Коментари за номинациите

• 15 709
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
Дона, нищо лично, ма миналата година бях наречена л.йно, и въпросната риба остана суха. Та по-полека с призивите за банове, да не извадя от публикациите на въпросната всичките й неуравновесени постове. Високо ли литнахте, или не се усещате вече.
Забавление, ок. Но всичко си има граница.
Според мен Ерика не я е минала Peace

# 61
Според мен е. Пък ти си мисли, че летя нависоко.

# 62
Според мен Ерика не я е минала Peace
Да бе, хич. Stop

Хубаво ще е, ако можем да се кълвем / и скубем мазните коси/ елегантно, не да си акаме по главите, все пак.

# 63
Дона, нищо лично, ма миналата година бях наречена л.йно, и въпросната риба остана суха.
Ми аз поне никога не бих си позволила да нарека някого "лайно" или нещо около това, било то и в Малини. А забележка съм правила и предишни години, когато се е преминавала граница по мое мнение, така че не съм се разлетяла.

# 64
Добре де, да приемем от тук нататък, че всеки най-малък намек за лична обида следва да бъде "обаден" на модератор, ок.
Това обаче автоматично праща Кейси в много незавидна позиция. Наистина, да не наричаме бялото -черно, и да не си разваляме вечерта.
Кейс е (според други съфорумки) един страхотен събеседник, и вероятно прекрасен човек. Не зная по какви причини ме мрази толкова, но не ме и интересува особено. Язвително се държи към много хора обаче, и то към тревожен процент вече.
Последно нарече Мина досадна, което със сигурност не е така. (справка последния форумски купон)

Спирам да обяснявам. Който разбрал, разбрал. Но ако баннат Ерика ще е наистина несправедливо.
Dona, ти не си Кейси. Там е разликата Grinning

# 65
Хех, веселбата си върви с пълна пАра... Аз само да ви кажа здравейте и да попитам защо никой не обърна внимание на предложението за "пичка на годината"? Там бих гласувал.  Mr. Green

# 66
  • София
Обяви, че искаш снимка на въпросния орган на ЛС  и ще ти върже. Хем ще номинираш обективно.

# 67
  • out of space
Но ако баннат Ерика ще е наистина несправедливо.

Справедливост на оня свят, Смарти  Wink

Аз съм й неадекватна на Кейсито, тя пък ми е сополива. Танто за кукуриго.

# 68
Не визирам орган, а личност... т.е. съответни снимки на личности ще приема... Wink
Предлагам и тази тема да се затвори, защото определено не върви в посока изискана галантност.
Ако въобще ще има номинации, най-добре да се почне на чисто.

# 69
Ама вие к`во ги бригате изоПщо щатските домакини?
Под достойнството ми е даже да я чета, особено след като видях и ликът й, благодарение на глобалната мрежа.

# 70
  • София
Човек, напиращ да гласува за "Пичка на годината" , имайки предвид личности, обвинява другите в липса на галантност  Shocked

# 71
Ама, моля ви, темата не е за мен. И моля, не банвайте Ерика, дори аз не мога така добре да я профилирам, както тя успя себе си.
Мафани и тя, пак да не остане по-назад.

п.п. Все още, след толкова години в този форум, ми се получава.  Simple Smile

# 72
Човек, напиращ да гласува за "Пичка на годината" , имайки предвид личности, обвинява другите в липса на галантност  Shocked
Хуу де, за компенсация направете и "Пич на годината"... това не знам обаче кой орган точно е от мъжкото тяло...
Кат ви гледам, виното ви е малко.... сипете си по чашка и ще ви мине.

# 73
Мафани ще прави квот си иска. А ти Кейси, не си човекът, който ще ми казва, какво да правя, пиша, къде и по колко.
Драма куйн ли съм, мерудия, босилек, магданос все тая..
Нещо обидена ли се чувстваш? Или много велика? Бла. Нищо не става от теб, освен да дразниш хората.  smile3534

# 74
Дами, да се вслушаме в мъжкия съвет - сипете си по едно и го дайте по-лежерно...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт