„Сцена за чудеса” - Рожден ден и Коледен маскен бал на Бг-Мамма в едно

• 35 282
  • 540
  •   1
Отговори
# 360
Подигравате се  вие, но с 5 годишно дете, каква ще я мъдря  newsm78
Да доведа щерката, пък някоя мама с пораснали деца и носталгия за малки, ще ми я гледа   bouquet

# 361
  • София, България
Благодаря за многобройните и изчерпателни отговори   bouquet

# 362
за детския празник на 12 декември гласува ли се? Разбрах че куверт се купува на място, това е ясно, но дали има как да се ориентирам за броя на посетителите? а и как точно ще можем да получим костюм за малчовците, ако дойдем без такъв? просто никога не сме купували за баткото, 5 год., а аз съм в 38 г.с. и никак не ми се обикаля по магазините с тумбаче...

# 363
И понеже българина най го е страх да не настине и да не се мине, да питам...  Mr. Green
Дали ще е студено в НДК за рокля с презрамки? Иии, чудя се вкъщи ли да се маскирам или на място?  Rolling Eyes
Минах през 4 идеи за костюм...  Crazy  Mr. Green

# 364
Добро утро. Понеже отдавна не съм влизала в темата, да попитам и аз за всеки случай- значи ли, че като съм заявила от рано, че ще присъствам на двете мероприятия(на първа страница още), ще мога на 12ти гарантирано да присъствам с дребния на детското тържество? Или трябваше допълнително някакво записване да направя? Благодаря предварително за отговора.

# 365
  • София
Здравейте,
Късно ли е и аз да се запиша за 12.12 с две деца? Попълних анкетата.

# 366
  • 1st floor
И аз искам да се запиша с две деца за 12-ти , но не виждам анкета? Изчерпан ли е лимита вече? newsm78

# 367
здравейте
ако не е късно за запис за маскения бал на 12.12.-неделя от 11часа за две дечица Grinning

# 368
освобождавам нашето място за детския празник,малкият няма 3 годинки и ми се струва страшно да го пусна при 200 деца,пожелавам на всички ви весел празник

# 369
Аз също отпадам от детския празник с две места за съжаление.

# 370
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Така и не можах да се подготвя много-много с костюм, пак и ще тръгна за маскен бала направо от работа, но настроението е налице за събота.  Crazy
Ще помогне ли някой на другарчето със съвет къде из центъра (София) мога да си намеря подходящ аксесоар - маска, домино, червен нос или каквото и да е там парти украшение, което да подсили личния ми чар?  Nerd

# 371
Казвам веднага ...  Mr. Green ул. "Княз Борис Първи " 145, още едно магазинче има срещу Операта.
В Кауфланд също могат да се намерят такива неща.

П.С. За Ку-ку магазина иде реч.

# 372
  • София
И понеже българина най го е страх да не настине и да не се мине, да питам...  Mr. Green
Дали ще е студено в НДК за рокля с презрамки? Иии, чудя се вкъщи ли да се маскирам или на място?  Rolling Eyes
Минах през 4 идеи за костюм...  Crazy  Mr. Green

И аз съм с  презрамки,..   Wink  Дано е топличко!
Че какво време се задава тези дни,.. като за зима  Mr. Green

# 373
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Мишелин,  Hug Що не питах по-рано, тази вечер пазарувах из Кауфланд, но кой да се сети. Ще се шетна и към Куку магазина, не знаех за него.

# 374
Между другото, в Кауфланд Младост има едно магазинче от типа "всичко по левче". Euroland ли беше...  Thinking Та, там също има разни маски и перуки (5 лв). Е, не са естествен косъм, де, но ...  Mr. Green

Лейди, аз още се чудя за роклята. Подозирам, че ще ме гледат странно с тази рокля, но мисля, че идеално пасва на една немалка подробност.  Mr. Green Но все пак, ако реша да я сложа, ще облека отдолу едно клинче с ботушки.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт