Годишни АЛТЕРНАТИВНИ форумски номинации - "Малинки"

• 34 021
  • 631
  •   1
Отговори
# 225
Много моля,да не размятате Джипито ми наляво-надясно bowuu

# 226
Призьт " Паулу Коелю" се врьчва на... Файнд Немоооо! За постоянните му опити да плени русата половина от форума с нескопосано прэразказани житейски мьдрости. За сьжаление не му се получава като стария Паулу, но за сметка на това не се отказва.
Готина малина, макар че по скоро за него трябва да е киселото грозде - Я само такова съм ял , значи сладко нЕма. нЕ мо'а ва рАзбера що ма лъжете, че от някъде сладко берете. Laughing

# 227
  Номинирам Как' Сийка за Леля Сийка. Нещо много мъдро и зряло го дава, направо презря.

# 228
  • София
Хапкее, не ми се прави на Дора Габе, Кака ти Сия си е печеливш по дифолт в категорията Красив ум (остроумна, адекватна, грамотна за ужас на начинаещите словоблудстващи)! АЗ за това не я номинирам, тя за мен е победителят!  Wink

# 229
  Номинирам Как' Сийка за Леля Сийка. Нещо много мъдро и зряло го дава, направо презря.

ЕГН му викат на това мойто, ЕГН...  Flutter
Нищо де, приемам номинацията.  Laughing

# 230
  Ивонска, коментарите са в другата тема, въпреки че и без това никой не те пита.

# 231
Явно коментарите за Малините трябва да се правят тук. Даже ако е възможно - да ги правим наум.
По последни данни в онази тема трябва да се коментират само положителните номинации.

# 232
Призьт " Паулу Коелю" се врьчва на... Файнд Немоооо! За постоянните му опити да плени русата половина от форума с нескопосано прэразказани житейски мьдрости. За сьжаление не му се получава като стария Паулу, но за сметка на това не се отказва.
Право в десятката... newsm10 И за Вълка беше хубаво, ама... Laughing

ПП Немо, сори!

# 233

Многоръкият Шива...хем рисува, хем римува, хем пирува...хем... китара държи- mustainе  Wink

хихи, за съжаление този инструмен не ми се отдава, но с други съм много добра  Mr. Green Laughing

# 234
Да не се кандидатираш и за "свиркащото човече"  Whistling  Joy

# 235
Дудуче мастър  Laughing

# 236
В категория "Ощипани фръцли" - crazy chick и Biby.  Crossing Arms

mustaine, Пумукъл, Бианkа, Tumba_lumba
и други - в категорията  "Терористите Баадер Майнхоф", да му се не видят и терористките недни!  #Cussing out

# 237
Хапкее, не ми се прави на Дора Габе, Кака ти Сия си е печеливш по дифолт в категорията Красив ум (остроумна, адекватна, грамотна за ужас на начинаещите словоблудстващи)! АЗ за това не я номинирам, тя за мен е победителят!  Wink
Явно общуването с " фъцката ", " цуцката ", " муцуцката " и изобщо всичко завършващо на " цката " си казва думата. Не разбра ли вече, че на заповедническите ти джавкания само горепосочените биха обърнали внимание. И евентуално майка ти.

# 238
Не съм сама...Не съм сама...  Misc Bomb

# 239
Групова номинация Веселин МаЛинов за ивонска и катюнгелче - отдавна вече никой не иска да ги слуша/чете, но те продължават ли, продължават страстния дует.

Общи условия

Активация на акаунт