Коментари за номинациите

• 15 709
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Ох, извинете, но пак ще се намеся.
Не за друго, но ... едно (закл.), две (закл.), три (тук с кофти заглавие) и четири (преждевременно) пращат дори извратеното ми чувство за артистична подреденост да вие болезнено в ъгъла с подсилено главоболие от персоналните нападки и откровен чат.
ОК, избрали сте кой ще кара влака и кой ще държи калкулатора. Вижте предишните години, предложените нови позиции, стигнете до съгласие за имената и броя категории, формулирайте правилата и пускайте композицията.
Това до тук е безсмислено.
По обясними причини модове и админи не участват вече в мероприятието, но ето ви някои стари номинации 2006,малинака 2007 осколки от 2008 и т.н
Успех!

# 151
  В малинка 2007 и аз съм била взела дейно участие, а в момента въобще не мога да се сетя, коя е вемби и защо е неадекватна, май вече съм прекалено стар форумски потребител.
 Малинките не трябваше ли да са черешката на тортата (след същинските номинации) или ще се влачат един месец, за изливане на негативната енергия от номинираните?
 Младите я се стегнете и го дайте по организирано и систематизирано.

# 152
Хора, ама това е нечовешки и каторжен труд!!!  Shocked Къра да бях прекопала, нямаше тъй съсипана да се усещам в момента  Mr. Green

Айде, ето туй от мен:

Комсомолски грамоти 2010:

Изгубени в превода - езикови недоразумения, двойкаджии по български и бисери от правописните теми.
Властелинът на словото – положителна номинация за правописен гуру.
Гладиатор /Iron Man/ – изтъкнат и неустоим форумски левент, оцелял на кървавата женска арена.
Вечната Амбър – красива, поддържана и винаги с лак, тя е еманация на женската прелест и не вижда причина да го крие.
Лигата на необикновените – групa, успяла да съхрани едновременно общия си интерес и добрия тон.
Джекил и Хайд /Туин Пийкс, Досиетата Х/ -  всички популярни форми на форумска психопатия и шизофрения.
Мисия Лондон /Аризонска мечта/ - българите са гнусни и зли, но, слава Богу, той не е един от тях.
Смело сърце - казвам, каквото мисля, пък да става, каквото ще.
Две димящи дула - тлееща жарава, буря в чаша вода или откровен дуел - с просъсквания, подфорумски брожения и модераторски метли.
Красив ум – оригинален мисловен поток, характерен със скорост, но и със съдържание.
Чебурашка - новак на годината, блеснал специфично – я с ярко озарение, я не...
Хари Потър и форумския призрак – астрални форумски проекции, тип Liska, Т.Сопрано, Mamica, които всеки споменава, но малцина знаят защо.
Пържени зелени домати /Кънки с остър връх, Горе на черешата/ – най-паметната пързалка от катерушките на покойния ДиС.
Титаник - корабокрушение на годината /на цяла тема или на отделен персонаж/.
Великият диктатор – ще те посочи строго, ще те упрекне в минало време и ще те смаже с инфо под формата на уики-линк.
Широко затворени очи /Легенди за страстта/– номинации за технически грамотни и дълбоко просветени в любовното изкуство.
Шесто чувство /Профайлър/- вижда невидимото, чете непрочитаемото и винаги знае всичко за всеки.
Лице назаем /Аватар/ - приз за впечатляваща форумска визия и цялостен стил.
Матрицата – идеално вместени в класически калъп – на идеална съпруга, на буден гражданин, на изкусителна красавица или на небрежен тийн.
Заразно зло - непоправим форумски микроб, лепкав и досаден. Може да е личност, но може и да е форумска мода.

И накрая:
Оскар за цялостно творчество – потребител или група потребители, допринесли по забележителен начин за ползата, интереса, смисъла или забавата от форума. Mamma и Tatti предлагам да ги оставим на мира, щото е ясно, че те са най-отгоре на изброеното. Да започнем от трето и четвърто място, моля.

Оскар за оригинален сценарий – най-безценното попадение за годината: фраза, тема, идея, каквото и да било, стига да е незабравимо.

P.S. В скоби съм дала алтернативни заглавия на някои категории, каквито съм се сетила. Днес може да посветим деня на правила, заместване на едно име с друго или изчистване идеята на всяка точка. Бройката на категориите в момента е 20 и според мен е препредостатъчна, даже препрепре. Всякакви артисти и готвачи просто ги разкарах, защото мисля, че мястото на такива профилирани номинации е в съответния подфорум - само така ще са спестени драмите и обидата от това, че нечий талант се коментира от непросветени.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 11:34 от crazy chick

# 153
  • София
 Крейз, newsm20!

# 154
Crazy chick  bouquet

# 155
  • София
Бравос, Крейзи и благодаря!  bouquet Ако и останалите съфорумци подемат тънкия и добронамерен хумор присъстващ в категориите е възможно този път да е забавно.

# 156
Бравос  Peace
Вечната Амбър е новото златно огледало или не?

За правилата - предлагам:
1. До 3 номинации в категория
2. Първите 5 с най-много гласове отиват в анкета
3. В анкетата да се гласува с 1 глас
4. Срок за номиниране - не повече от 4 дни
5. Да се пускат по 4 анкета, които да стоят макс. 3 дни
6. НИКАКВИ самоотводи  Whistling

# 157
  • София
Просто перфектно!
Само "Красив ум" ми е леко двусмислено  newsm78

# 158
  • Belgium
Крейзи, не веднъж съм казвала, че ти си моят гуру  Grinning

Обаче на мен категориите ми се виждат множко. Към края интересът ще се изгуби. Не може ли мааалко да ги понамалим? Нищо че всички са забавни  Laughing

# 159
  • София
Леле, Чикси, направи показно, което ще се помни! Айде, поклон до земи за тоя труд!

# 160
  • София
Просто перфектно!
Само "Красив ум" ми е леко двусмислено  newsm78
И аз повдигнах въпроса по- назад, но уточнихме, че се абстрахираме от сюжета на филма и приемаме заглавието буквално.

# 161
  • София
Аха.
ОК.

# 162
  • София
Правилата на Биби са ок, според мен. Ясно, стегнато...

"Вечната Амбър" и аз не схващам съвсем положителна или иронична номинация е.

# 163
  • София
...
"Вечната Амбър" и аз не схващам съвсем положителна или иронична номинация е.
И аз там имам колебания в разбирането...  Thinking

# 164
  • София
Пържени зелени домати /Кънки с остър връх, Горе на черешата/ – предлагам да остане "Горе на черешата", единствено от гледна точка на яснотата.

Широко затворени очи /Легенди за страстта/– съм за "Легенди...", по- иронично и някка мечтателно ми звучи  Mr. Green

С останалите съм съгласна в този им вид.

Общи условия

Активация на акаунт