„Сцена за чудеса” - Рожден ден и Коледен маскен бал на Бг-Мамма в едно

• 35 258
  • 540
  •   1
Отговори
# 465
Aз даже и не разбрах, че не е имало подаръци за всички. Моите синове взеха и двамата и мислех, че е имало за всички дечица. И много бях изненадана, че дават такива големи подаръци.  Наистина съжалявам, че е имало разплакани дечица. И според мен торбичките с лакомства бяха напълно достатъчни.
Аз си мислех, че томболата е под претекст да няма бутаница за подаръците и просто по този начин тихо и спокойно ги раздават.

Но въпреки недоразумението

БЛАГОДАРЯ! На всички, които помогнахте! На всички, които са украсявали, на всички, които са почиствали, на всички, които са пълнили торбичките, на всички които всявахте ред сред дечицата, на всички ...  bouquet

Малкият неразбира много много. Даже помисли, че го водя на ясла като видя толкова деца и ревна  Crazy Но баткото искрено се забавлява. Артистите много ми харесаха и си вършеха работата от сърце!

# 466
  • софия
Много весело парти. Дъщеря ми и приятелката и се забавляваха чудесно.
Накрая и двете си тръгнаха без подаръци от томболата и им беше тъжно,
но ще им мине. И аз съм ЗА това следващото парти да е или с дребни
подаръци за всички или по- добре без нищо за никой.

Не успях да снимам, защото чинно си стоях отвън и ще помоля, ако някой
случайно е хванал някъде в снимките си две крилати феи- едната даже и булка  Laughing
да пусне снимчиците тук или на ЛС, за което ще съм много благодарна.

На базара имаше прекрасни неща, купих си това- онова.
Златни са им ръцете на дамите, които изработват такива красоти...  Hug

И последно, но не на последно място искам да благодаря на Мамма, Татти, ДБМ
и на всички, които осъществиха това забавно парти. БЛАГОДАРЯ ВИ.

Погледни в моите снимки има две момиченца с крила  Simple Smile ,ако са твоите ще ти пратя снимки има и клип
http://media.snimka.bg/7738/021730901.jpg

# 467
да се отчета и аз, купона снощи беше на ниво, поради присъствието на много близки по природа хора... надушихме се с една дума...е във вихъра на вечерта и понамирисвах   Embarassed Rolling Eyes Embarassed  поради ролята която си бях реализирала си ми отиваше...   Blush  Mr. Green  Blush ето и   фоторепортаж от мястото на събитието... както ще видите нашата група закри купона..даже си спретнахме мини седянка на стълбите пред залата докато почистят залата и си попяхме дружно подкрепени със солидна доза виноооо....
благодаря на Мамма и Татти и  всички момичета от ДБМ

# 468
  • София
Коледният бал беше невеоятен!  Hug

Истинска карнавална маскена приказка!
Тоалетите на всички бяха  изключително красиви!

Благодаря на Мамма и Татти!    bouquet

Както и на всички, погрижили се за организацията! Hug
Също и на спонсорите! Hug
Също и на децата  от Къщата - помагаха, танцуваха с нас, допринесоха за настроението на купона! Hug

На сърце ми легна тоз' Дядо Коледа,.. Heart Eyes  Както и момчетата от кетъринга  Wink Някой да ми даде координатите им на лични - ще ги ангажирам със сигурност! Wink

Супер беше! Simple Smile Имам си грамота и наградааа!  Party

Ето малко снимки ои от мен! Предварително се извинявам за качеството , но не съм професионалист - само мераклия!  Grinning

http://fantasti4na.snimka.bg/friends/koleden-bal-i-rojden-den-bg-mamma.555919

# 469
  • София
Моя съпруг е снимал някакво детенце с Дядо Коледа.

# 470
  • София
белинда, кажи сега защо мъж ти е постоянно на сцената, а теб никаква не видях?
Защото му изтеглиха номер4ето в томболата, а на мен - не Crossing Arms

ИМАМ ЕДНА МОЛБА!
Снощи някой по грешка е взел нашето плик4е с подаръци от М-тел. Беше страхотна каша при палтата, така 4е не се у4удвам. Проблемът е, 4е вътре си бях прибрала една 4аст от гердана, която се скъса, а той ми беше даден специално за повода от колежка. И сега трябва да й го върна скъсан Sad Моля, вижте си в торби4ките! Ако някой намери 4аст от гердан, да ми пише на ли4ни Praynig

Нашите снимки не са много хубави, половината не са на фокус, не знам защо така Rolling Eyes

Уили, с тебе отсрамихме си4кото циган Hug
Клише, а ти как беше маскирана? Не те видях...
Мишелин страхотно ме впе4атли, няма такава вещица просто  bouquet

# 471
  • София
Белинда, аз бях маскирана като "На Лудия Шапкар жена му"  Laughing Ей ме, на - http://fantasti4na.snimka.bg/friends/koleden-bal-i-rojden-den-bg … a.555919.21734347 Благодаря на Лейди-Б за прекрасната снимка   bouquet Не си ме видяла защото аз съм тихо и скромно дете и си седя кротичко назад в тълпата  hahaha

# 472

Уили, с тебе отсрамихме си4кото циган Hug

сичкото ам..как само дет си забравих БОБА..можеше и малко манги да искарам..... newsm78

Джул, мерси за снимката..ще я ползвам за аватар..известно време... hahaha Joy  Heart Eyes

# 473
  • София
Белинда, аз бях маскирана като "На Лудия Шапкар жена му"  Laughing
Ааа, видяла съм те, зна4и Hug Но не те познах. На аватарите изглеждаш по-разли4но някак си Rolling Eyes

# 474
  • София
Белинда, аз бях маскирана като "На Лудия Шапкар жена му"  Laughing
Ааа, видяла съм те, зна4и Hug Но не те познах. На аватарите изглеждаш по-разли4но някак си Rolling Eyes

Мдаа, изглеждам с 3 години по-млада и с 6 кила по-лека  Joy

# 475
  • София
Лейди - изби рибата  Peace - в тоз костюм (с осезаема липса на пола и натрапчиво присъствие на поздравителна праЖка  Laughing) разкриващ безкраааайни крака, направо публиката от филхармонията многострадално се блъскаше по стъклата!!!!  Laughing

Blush лелеее,.. !  МИНААА!  Сега го виждам този цветист коментар и съм под клавиатурата от засраменосТ!  Blush
Недей така - и мъже четат форума - ще ми излезе късмета по Коледа    hahaha
Радвам се , че дойде!  Hug
Пък питаш ли ме, закъсняващо момиче Мина - как устисках да тЪ чакам 30 мин пред статуетката в НДК-тУ?  Mr. Green
Хммм,..!! Още малко и щях да заработя една надничка Wink

Последна редакция: нд, 12 дек 2010, 22:27 от Lady-B

# 476
  • София
Имаше едно момиче (предполагам от организаторите), което снимаше всички деца, когато отиваха при Дядо Мраз да си получат подаръка от томболата. Ще бъдат ли качени някъде тези снимки? Как бихме могли да ги получим?

# 477
  • sofia
И аз като Мамма искам да кажа,4е ако има второ детско парти(в което мноооооооооооооого се съмнявам) и то пак е благотворително,нещата ще са доста по-разли4ни.Но,който не работи,той не бърка Mr. GreenКакто и да е.......
Благодарим за идеите HugСъс сигурност няма да се наложи да се възползваме от тях за в бъдеще ConfusedОрганизацията на такива събития е просто убийствена и едва ли ще оправдаят о4акванията на вси4ки.А когато се правят с иделна цел и без пари,вси4ко е много разли4но.Говоря по принцип HugПоне ние от ДБМ не бихме се наели отново с подобна организация.

Искам от името на вси4ки добоволци в ДБМ да благодарим на Мамма и Тати за подкрепата,оказаното доверие и организацията.Благодарим на вси4ки майки и техните де4ица за у4астието и съпри4асността,защото идеята си струва .Дори и с малко,всеки помогна за едни други де4ица,които някакси остават незабелязани....Е,само 7 от тях днес бяха сред нашите деца,пове4е от 100 бяха нашите.....Благодарим на вси4ки ви,4е ни се доверихте и помогнахте .Ние си поемаме негативите,което е в реда на нещата.Естествено ,винаги негативното изпреварва позитивното и доволни на 100% няма,нормалнмо е,хора разни......

За снощи искам специално да благодаря на онази жена от вас,която се провикна по повод жеста на Мамма за подаръка й...:"дайте на вси4ки младежи......"
Това беше много нео4аквано и не бяхме подготвени.Но беше истински жест от страна на една майка,която беше сред 10 младежи,които никога не са имали такава до себе си.Искрено благодаря на тази жена  bouquetТези от вас,които бяха знаят за какво говоря.МЛадежите много помогнаха ,дори и днес стояха до последно с нас.Много са ни добри4ки и много оби4ат да са сред близки и добри хора.Те го оценяват по свой си на4ин.

За мен ли4но беше огромно предизвикателство,което може би не бих приела пак CrazyЗа Мамма и Тати незнам Twisted EvilИскам само да кажа,4е се положиха неимоверни 2 месе4ни  усилия за тази организация ,и аз съм много доволна  Peace

И.....БЛАГОДАРЯ ВИ,вси4ки доказахте ,4е хората тук са ХОРА  bouquet

# 478
  • София

За снощи искам специално да благодаря на онази жена от вас,която се провикна по повод жеста на Мамма за подаръка й...:"дайте на вси4ки младежи......"
Това беше много нео4аквано и не бяхме подготвени.Но беше истински жест от страна на една майка,която беше сред 10 младежи,които никога не са имали такава до себе си.Искрено благодаря на тази жена  bouquetТези от вас,които бяха знаят за какво говоря.МЛадежите много помогнаха ,дори и днес стояха до последно с нас.Много са ни добри4ки и много оби4ат да са сред близки и добри хора.Те го оценяват по свой си на4ин.

Тези младежи наистина бяха невероятни! Peace Поговорих с някои от тях, направихме си снимки, танцуват страхотно и внесоха чудесно настроение на партито!  Party

# 479
  • София
Децата бяха невероятни, да Heart Eyes Толкова се радвам, 4е се запознах с тях! Брей, големи танцьори Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт