата възраст към 5 - 6 зъба е нормално. Рос също се плюнчи много и всичко изка да си пъха в устата.
Хапал ме е няколко пъти и направо ме е разплаквал, а мъжът ми: "Е, какво ти прави ръката в устата му"  smile3506.
Хайде после пак ще пиша  Hug.

# 738
С тези зъби така забравих за колажа... и аз сложих снимка на Тони със закъснение  Embarassed Embarassed Embarassed

Може ли да ни вместите някъде?

Иначе много е сладък Браво Иве   bouquet Heart Eyes

# 739
Клоди, писах и на Лоли...
Миа трябва да направи продължение на колажа, защото съвсем не остана място. Ако започна да го правя наново, ще ми отнеме пак цял ден. А децата няма как да ги оставя.
Хем ще стане по-интересно и шарено с два колажа  Hug
Сигурна съм, че ще има и още закъснели и ще се оформи колажчето. Мами, вадете фотоапаратите  Hug

# 740
Ха такааа ко стана тука..пак закъснели hahaha
Иве няма какво да се притесняваш то като се дава срок трябва да се спазва... Crossing Arms Grinning Но нали идва Коледа хайде да съм добричка ще направя още един колаж със останалите снимки. Grinning

Хайде на примоцията - последен шанс до утре наобяд ...т.к утре вече ще сме с нова тема нека да има и колажчета. Wink

Иве страхотен колаж още веднъж поздравление  smile3501 smile3525

# 741
  • Варна
Аз приключих с меденките за Коледа, май малко прекалих с количеството  Embarassed

И 2 къщички, които много си харесвам. По-малката уж беше за офиса, ама ми дожаля и си я запазих  Embarassed

# 742
Ееее, жестоки меденки,  не мога да се въздържа просто.Поздравления, Нея! Hug  bouquet  

Мия, кажи ми паролата и юзера моля, че не мога да ги запомня.

Ние, за по-добро коледно насторение сме с две болни деца вкъщи на АБ, но вече свикнах, не ни е за първи път.Последните Коледи и НГ все някой е болен, аман, да минават по-бързо тези празници.  Crazy Tired

# 743
Здравейте мамчета Simple Smile
Колажа е супер , браво за усилията !

Преди малко мама Нея ми показа какви красоти е направила за Коледа, направо ми потекоха лигите тука и нападнах нашите меденки  Laughing Станала е майсторка Simple Smile))
За телевизия: ами гледа доста , аз ледена епоха я научих наизуст. Един път му засякох 45 минути без да се сети за каквото и да е друго , седи и гледа. Яд ме е на мене, ама като имам работа нямам друг вариант, голям ми е мрънчо и не се заиграва сам. В началото се биех в гърдите ,че няма да му давам да гледа ,ела ни вижте сега...

За гърнето : от няколко месеца отказва категорично да седне дори за 5 секунди и аз спрях да го мъча отдавна. Преди това си акаше само в гърнето .

Аз само за малко ,че не съм чела тези дни ,ама много ми се спеше и само дебнех Алекс да заспи и аз с него Simple Smile
 Еми не знам как да ви кажа, ама вече не мога пък да не ви кажа - Алекс ще става батко някъде към края на юли месец   Mr. Green Днес бях на първия преглед и като видях малкото "бобенце" и като ревнах ... цяла вечер тука пърхам от щастие.  Ако ме питате, преди месец бях кълбо от нерви , само като се замислях какво ме чака и как ще се оправям ,ама вече  претръпнах  Simple Smile Не бях планирала точно едно след друго, ама дето се вика , ако бяхме спали, вместо ...  Mr. Green Както и да е , много исках да ви споделя и вече след прегледа не се стърпях.

Отивам да залягам ,че утре вечер ме чака работа за офиса и ще събирам сили .

# 744
А Нелито  е постнала страхотните къщички , а така няма само аз да се точа тука Simple Smile

# 745
CRLN,Честито!
Много лека и безпроблемна бременност ти пожелавам! Hug Heart Eyes

# 746
Нели, свалям ти шапка   bouquet Меденките са много весели, а къщичкте са си направо изкуство. Браво!!!
И аз изпекох нашите днес. Миа  Hug Утре и аз ще ги шаря. Мисля, че като начинаещ сладкар се справих  Mr. Green

По-късно ще пиша по другите теми.
Не можах да се стърпя да поздравя, Нели и за това писах преди да съм изчела всичко Simple Smile

CLRN, много се радвам, миличка Simple Smile Лека и безпроблемна бременност! Божкееее, колко е хубаво :*

# 747
Добър вечер!  Simple Smile Simple Smile

Иве: колажа е много хубав!  Hug

Neya: възхитена съм!

CRLN: Честито! Леко бременеене! Ох,много мило ми стана ...........     Hug  Hug  Hug

Моето дете е с 12 зъба и от няколко дни отново взе да точи лиги

Лека!

# 748
CRLN:Лили пусна бомбата .Като спомена за прегледа чак и на мен ми стана едно такова миличко и .......

КОЛАЖА е станал  много хубав , а и нали си е с  нашите дечица Heart Eyes

Нели заслужавали са си безсънните вечери я виж какви чудесни творения си направила .Хоби, хоби  скоро да не стане втора професия.

лека от мен

# 749
Ох че хубавооо ох че сладкооо Алексчо ще става баткооо
Лилееее честито мила,много прекрасна и лека бременност ти желая!!!

Ако щете вярвайте вчера точно си мислех че скоро може някоя мама да сподели за бебче..ей врачка съм 

Толкова ми стана мило..ох...спомени..хей момичета

Нелкааа страхотнооо майсторке  Hug Heart Eyes И аз мислех следващата партида да има и къщичка.Имам една ама не е 3D a e 2D  Със глазура и фондан ли са?

Хрисе много се радвам че ще покажеш прекрасната Мила. HugВеднага мяткам паролка и юзер Grinning Съжалявам че сте болнички пак  Sad..пфууу аман не ви оставиха тези болести вас

Васеее чакаме новата темааа.. Mr. Green ооох нямам търпение и ние вече да сме празнични,коледни,снежинкови,дядоклоедовски... smile3508 smile3521

Абе една Люлю се е спотаила и неиска да ни покаже сърмичките..ааа исках да напиша меденките..ама все като си мисля за нея и едни сърмички ми изплуват в съзнанието Ей Лулутооо мяткай да се радваме на красотите ти..т.е. меденките някой ако е пропуснал горните редове да не помисли друго ей Crazy hahaha

тра ла ла тра ла ла Дядо Коледа ела..още 4 дни..ураааа  Grinning

Искам да снимам Мишко с Дядо Коледа ма няма в Мола има някакъв който е към Мултирама и е със патрица и уж счупен крак..част от някаква промоционална реклама за лаптоп..Пфууу къде да намеря да се снимаме...не знам. Thinking

Хайде останете със здраве  Hug Хубав ден..ще се видим чаааак...в новата тема  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт