„Сцена за чудеса” - Рожден ден и Коледен маскен бал на Бг-Мамма в едно

• 35 266
  • 540
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Лейди, аз още се чудя за роклята. Подозирам, че ще ме гледат странно с тази рокля, но мисля, че идеално пасва на една немалка подробност.  Mr. Green Но все пак, ако реша да я сложа, ще облека отдолу едно клинче с ботушки.  Laughing

Мишелин, аз за сега не се чудя - купих я специално за бала!   Hug
Надявам се да са предвидили, че ще има 'карнавалки' с рокли  Mr. Green
Ставаме две с ролки!  Peace

# 376
Тези, които не успяхме да сколасаме с костюм, ще се радваме на тези, които са сколасали Peace

# 377
Там сме двама,с костюми,както си му е редът.
Нямам търпение вече.   ura  ura  ura

# 378
# 379
Така и не можах да се подготвя много-много с костюм, пак и ще тръгна за маскен бала направо от работа, но настроението е налице за събота.  Crazy
Ще помогне ли някой на другарчето със съвет къде из центъра (София) мога да си намеря подходящ аксесоар - маска, домино, червен нос или каквото и да е там парти украшение, което да подсили личния ми чар?  Nerd

В Джъмбо на долния етаж.  Peace
В Куку-магазин също, до Халите

# 380
Верно ли в Джъмбо има такива неща? Мен ме пратиха за едно голо теме там, но момичето каза, че след Хелоин ги прибрали.
Видях само костюми на Дядо Мраз и ангелски криле, много красиви  Heart Eyes. Други карнавални "неща" не видях.

# 381
О, не знаех. Имаше за Холуин, тогава ги видях и си мислех, че винаги има.

# 382
Не разбирам логиката, ама ... Поне до НГ можеше да ги оставят.

# 383
Е, нищо - другият вариант е от Куку-магазин.  Peace

http://www.kuku-bg.com/products.php?catid=86&pcatid=135

# 384
 newsm45

Бясна съм, разочарована съм ...  Cry

С такова желание си взех това преди малко. Още с якето и чантата през рамо го разопаковах. Лепнах криво ляво носа. Не че стана много стабилно, но рекох си, ще го преглътна. Може и трябва да сложа повечко лепило. Реших да пробвам и боите. Намокрих едния тампон и топнах в боята. Еми, те изобщо не се разнасят по лицето. Като по-мек, мазен пастел са.  Close После пробрах с другото тампонче, само че сухо. Знам ли, може пък да не мокри. Еми не, и така резултатът не беше по-различен..  Confused

Какво да правя сега, какъв костюм да мисля пак? Имам ли право да го върна? Не мога да повярвам, че продават такива боклуци.  Confused

# 385
newsm45

Бясна съм, разочарована съм ...  Cry

С такова желание си взех това преди малко. Още с якето и чантата през рамо го разопаковах. Лепнах криво ляво носа. Не че стана много стабилно, но рекох си, ще го преглътна. Може и трябва да сложа повечко лепило. Реших да пробвам и боите. Намокрих едния тампон и топнах в боята. Еми, те изобщо не се разнасят по лицето. Като по-мек, мазен пастел са.  Close После пробрах с другото тампонче, само че сухо. Знам ли, може пък да не мокри. Еми не, и така резултатът не беше по-различен..  Confused

Какво да правя сега, какъв костюм да мисля пак? Имам ли право да го върна? Не мога да повярвам, че продават такива боклуци.  Confused

намажи си хубаво лицето с крем и веднага след това ббоите и пробвай, би трщбвало да стане Hug

# 386
Ще пробвам, Муунче Simple Smile

А с боички за рисуване дали да рискувам да си мацам лицето?  Blush

# 387
Аз пък не бих ти препоръчала да си мажеш лицето - нали си виждала как се разтичат тези бои по лицата от топлината. За час-два стават, ама за цяла вечер...  Confused

# 388
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Такаа, никой да не се оправдава с липса на време. Ей тази вечер, в последния момент тръгнах на тур по любезно обявените тук места с аксесоари за маскиране и още в Евроланд на Кауфланд се снабдих с перука за 5 лв., 1 маска, 1 домино, разни пухчета и украси. Малко в повече са, но нали съм зодия близнаци, не можах да избера и накупих всичко.  Joy Всяка джаджа е по 1-2 лв. Утре ще взема целия антураж и ще избирам на място. Каквото остане - ще подарявам.  Wink

# 389
  • Sofia - TelAviv
Такаа, никой да не се оправдава с липса на време. Ей тази вечер, в последния момент тръгнах на тур по любезно обявените тук места с аксесоари за маскиране и още в Евроланд на Кауфланд се снабдих с перука за 5 лв., 1 маска, 1 домино, разни пухчета и украси. Малко в повече са, но нали съм зодия близнаци, не можах да избера и накупих всичко.  Joy Всяка джаджа е по 1-2 лв. Утре ще взема целия антураж и ще избирам на място. Каквото остане - ще подарявам.  Wink
тамън ще спасиш такива като мен - нямащи Hug
Мишелин, ще стане и с крема, пробвай Peace

Общи условия

Активация на акаунт