Коментари за номинациите

• 15 709
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Аз не дразня, смятам че достатъчно добре профилирам. Сами го доказвате.  Simple Smile

# 76
И ако може някой да слее тази тема с малините.

# 77
# 78
Не Кейси, правиш го нарочно и се мислиш за много умна и офатна в тая сфера.
Със самочувствие си, което не твърдя дали има или не покритие, но важничиш, обиждаш кофти и се мислиш за класа над определени потребители.
Ясно наистина домакинския живот у САШТ ти действа не добре.
 Laughing

Ще ме аднеш ли във Фецубука?

# 79
  • София
А  Мафани разбира се, знае всичко за живота на всички. Кейси обсъжда потребители във форум, тя напада личност. Има разлика.

# 80
Ох, пак се вкарвате във филми и несъществуващи сценарии.

# 81
А каква е разликата между личност и форумски потребител?
Зад никовете не стоят ли хора?

Разбира се, че разбирам всичко от живота! Та аз съм всезнаеща! *аси, не ви ли стана ясно?
Колко трудно ги разбирате нещата!  ooooh!

# 82
А потребителите на този форум фикции ли са? Laughing
Добре е като лепиш от онези жълтите листчета, да се сетиш, че там има реално някой. Който може и да е на кеф този ден. Ма може и любимата му леля да се е споминала. И да влезеш във форума, за да споделиш нещо с четата и да видиш как някой те сочи с пръст. Че и те профилира на всичкото отгоре.
Дайте на Кейси титлата Форумски профайлър, това ще обозначава присъствието на нещо въздушно и леко като...нищо. Поне да ни е ясно, че тя не си дава сметка какво прави.

# 83
  • София
Аз не дразня, смятам че достатъчно добре профилирам. Сами го доказвате.  Simple Smile
Ако искаш успеваемостта да ти е 100% да те напсувам и аз? Ще ми коства усилия, защото преди години отказах този спорт, но ще помогна, ако имаш нужда.

А  Мафани разбира се, знае всичко за живота на всички. Кейси обсъжда потребители във форум, тя напада личност. Има разлика.
Разлика би имало, ако нападаше поведение, а останалото потребител или личност в живота е едно и също, колкото и на мнозина да им се иска да повярват, че не е така.

# 84
  • София
Това, че не правите разлика между оценка по и на изява във форума, и боравенето с  факти от личния живот на човека и използването им в битка за виртуално надмощие е чисто ваш проблем, госпожи  и може да ви изиграе кофти номер.

# 85
  • София
Това, че не правите разлика между оценка по и на изява във форума, и боравенето с  факти от личния живот на човека и използването им в битка за виртуално надмощие е чисто ваш проблем, госпожи  и може да ви изиграе кофти номер.
Съвсем друго имах предвид, но карай. Или идея си нямам за какво говорите. Отново. Embarassed

# 86
Ако искаш успеваемостта да ти е 100% да те напсувам и аз?

Аз напсувала ли съм те? Къде?

# 87
  • София
Ако искаш успеваемостта да ти е 100% да те напсувам и аз?

Аз напсувала ли съм те? Къде?
Пошегувах се, нали казваш, че провокираш нарочно и профилираш и тн. Опитвам се да ви изкарам от сериозните драми, в които се вкарвате без време, но не искам и аз да влизам в тях, та ще си почина малко. Peace

# 88
Много насериозно се взимате.
Отпуснете ги тези души-камбани, де. Уж щяхме да се забавляваме...  Confused

# 89
Уж щяхме да се забавляваме...  Confused
Ми айде де, къде са ЮН-ките?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт