Съквартирантски неволи и приключения!

• 65 355
  • 375
  •   1
Отговори
# 225
Joy
В Свищов си имаме също "топла вода", не е толкова обширно де, но аудиторията е горе долу същата. А вечер знам , че ходят любовни двойки, почитатели на секса на открито.

Това не го знаех  Mr. Green
Къде се намира?

# 226
И по добре, че не знаеш. Да ти предложат вечер да те водят "на топлата вода" е неприлично предложение Mr. Green
 Намирасе по пътя за Свилоза, извън града е , свива се в дясно. Минерален извор, много мирише.

# 227
  • Страната на чудесата
И по добре, че не знаеш. Да ти предложат вечер да те водят "на топлата вода" е неприлично предложение Mr. Green
 Намирасе по пътя за Свилоза, извън града е , свива се в дясно. Минерален извор, много мирише.

Чувствам се прецакана Crossing Arms
6 месеца го раздавах шефка  на хотелски комплекс там и никой не ме е канил на "топлата вода". Или съм мноого грозна, или те не пият достатъчно, или и двете newsm56

# 228
Свищовлия да не пие? Там цирозата дебне на табелата още Simple Smile
"Топлата вода" е за евтини девойки, споко:) Варненската може да е по класна  Mr. Green

# 229
Трудно се живее с чужди хора  Laughing визирам и себе си.
Сутрин ставам рано. И съм ... хм ... малко шумна, без да си искам разбира се. Ама сега си живея в собствена къща и не вярвам да преча на някой  Joy
Първа година ... бакалавър - общежитието, ще завързвам аз приятелства. Беше готино. Всички от етажа бяха много готини, хубаво сме си изкарвали. Стаята ми беше за трима. Аз и две съквартирантки. Едната от Видин, другата от някакво  село. Няма лошо, готини бяха. НО ... Хигиената човече ... хич я нямаше. Иначе абсолютни мацки, да се напудрят, да се изтупат. Момчета при нас - постоянно. Ама мен ме срам ... какво ще си кажат като видят на каква разруха са способни две момичета. Само като се сетя за мръсните чинии, оставени на всевъзможни места или пък за невероятните бикини проснати да съхнат по столовете  Crazyабе идилийка
Но да не се лъжем... беше си хубаво въпреки малките спънки  Sunglasses
После на квартира ... чиста работа. Хазайката започна да мрънка за глупости. На два пъти си реших и сама си дигнах наема, да видиш ще мрънка ли ... Памук  Joy Joy Joy

# 230
Лелееееееееее, спуках се от смях докато четох  Joy ..... и в същото време се сетих толкова старателно забравени истории  Mr. Green
За съжаление и моите са от Варна ...
Там хазяите  наистина са от специална порода....
Това с 1-то левче ми е до болка познато, с топлата вода (онази там до морето) също.
В едната квартира обаче не ми поискаха левче, а бабето първата вечер ни донесе един чайник топла вода и един леген в нашата стая и каза: "Вие нали сте момичета, та да се поизмиеете  #2gunfire"  Пък съквартирантката ми да не остане по-назад и вика: ААаа, добре се сети бабо, че на нас ни беше неудобно да си поискаме  Joy"

Друг "инцидент" - Отивам на гости на една състудентка, в тяхната квартира - там живеят тя и нейна приятелка в една супер малка стая, с двукрилен гардероб, две ъглови легла с ракла и нищо повече. Ма то и нямаше място за повече. Е, малко място свободно под прозореца, колкото за една скаричка, от онези парти-грилчетата. В другите стаи 3 на брой, и трите преходни живея хазяйка и маминия синковец - леке откъдето и да го погледнеш. Та мама хазяйка им беше забранила да готвят в стаята, то не че имаше и условия де. Обаче, бедния студент е доста изобретателен особено когато нещо му забранят  Mr. Green Та решаваме ние да варим спагети. Тенджера върху скарата, вътре бързоварче от онези за кафето и чакаме водата да се стопли. После слагаме спагетите и периодично пробваме дали са готови. Обаче самото пробване е: вадим една спагета, хвърляме я нагоре към тавана и ако се залепи на тавана значи са готови  Wink Колко сме пробвали не помня вече, колко време сме стояли също не помня, но... По едно време влиза хазяйката, да види какво става че чува повече гласове, не само на нейните госпожици. Влиза лелката и  #Crazy съзира спагета, залепена за тавана. Мале, като викна онази, като гракна - какво било туй нещо, тук на стол сме го обърнали, нямало ли студентски стол за нас и все от тоя род. За съжаление, много скоро след това се наложи мацките да си търсят нова квартира, а идваше сесия .... Ох, същата тази лелка предната година ги беше накара да й платят за цялото лято предварително, за да си пазят квартирата и в същото време квартирата беше освободена за сезона, че си имала редовни курортисти и стаята й трябвала за лялото.
Май им направи услуга втората година, та се изместиха в друга квартира без хазяи  Rolling Eyes Rolling Eyes
Ох, има още....

# 231
По-опитните може да отворят тема "бял и черен списък на хазяите"  Mr. Green

# 232
Леле какви  случки сте имали, много се забавлявах Grinning

Имам и аз някоя друга не са много ,но пък са запомнящи Wink
Прибирам се аз една вечер от работа в приличните часове 8-9някъде ,къпя се хапвам после се паркирах в леглото и зяпам филм.Чакам съквартирантката да се прибере. Да ама съм откъртила по едно време се събуждам от звучно стенене ,първо си мисля, че сънувам до като се осъзная гледах как съквартирантката ми яхнала един младеж и стене наш'та .Как станах и светнах лампата в бързината ,оня скочи по пишка да ми се извинява пък  кравата се държи тъй сякаш едва ли не съм длъжна да и търпя кочовете в моята стая #2gunfire.После си поговорихме много сериозно и обеща, че няма да води никой повече.Да ама ми беше достатъчно с който и неин познат да говорех ми казваше къде е квартирата и как изглеждала вътре #Cussing outНаш'та не си е играла мен като ме няма.

Друга случка със същата съквартирантка .Взе си котка да си гледа нищо, че хазяйката беше против,тя била плащала за тая стая Crossing ArmsТа търпях и миризмите кът се насереше някъде я виках да и чисти лайната , че ми се повръщаше от всичко свързано с тая котка.Та една вечер решихме да напием животното  Crazyс ракия ,тъй като имахме домашна ракия в бързината и изсипа три капачки в гърлото.Няма да ви опише това животно моментално се нахака  Joyстана почна да бяга и се блъсна в гардероба и се посла  на земята .Ние съответно мрем от смях,след 15 мин стана  и почна да бяга като луда в стаята дереше,мяукаше абе луда работа чак двете спахме на едно легло, че катката но обикаляше и се хвърляше от горе ни Laughingпобесня нещо изби я на агресия newsm78как сме заспали не знам ама сутринта ставаме бързаме да излизаме ,гледам си чорапите наядени раздрарани и на съквартирантката ръкавиците и чорапогащника лелее тази котка ни беше раздрала дрехите за мъст  #2gunfireбеше сиямка.Та след един месец изчезна и по добре ,нямам нищо общо с нейното изчезване де Crazy

# 233

Леле какви  случки сте имали, много се забавлявах Grinning

Та една вечер решихме да напием животното  Crazyс ракия ,тъй като имахме домашна ракия в бързината и изсипа три капачки в гърлото.Няма да ви опише това животно моментално се нахака  Joyстана почна да бяга и се блъсна в гардероба и се посла  на земята .Ние съответно мрем от смях,след 15 мин стана  и почна да бяга като луда в стаята дереше,мяукаше абе луда работа чак двете спахме на едно легло, че катката но обикаляше и се хвърляше от горе ни Laughingпобесня нещо изби я на агресия newsm78как сме заспали не знам ама сутринта ставаме бързаме да излизаме ,гледам си чорапите наядени раздрарани и на съквартирантката ръкавиците и чорапогащника лелее тази котка ни беше раздрала дрехите за мъст  #2gunfireбеше сиямка.Та след един месец изчезна и по добре ,нямам нищо общо с нейното изчезване де Crazy

Браво! Поздравления! Гаврили сте се с котето, много ви е било забавно... приказно просто! Нямам думи!

# 234
 Като се замисля аз съм живяла по квартири доста време, но нямам запомнящи се случки. Става въпрос за периода 5-10 клас и затова така.
 Flexi, това за котката... гадно е. Много обичам котки и ми става много мъчно за измъчвани животинки.

# 235
Има банове за расистки, сексистки и други изказвания, за хора които се кефят на насилието срещу деца или срещу други хора. А не трябва ли да има банове и за хора, които със смях и гордост описват издевателство върху животно? Модераторите, замислете се. На Flexi не само че нещо й хлопа, но има дързостта да го описва така геройски в нашия иначе добродушен форум. Мъченията на котката настрана, алкохолът е смъртоносен за такива малки животни и това е можело да завърши доста зле. Откъдето и да го погледнеш, е просташка работа, и тук не е мястото тази "майка" да се хвали с такъв вид постъпка.

# 236
  • Lost in a fairytale ...
 Whistling

# 237
Най неудобното нещо с което така и не свикнах при съжителство в общежитието с друго момиче , беше тоталната липса на лично пространство. Хора влизащи-излизащи при нея - тя им беше казала да си влизат без да чукат когато си поискат. Личните ми веши бяха разравяни от нея и тези хора .  Не мога нищо да си свърша и да си планирам. Купони в стаята ни без мен никой да ме е питал , или поне дори да ме е осведомил.   Не съм такъв човек , защото обичам спокойствието. Търпях я един семестър с мисълта , че после ще се преместя и всичко ще свърши. Сега поне имам нормална съквартирантка с която много се разбирам. Whistling

Flexi
Повръща ми се от теб и такива като теб

# 238
  • out of space
Стига бе хора, едва ли тогава е осъзнавала какво правят и какво може да причиниа животното....
Недейте да обиждате така, чак аз се почувствах зле....

# 239
 Flexi,виждам че докато разказваш случката с котката пак ти е забавно.Ти си много зле!Отвратена съм!

Общи условия

Активация на акаунт