Веднъж изпратих едно гостенче до същия магазин за 3-4 домата, за един сос не достигаха и нашата пак се изцепила :" У Цвети ли си на гости, по поръчката те познах'
Веднъж изпратих едно гостенче до същия магазин за 3-4 домата, за един сос не достигаха и нашата пак се изцепила :" У Цвети ли си на гости, по поръчката те познах'
Младежът от Египет беше мюсюлманин. Влизаше в тоалетната, стоеше много време, пееше нещо, излизаше и цялата тоалетна беше в локви от вода. Съответно предложих да разделим двете тоалетни на мъжка и женска. Един от съквартирантите ми немец се присламчи към женската, защото той не пикаел прав, а седнал и освен това хич не му се нравеше мръсотията в мъжката. Общо взето станаха тоалетни за "прави" и седнали. 
Също така тоз младеж през живота си не беше сготвил нищо, даже никога не беше виждал как се готви. Е, за съжаление му се наложи да направи опит.
А ние гадове седим и наблюдаме сеира.

След едни убийствени погледи, не щеш ли на вратата се звъни и тази много готината мацка отива да отвори. Ама тя е много секси, фатална и перверзна... Оказва се един младеж, който събира парите за входа. И ние чуваме диалог от рода на: Ами ние нямаме пари сега, всъщност сме доста затруднени и ако може да ни услужите с два лева, ще ви ги върнем с разходите
Разбира се, бяхме сигурни, че в съчетание с нейния поглед младежът няма как да й откаже и се прибира тя с два лева, купихме си тогава килограм картофи, лук и Виктори. Голям кеф 
Ох, заболя ме само като се сетих
И много такива де, весело беше. Като се събираме (с повечето ми съквартиранти и съквартирантки сме приятели и до днес и то много добри) много обичаме да си спомняме разни такива моменти.
За сметка на това и с трите особи (в първата 2 момчета в съседната стая, във втората с едно момиче в стая) се запознах много странно
Та първата квартира е с двете момчета, бях се нанесла и бяха минали няколко дни но така и не се бяхме засичали. А хазяйката не беше закачила завесите, беше ми заръчала да помоля някое от момчетата (като по-високи от мен по думите и
) да ми ги закачи. Та решавам аз един ден че повече без завеси не мога (на първия етаж всичко се вижда) и страх не страх на перваза стъпих и си свърших тази работа, та точно щях да слизам когато в стаята ми нахлу непознат и тръгна да ме сваля от перваза
в началото се ошашках, но пича излезе готин та се разбирахме. С втората особа - бивш наемател на моята стая и настоящ на съседната се запознах след опит една ранна сутрин към 9-10 след купон
да ми разбие вратата. Опитал си с ключа, но аз бях сменила патрона че хазяйката ключ нямаше, останал в младежа
Укроти се малко докато се облека и се запознахме. Втората квартира съквартирантка намерена от хазяйката, ученичка в 9-ти клас май беше
Бях ходила 2-3 пъти преди да се нанеса и си бях оставила част от багажа, но не се бяхме виждали, вече окончателно се нанасям а тя спи. Изчаках я да се наспи и тогава се запознахме. Това момиче с това ще го запомня, върне се обед от даскало и веднага се мята на леглото завива се презглава и захърква. Сигурно и се събираха 15-16 на денонощие сън, пък и никъде освен на тренировки (някакво бойно изкуство тренираше) не ходеше. А първата ни хазяйка като заживяхме вече официално с мъжо беше странна птица, едно вечно наконтено бабе което не сваляше червилото и гердана никога с и си тях спеше. В последното се убедих като я видях по нощница една нощ. С мъжо по нощите се прибирахме обитавахме таванска стая с баня и кухничка отделно от хазяите. Влизам аз в банята и какво да видя мишка, разпищях се и бързо изпроводих мъжо (и той се ужасява от тези гадинки) да вика хазяите да идват да я трепят, бабето се появи по нощница с ролки, червило, гердан и метла
на мен за 2-3 седмици макс ми свършва
Ама примерно 700мл - 1л може за година, ако си с къса коса.

Пък в студеното що трябва и да е всяка неделя... Ако някой иска да се мие и да пере - една тенджерКА вода на котлона върши същата работа, каза бабката. Телефона го плащаме половината, обаче нямаме право да набираме, а само да ни търсят, а тогава единия от хазаите се строява до говорещия и го гледа втренчено и повтаря настоятелно "Айде, свършвай вече". През деня ни няма, вечер се прибираме, искаме да вечеряме, обаче те седят на масата и ни гледат в чиниите, а дядото започва да пали смрадлива цигара (от тези, дето не е много ясно какво има вътре, та така миришат), дръпне 2 пъти и гаси. След 5 минути пак я пали, пак дръпне 2 пъти и гаси. Започва се неформален разговор - как са вашите, какво правят, добре ли са, "чуват" ли си животинки
През смях обясняваме, че на 12 етаж в блок човек не може да си "чува" кой знае какво, и да, имат коте. При което те веднага се хващат за главата - Ауууу, що не го утрепят? - Моля?!?!?