„Сцена за чудеса” - Рожден ден и Коледен маскен бал на Бг-Мамма в едно

• 35 263
  • 540
  •   1
Отговори
# 390
  • София
И аз имам 2-3 броя домино Wink  Е, само с едно ще съм - така че и аз ще раздавам  Peace

Брррр...!  cold Много студено нещо!,.. Чудя се дали да рискувам с рокличката  или там да я обличам?..   newsm12

Мишелин,  spoko , съжалявам за неуспешния ти опит,.. Не съм пробвала  , но няма ли някакво упътване - за основа с крем , както ти е писала Moon Walk   Thinking

# 391
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Лейди, заразихте ме с вашите роклички и ще се метна и аз по една "малка черна рокля", но ще се пооблека около нея (нещо отдолу, нещо отгоре).
Почти се спрях на едното домино, така че ще услужа с маска на някого.  Grinning

Зала 4 къде се пада? От централния вход или долното ниво (подлеза?)  newsm78

# 392
Оххх, и аз съм в чуденка за роклята. То всичко ми се прецака в последния момент.
Мислех първо да се правя на Астор. Взех си бебешка възглавка за корем, но нямаха голо теме в куку-магазина.
Отпадна. После се спрях на Жокер, след това на порцеланова кукла, след това Гугутка Заспалова и за капак - вещица.  Crazy

А, момичета, вие имате опит с такива бои ли? Тази вечер повече няма да си мацам лицето, че по едно време пламна от толкова миене и търкане...  Mr. Green

Иначе си взех бяла боя на Сназаруу за порцелановата кукла. Нанася се чудесно. Като водни боички, но за лице и тяло са.
Ама какво се чудя и аз. Бялата боя е "маде ин" Енгланд, а другите в Чайна ...

# 393
Така и не можах да се подготвя много-много с костюм, пак и ще тръгна за маскен бала направо от работа, но настроението е налице за събота.  Crazy
Ще помогне ли някой на другарчето със съвет къде из центъра (София) мога да си намеря подходящ аксесоар - маска, домино, червен нос или каквото и да е там парти украшение, което да подсили личния ми чар?  Nerd
София 1000
бул. П. Евтимий 3, ет. 1
90% са под наем ако случайно сте решили да си купувате, да предупредя
http://www.carnivalforyou.com/contacts.php?lang=bg

# 394
И аз ще съм с рокля, дано залата да е топла. Смятам да се облека в къщи и се чудя, ако метна дълго палто и сложа пиратската капела, ша ли изглеждам много странно. Ама на кой му пука, айде на кууупооон.   madnoel jump

# 395
Аз пък не бих ти препоръчала да си мажеш лицето - нали си виждала как се разтичат тези бои по лицата от топлината. За час-два стават, ама за цяла вечер...  Confused

Shocked Верно ли? Изобщо не ми е минавало през акъла. При мен боята е костюма ...  Joy
Освен и аз както Пепеляшка се прибира по-рано от бала, разтече ли се боята, се прибирам.  hahaha

# 396
  • София
Здравейте купонджийки  newsm44 !
Най-накрая се реших и се записах. Утре ще ходя да търся нещо по-така, а в краен случай може и да сложа едни мустаци, и така . В началото ще съм с бебката, че татко й е до 7 на работа, но после smile3508 .
А табелките може ли на място да си ги напишем?

# 397
Какви табелки???

# 398
  • sofia
Какви табелки???

Tabelkite s nikovete shte se pishat v zalata pri vlizane  Peace

# 399
Въпрос - има ли гардероб пред залата, на който да можем да си оставим връхните дрехи?
Не ми се ще на тоя студ да тичкам само по костюм.

# 400
  • Sofia
Ама и възрастните ли ще се маскират????  newsm78

# 401
Даааааааа  Laughing

Аз май се разболявам ...  Confused

# 402
  • София
Въпрос - има ли гардероб пред залата, на който да можем да си оставим връхните дрехи?
Не ми се ще на тоя студ да тичкам само по костюм.

Моля Б., и аз това се питах  Thinking

Мишелин,
  Hug не казвай това  Hug

Didranad  Hug  Дано е топличко,..

Да не забравим фотоапаратите! Wink

# 403
Отоплена е залата, а и ще нажежим страстите вътре, така че няма да се мръзне с тънки рокли.

Има закачалки и гардероб вътре в залата, до входа, а може да се ползва и големия гардероб в основното фоайе на НДК.

Ще се видим довечера... дали и доколко ще се разпознаем, вече е друг въпрос.

Взимайте доброто настроение и усмивките и идвайте.  Hug

# 404
Момичета, аз няма да мога да дойда, за жалост, въпреки всичките приготовления. Болна съм, с темепература и грип и не съм ставала вече 2 дни от леглото.
Пожелавам на всички ви една страхотна вечер с много забавления, добро настроение и усмивки!  Hug

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 01:26 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт