Годишни АЛТЕРНАТИВНИ форумски номинации - "Малинки"

• 33 900
  • 631
  •   1
Отговори
# 255
# 256
Нагада "Нелсън Мандела" за Г-жа Мафани, за яростната й борба за правата на новобранците и награда "Апартейд" за всички онези (Кейси, Ивонска, Алиса, Кифлата, Дона, Сийка, Споделете...и много други), които ги подтискат, унижават и незачитат!

Мафани, един ден Боно ще напише песен за теб, ще те покани на сцената и 200 000 на Уембли ще скандират името ти, а гореизброените диктатори ще бъдат освирквани и заклеймени! Горе главата и не се предавай!!

# 257
"Разногледа Стоножка" - за всички, които станаха на такива, да ходят от една в друга тема за номинации 2010   Misc Ghost

# 258
Не може ли Азис да напише песен за мен?
Тоя/тая Боно не го/не я знам кой/коя е?  newsm78

А нагадата ще си я туря....у личната колекция.

# 259
награда Конферансие за Марадона - за дейно участие в обявяването на Малините  Grinning

# 260
Не може ли Азис да напише песен за мен?
Тоя/тая Боно не го/не я знам кой/коя е?  newsm78
....

Квито ви идолите, такова ви и поколението.  Confused
Новаци, кво да ги правиш...

# 261
Наградата "Тьнка червена линия" (въпреки че в конкретния случай май е доста дебела), отива прииии......Кейсиии! От поведението й във форума оставаме с впечатление, че е в перманентен мензис.

# 262
  • out of space
Не е точно малинка, но... номинирам Марадона за българския Remi Gaillard

# 263
Искам да номинирам tonkabonka за репликата "Сюжет за филм на Горан Брегович." в категория "Канска палма".

# 264
  • София
Нагада "Нелсън Мандела" за Г-жа Мафани, за яростната й борба за правата на новобранците и награда "Апартейд" за всички онези (Кейси, Ивонска, Алиса, Кифлата, Дона, Сийка, Споделете...и много други), които ги подтискат, унижават и незачитат!

Подкрепям!

# 265
На Марадона понякога му се получават добре нещата, не мога да отрека  Laughing

# 266
  • София
Приз "Звездите ми го говорят" за jullianna, заради тази тема Наистина ли ни облъчват и предизвикват земетресения ???

# 267
  • София
Аз забавям, но не забравям Имелда, да знаеш  Twisted Evil

# 268
  • София
 newsm43, jullianna!

Като се има предвид на какви титани на науката, алхимията и шарлатанията /някои, от които взеха жертви/ дава публичност предаването "На кафе", много се учудих на темата и то точно от теб.

# 269
Е, щом стигнахме до психотрилър, номинирам Kari с
Полет над кукувиче гнездо, за темата Случи ми се нещо странно

п.п. Ако някой изчете шесттях теми, има от мен Рисполепт солуцио - 2 опаковки. /84лв/.
Следващите ще си ги купува сам.

Общи условия

Активация на акаунт