Годишни АЛТЕРНАТИВНИ форумски номинации - "Малинки"

• 33 785
  • 631
  •   1
Отговори
# 360
  • Belgium
категория за тази"любовно- възвишена" тема с елементи на карибски мечти Laughing.

Рицарят на печалния образ?  Laughing

# 361

категория за тази"любовно- възвишена" тема с елементи на карибски мечти Laughing.

Карибски пирати - да завладеем кораба (ъъъ форума)

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 21:12 от Arizona

# 362
Ivonska? Мигар Хайдут Велко? Имаше един такъв ник. Но не помня със сигурност. Не знам ама да не излезне накрая като в любовните истории - тия дето най-много се карат завихрят после най-горещите любови. Току виж се окаже, че си допаднете при жив контакт.  newsm43 Ъъъ, предположение само де...

Пък само да се вметна, че миналата ви коледа давах да теглите от мен една камара коледни парчета. И как пък никой се не сети да ме номинирга в някаква категория от рода на форумния ди джей например Crossing Arms
100 броя специално подбрани. Пфууу, че сте краткопаметни. Слушайте си ги от тубата и кутията тогава  Crossing Arms

# 363
Номинирам grezday(а.к.а Борис) в категорията "Феникс"  Mr. Green

# 364
И как пък никой се не сети да ме номинирга в някаква категория ...

Моля, моля! От мен миналата година имаше номинация за новак.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=441542.msg13001270#msg13001270

# 365
Благодарско, Biby, ама аз сега щото копнеЯх специално за всепризнат ди джей.  Blush   Ще видите другия месец като проплачете с тема в Клюкарника: "Ми ся от къде хубава коледна музика?" или по-лошото "Как да сваля музика от Vbox?"  Crazy Twisted Evil А мойта си е на сървъра ми, надписана, номерирана и прошнурована.  Wink

Последна редакция: сб, 13 ное 2010, 18:54 от Stefka.b.k

# 366
Номинирам Биби в категория Преброяване на дивите зайци за дългогодишния й тежък номинационен труд (подчертавам - номинацията е положителна ).

# 367
А мойта си е на сървъра ми, надписана, номерирана и прошнурована.  Wink
Аз не номинирам ,но си слушам другата стотачка от темата за Забравените.
Наздраве, Стефче! На всички едно Наздраве ще кажа! Аз съм на мавруд Wink

# 368
Acne cream, упс! Acne teamРозАвкото във всичките ѝ превъплъщения, ddragon и др. прекаляващи с лигнята, както и техният вожд и учител Гил Грисъм.

# 369
  • Belgium
Дедо, наздраве!

Номинирай, не се стеснявай. Чакам да се класираш напред в положителните номинации и да се заема с популяризирането ти  Wink

# 370
"На учителя с любов" - за Не тази вечер, Жозефина!!!  за популяризиране на правописа и правоговора във форума.  Hug

# 371
С 300 км. в час в стената за девойката, която току що скандализира всички в "Звездните компромати" Joy

# 372
  • София
Аз я номинирам за "Къде отиваш може би?- На нивата едва ли не." за употребата на думата пенализирам в тема със заглавие Звездни компромати.

# 373
# 374
Искам с най-топли чувства и предълбоко уважение да номинирам Парцуцка за категорията Емили Дикинсън за стихчето й за тоалетната от Д(р)ИС. Темата ми пълни душата, а финалното стихче завинаги я "закова". Mr. Green

Joy
Направо и отстъпвам Малиновия кензис  smile3501

Общи условия

Активация на акаунт