В Свищов си имаме също "топла вода", не е толкова обширно де, но аудиторията е горе долу същата. А вечер знам , че ходят любовни двойки, почитатели на секса на открито.
Това не го знаех
Къде се намира?

абе идилийка 
..... и в същото време се сетих толкова старателно забравени истории
" Пък съквартирантката ми да не остане по-назад и вика: ААаа, добре се сети бабо, че на нас ни беше неудобно да си поискаме
"
Колко сме пробвали не помня вече, колко време сме стояли също не помня, но... По едно време влиза хазяйката, да види какво става че чува повече гласове, не само на нейните госпожици. Влиза лелката и
съзира спагета, залепена за тавана. Мале, като викна онази, като гракна - какво било туй нещо, тук на стол сме го обърнали, нямало ли студентски стол за нас и все от тоя род. За съжаление, много скоро след това се наложи мацките да си търсят нова квартира, а идваше сесия .... Ох, същата тази лелка предната година ги беше накара да й платят за цялото лято предварително, за да си пазят квартирата и в същото време квартирата беше освободена за сезона, че си имала редовни курортисти и стаята й трябвала за лялото.

.После си поговорихме много сериозно и обеща, че няма да води никой повече.Да ама ми беше достатъчно с който и неин познат да говорех ми казваше къде е квартирата и как изглеждала вътре
Наш'та не си е играла мен като ме няма.
Та търпях и миризмите кът се насереше някъде я виках да и чисти лайната , че ми се повръщаше от всичко свързано с тая котка.Та една вечер решихме да напием животното
с ракия ,тъй като имахме домашна ракия в бързината и изсипа три капачки в гърлото.Няма да ви опише това животно моментално се нахака
стана почна да бяга и се блъсна в гардероба и се посла на земята .Ние съответно мрем от смях,след 15 мин стана и почна да бяга като луда в стаята дереше,мяукаше абе луда работа чак двете спахме на едно легло, че катката но обикаляше и се хвърляше от горе ни
как сме заспали не знам ама сутринта ставаме бързаме да излизаме ,гледам си чорапите наядени раздрарани и на съквартирантката ръкавиците и чорапогащника лелее тази котка ни беше раздрала дрехите за мъст
беше сиямка.Та след един месец изчезна и по добре ,нямам нищо общо с нейното изчезване де
с ракия ,тъй като имахме домашна ракия в бързината и изсипа три капачки в гърлото.Няма да ви опише това животно моментално се нахака
стана почна да бяга и се блъсна в гардероба и се посла на земята .Ние съответно мрем от смях,след 15 мин стана и почна да бяга като луда в стаята дереше,мяукаше абе луда работа чак двете спахме на едно легло, че катката но обикаляше и се хвърляше от горе ни
как сме заспали не знам ама сутринта ставаме бързаме да излизаме ,гледам си чорапите наядени раздрарани и на съквартирантката ръкавиците и чорапогащника лелее тази котка ни беше раздрала дрехите за мъст
беше сиямка.Та след един месец изчезна и по добре ,нямам нищо общо с нейното изчезване де