Годишни АЛТЕРНАТИВНИ форумски номинации - "Малинки"

• 34 000
  • 631
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Обаче не звучи като много отрицателна категория.

# 196
  • София
Можеше и с класическото "Не ми е работа, как’Сийке, и не съм от тях"

# 197
Вече изпозлвах тази класика за дамите от "Звездни компромати", които се възмутиха как може да се ровим в чужди чаршафи, а самите те ги доразмятаха, че хептен да се размирише. За драмата Валери-Алисия- Николета иде реч.

# 198
Аз поясних в другата тема. Всички тези ефирни създания, които не се интересуват кой с кого спи, какъв лубрикант ползва и т.н. Т.е всички споделетки.

# 199
  • Belgium
А има просто хора, които не се интересуват кой с кого спи и какви са му чаршафите. Наистина. И дори не са от Споделете.

# 200
Да,има,  те се интересуват с кого спи Халил и Ферхунде, а споделетките даже и от това не се интересуват:)

# 201
Извънфорумско, но все пак:
В категорията "Голяма бяла (блатна) птица" - за една банка, която развя личните данни на клиентите си. Ма така ги развя, че останаха по бели гащи.

# 202
Анджи, не ме подЛъзвай Sunglasses Laughing

И аз не се интересувам от турски сериали, но не мога да не изразя възхищението си от мощно отдалата им се фенска маса.
Затова ги номинирВам в категорията : " Завръщането на Халиловите зомбита"

# 203
  • София
Искам да номинирам за приз "Малинов Кикаха" почитателите на "странни, необичайни, но интересни  и красиви имена" от подфорума Имена. Има невероятни попадения. Темите са две - обща и за момченца.

# 204
Номинация в категорията "Танцуващите с вълци" за всички яростно ръфащи Катюнгелчето. Ей, изядохте го момичето, бре! Спрете се Laughing

# 205
Ей, изядохте го момичето, бре! Спрете се Laughing

То да се спре, какво само прилайва като минипинчерче и се чуди чий крачол да захапе?
"Куче в чекмедже".  Laughing

# 206
  • София
Кифло, ти за индивидуален приз "Най-възвишена и интелектуална" настояваш, м? Да та номирвам ли?

# 207
  • София
Ей, изядохте го момичето, бре! Спрете се Laughing

То да се спре, какво само прилайва като минипинчерче и се чуди чий крачол да захапе?
"Куче в чекмедже".  Laughing

Сетих се за една хубава и актуална категория "Аз, съдия; съдебни заседатели - размножената ми личност". Но няма да кажа кой ме вдъхнови за нея, защото не искам да дразня Смарти, че напоследък ми е симпатична... (да, случва ми се и на мен, никой не е перфектен! Mr. Green)

# 208
  • София
Номинация "Кифла не, ами нафора" за Кифлата лично  Mr. Green

# 209
Само дето не съм си позволявала никога да те категоризирам, Как'Сийке, нито да те обявявам за немислеща.
Номинирам те в категория: " Крокодилът Гена ". Може и в: " Системно джавкащи ".
Smartie, на мен ми доставя удоволствие Simple Smile. Колкото повече номинациЙ, толкова повече подразнени, значи, постигнала съм си целта. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт