Съквартирантски неволи и приключения!

• 65 355
  • 375
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Това е моето мнение. Не виждам как мога да го променя.

Радвам се,че подобна постъпка предизвиква такава вълна на възмущение. Единствено съжалявам, че някоя от нас, възмущаващите се, не е била на онова идиотско пиянско парти. Тогава наистина щях да се разделя с доброто си възпитание.

Един истински ЧОВЕК никога не би причинил съзнателно страдание на друго живо същество, а още по-малко да се залива от смях, докато животното видимо се измъчва , безпомощно е и не може да се защити. Защо не наливаха алкохол в устата на някой по-силен физически от тях??? Въпросът е риторичен...

Толкова от мен.

# 256
Ей все ще се намери някой да осере хубавите теми и още 10 пъти по толкова като стадо да плюят 20 страници след него  ooooh!
Намерете я и я убийте! И да продължаваме с веселата тема  Joy

# 257
hahaha Искрено ме разсмя  Joy

# 258
От тази тема разбирам, че котките не могат да разграждат алкохол и това може и да ги убие.
Според мен авторката идея си е нямала, че така причинява страдание на животното. Със същият успех са можели да й дадат храна на котката, която да не е подходяща и да се мъчи животинчето.

Да не е само спам:
Отиваме на студентски лагер в Равда. Две девойки сме и си уредихме карти от двама младежи, които се бяха отказали да ходят. Всяка се оборудва с по още 1 приятелка, да делим разходите. Отиваме ние, бунгалото се оказа тройка и се сдобихме с още 1 съквартирант, момче. Милият беше много кротък и тихичък, минаваше транзит да спи само. За да е още по-весела групата, на едната мацка гаджето дойде за последните дни. Купил си младежът надуваем дюшек, да спи на него. Въпросният обаче така хъркаше, че сигурно 2-3 от съседните бунгала също не са могли да спят от него. Добре, че вече бяха малко дни.

# 259
  • Страната на чудесата

Joy Ето това са решителни мерки Joy
Харесва ми мисленето ти, vagabond!
За да не е само спам, поредната квартира, с поредните съквартирантки.
Цяла тълпа юристки, в 3-стаен.
В едната стая-три парчета.В другите две-по две. Баня/тоалетна ползваш ако и когато се доредиш. Гаджета и мъже по/без гащи щъкат из коридора по всяко време на денонощието, всички без 2 имахме приятели.Купон на макс, съседите не знам как издържаха. На свободната съквартирантка голямата и любов беше...бутилката.Гледаш го, момиче като капка. Обаче изпиваше всичко до капка.Само асфалт не пиеше,че и лепне по зъбите. Лягат си двойките,прегръщат се.Ляга си тя, прегръща един леген.Защото беше 45 кила и що изпиеше-после връщаше обратно.
Е, не издържах много, изнесох се.

# 260
  • София
Ааа, и аз съм имала една такава съквартирантка по студентско време - 40 кила с мокри дрехи, а пиеше на вечер кило и канче дет се вика, без мезе  Crazy
Обаче пък изобщо не се напиваше. Тренинг ли беше, не знам  Thinking

# 261
Еййййй, значииии  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

То ми се отщя да пиша чак!!!

# 262
  • Страната на чудесата
Ей все ще се намери някой да осере хубавите теми и още 10 пъти по толкова като стадо да плюят 20 страници след него  ooooh!

mikele80  и последователи,
разбрахме вече.Точка.Тази тема е за друго.
Ако имате проблеми с въздържанието, нека не е тук.Моля.
Само о****те хубавата тема! по-лошо е и от "запис"

# 263
 Темата е за друго, ама е добре да се каже мнението по въпроса, някой може да остане с впечатление, че това е много cool и забавно. На мен не ми е и също го намирам отвратително. Ако има такива , които си падат по подобни смешки да ви разкажа как малоумниците от Беларус тормозеха котките около общежитията на ВХВП. Залепяха им капачки от безалкохолни със секундно лепило на лапичките и ги пускаха по коридорите да "карат ролери".
 Да пусна ли смееща се емотиконка?
Нали не искахте спам.

Последна редакция: пт, 19 ное 2010, 12:21 от инфантилна

# 264
А вие какво правихте през това време, че не им попречихте или не се оплакахте някъде?! newsm78
Отоврете си друга тема и там спамете, тази не е затова, моля Praynig

# 265
Не съм живяла с общежитието и не комунимирам с тези нещастници. Нищо не можеше да се направи после, защото е по болезнено да се опиташ да я махнеш тази капачка залепена за лапичката, с времето сами падат. На кого да се оплачеш, на портиерката?

# 266
А вие, като оспамихте темата за Муньовците с 20 страници, кой къде, какво и как пере никой нищо не ви каза. Изказах си мнението като другите, хайде стига сте се заяждали, моля!

# 267
Аз лично в темата за муньовците никога не съм писала, шЪ мЪ извиняваш! На този принцип ли ще играем?!Отдавна не съм в детската градина и не си играя на дай си ми куклите, на си ти парцалите!

# 268
Преди 18 - 19 години в нашия двор имаше едни квартиранти, които бяха напили котето си с алкохол - резултата беше изгорени гласни струни. Мацата беше голяма сладурана избяга от тях и започна да си идва в нас, даже роди 2 бебета които ние прибрахме и гледахме доста години, за съжаление и двете вече не са живи.

Имахме и едни други съседи, пак квартиранти - мъж и жена. Нещо не беше много читава работата им, защото току изчезне някой от тях за известно време и после се появи с много къса прическа. Та те доста пиеха и правеха какви ли не изпълнения. На един мой рожден ден, метнаха летва през прозореца, защото сме били много шумни. На летвата имаше един пирон, който мина на сантиметри от главата на един от гостите.
Като се напиеха започваха с едни шумни разправии, ум да ти зайде и за да ги охладиме, често се налагаше да ги поливаме с вода - метна една кофа и се скривам  Joy
Обаче имаха едно култово изпълнение - пак напиване и скандали и тя ще го напуска и си тръгва, той излиза по нея и я дърпа, къде си тръгнала ма, всичко, което имаш на гърба си аз съм ти го купил. Вкарва я вътре и се чува как се разправят и той и вика, сваляй всичко, което съм ти взел и заминавай където искаш. След 5 мин излиза нашата само по пуловер, малко по-дълъг като блузон, боса без нищо. Той излиза и тича след нея, ей и това аз съм ти взел, настига я и пак започва да я дърпа. Тя спира, сваля пуловера, мята му го и вика взимай си го бе. Остана, както майка я е родила, диби дюс гола буквално - нямаше нито сутиен, нито бикини. То поне да имаше какво да покаже  ooooh! И си тръгна тя и излиза на Пиротска така Shocked. Той уж се прибра, ама няма и минута, като изкача и крещи, абе тая къде тръгна така бе / пиян ама май се сети какво става / и тича нашия, еле след малко я дърпа да я прибира и се опитва да я загърне с някаква дреха, която тя упорито отблъскваше, опитвайки се да изясни положението, какво аджаба иска той - по-късно от други съседи разбрах, че я настигнал на улицата пълна с хора и са се задърпали там пред тях.
С тия двамата нямаше ден без изпълнения, но вече съм ги позабравила  Laughing

# 269
  • София
Що ще котка/куче в общежитие? Не е ли забранено отглеждането на животни?  newsm78

На кого да се оплачеш, на портиерката?
И това върши работа, а портиерката най-вероятно ще насочи при жалба към домакинката и отговорник ССО (така ли се казваше?)

Впрочем убийте ме, но кучето на мъжа ми пиеше бира. Сама си буташе кутийката и лочеше от локвичката. Действието се развиваше на двора, редовно. Пияна не съм я виждала. Дори аз съм й давала собственоръчно да ми пие от шепата безалкохолната бира, която пиех като бях бременна.

Общи условия

Активация на акаунт