Февруарските бебоци, упражняват се в подскоци – тема 15

• 19 623
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте отново,
Аз утре сутринта съм в лабораторията отново да ми точат кръвчицата Twisted Evil
Светле, толкова ти е сладко детенцето, да ви е жива и здрава! Hug
Разгледах и снимките в албума- момичета ама големи сте сладурани Heart Eyes
Светле снимай и коремчето да го видим, че малко се е скрило на тази снимка  Simple Smile
Софи търси хубаво вкъщи и се опиатй да се сетиш къде за последно си я сваляла? Провери и в банята, понякога се налага да я свалиш и на мивката.... дано да я намериш!
Фентъзи на мен ми изписаха желязо, 1 опаковка от 20 таблетки,по 1 на ден и то вечер уж за да спя по-добре, ама покрай моите оплаквания няма такива шансове Mr. Green
Лори обади се на доктора си за всеки случай, той трябва да знае всичко случващо се с бремеността ти и си почивай повече! Дано скоро да ти инат тия контракции.И аз усещам от време на време някакво стягане,но е рядко и за кратко, което мисля, че е нормално.
Лека нощ, хубави сънища и послушни бебковци-леко подритващи Hug

# 616
Добро утро поспаланки Simple Smile
Изчетох всичко от вчера, благодар за подкрепата  Hug

А сега по другите теми - за секса - не сме го практикували вече месец, явно не съм привлекателна вече, и колкото и да си искам не ме огрява ( а аз си искам всеки ден )
За фризьора - откакто съм бременна вече два пъти съм се подстригвала - не ме е страх, и мисля през декември пак да го направя, иначе на прическа я ида ч път в месеца, я не Simple Smile
За "прегледа" вчера - силно казано преглед, за 3 ммин ме погледна на ехографа, на въпроса ми колко е голямо бебто,  ми се отговори - нормаЛНО ЗА 26 седмица, само ми каза къде е дупето и къде е гръбнака и главичката, пита ме дали съм добре, каза кога да ида за новия болничен и ми даде талон за ендокринолог ( аз си го поисках де). Сладващият път мисля да го питам дали е момче или момиче, макар че си знам, ама вас пак. Аз винаги  си записвам последния час вечер в 19 часа, и явно вече е мн изморен лекаря и не му се занимава с мен, ама нямам възможност да отида по ранко Sad
А да, и да се похваля, вчера си взех помпата за кърма на авент - този месец в штъркела са -25%  и я взех за 62.25 лв. За сметка на това изпуснах стерилизатора в ибей за 3 мин, излязох до магазина, уж най-високо бях наддала, ама в последните 30 секунди някой ме надцака с 1 паунд и не можах да го взема. Сега започвам да дебна за някой друг, че вчера тук ги видях по 135 лв.
П.П. Днес съм канена на прощъпулник - какво се прави там и какво трябва да нося, че не съм просветена?

Последна редакция: ср, 17 ное 2010, 08:12 от bob4o_f

# 617
Добро утро от нас!Благодаря за кафето,защото още не съм пила.

БОБЧО,за прощъпулника е като на погача.Дават се пари,а ако си купила и нещо дрешка или играчка и това е.Поне при нас е така.А иначе самият прощъпулник представлява това,че на детето,което явно вече е проходило,върху покривка или нещо подобно се редят разни неща и се наричат какво да стане ако ги хване и се търкулва питка,след която то ходи.Дано си ме разбрала,че нещо сложно го обясних май  newsm78 Peace.

# 618
Благодаря Стани Simple Smile
На мен току що една позната ми каза, че трябвало някаква кутаща играчка да се подари или чадърче, та като ходи детето да се подпира на нея. Аз за бутаща освен количка за кукла (пък то е момче) и едни такива дето се търкалят с топченца вътре в тях и с дръжка (голямо обяснение  hahaha ) не се сещам. И трябвало да се подскача като ти дават от питката. Представям си се с тоя комерм и подскачаща  Joy

# 619
  • София
Добро утро Simple Smile най-после ви изчетох.
За секса - рядко. За първи път аз имам желание нон стоп, а мъжът ми се опъва.
За фризьора - не съм ходила откак забременях, но това е защото пускам коса за прическа. Иначе другите неща - маникюр, интимен тоалет, грим и т. н. освен педикюра,  си ги поддържам, не ми е проблем. Това според мен обаче се дължи на това, че все още ходя на работа. Това ме спасява в много отношения. Другатс седмица съм на ЖК.  Евридика, ти кога си на консултация? Може да се засечем. Аз съм на 24-ти май в 9:40 часа беше.
Другото, което исках да ви споделя е, че открих, че ми се е появил хемороид. Много ми е некомфортно. Някой има ли подобен проблем и с какво може да се мажа превантивно?

# 620
Благодаря Стани Simple Smile
На мен току що една позната ми каза, че трябвало някаква кутаща играчка да се подари или чадърче, та като ходи детето да се подпира на нея. Аз за бутаща освен количка за кукла (пък то е момче) и едни такива дето се търкалят с топченца вътре в тях и с дръжка (голямо обяснение  hahaha ) не се сещам. И трябвало да се подскача като ти дават от питката. Представям си се с тоя комерм и подскачаща  Joy

БОБЧО,сериозно ли трябва да подскачаш  hahaha,това за първи път го чувам,а съм ходила не малко пъти  Joy.Това за играчката също за първи път го чувам  newsm78.За кой край на България става въпрос,че много ме изуми  #Crazy?

# 621
За Пловдивдкия регион - Първомай  Hug
Аз от мъжа ми съм чувала че се подскачало като ти отчупели от питката, за да е пъргаво детето. И питката се раздавала на бегом Simple Smile . А иначе звъннах на майка ми да я питам, ама тя не знае за такива неща, или е забравила (аз съм от Пазарджишки регион). Дажме като ми се обадиха вчера че трябва да отива, аз питах какво трябва да нося, и отговора беше, ела да подскачаш само  Mr. Green

# 622
В предаването на ГАЛА,говорят за бременността в 7-мия месец.

# 623
Добро утро!   bouquet

Другото, което исках да ви споделя е, че открих, че ми се е появил хемороид. Много ми е некомфортно.

Аз не знам да имам хемороиди, но вчера като ходих до тоалетната и имах едно петно кръв на хартията, явно съм ударила тякой бонус!

За прощъпулника съм чувала, че се тича, а не че се подскача. Майката обикаля гостите с питката, дава на всеки и който е получил парче се втурва да обикаля.

Аз пък да ви кажа, не съм много сигурна, но мисля че докато спя получавам киселини.... newsm78 Възможно ли е? През деня искам да отбележа, че нямам, поне засега. Много странно...

# 624
  • София
Queenbee, по скоро е от легналото положение. Нали матката повдига стомаха, което пък му пречи да се  затваря така да се каже и като легнеш храната или течностите в стомаха ти хващат обратния път. Нещо като наполовина пълно шише в хоризонтално положение си представи. Аз поне така си го обяснявам, защото имам същия проблем.

# 625
Добро утро мамчета Hug
Аз пък да споделя с вас нещо,което ми оправи много настроението,че се бях сетила за неприятни неща Crazy, та ето http://www.vbox7.com/play:e06ba55a (преди няколко дена моето мило мъжле го сподели с мен и от тогава  като ми стане криво си го пускам и ми минава Mr. Green)

Това с хемороидите е много неприятно, дано бързо да ви минава Peace
Пчеличке, напълно е възможно за киселините и аз усетих снощи докато спях,много е неприятно Sick
Бобчо, внимавай с подскоците Laughing
Явно във всеки край си е различно newsm78

За прическите (ама на главата Joy) - от началото съм се подстригвала 3 пъти и съм се каносвала пак толкова, маникюр, педикюр (нама пари за такова, колкото мога аз токлкова ooooh!, не че сега мога, как ще си оправям другите прически като му дойде времето идея си нямам #Silly)
Лорийн, какво стана с контракциите?
Аз от както влезнах в седмия месец (водя се от вчера, че термина ми се измества с една седмица назад от 09.02. на 16.02.2011), та ми се увеличават  контракциите като честота, но не са болезнени Peace
И на мен ми е неудобно много вечер , само се въртя изтръпвам много бързо,но няма как ще се търпи Crazy

Снощи бяхме на гости на едно 4 месечно синеоко и русо бебче, голям сладурко Heart Eyes
Хайде стига толкова от нас, сега съм си поканила на гости друга мама  с бебе на 11 месеца Heart Eyes
Хубяв и спокоен ден от нас момичета newsm51

# 626
Тея пък в "На кафе" намериха кой да поканят!  Crossing Arms В тоя магазин съм ходила точно два пъти и няма да се върна повече. Не стига, че е ужасна скъпотия, ами и шефката е еднаааа...

# 627
hey_ya аз съм на 22-ри на преглед от 7:30, зщото после съм на работа и все си избирам ранни часове. Май с никой няма да мога да се засека. После като спра работа, може и да се видим Simple Smile
 QueenBee за кой магазин става въпрос, че аз не мога да гледам "На кафе"?

# 628
  • София
Тея пък в "На кафе" намериха кой да поканят!  Crossing Arms В тоя магазин съм ходила точно два пъти и няма да се върна повече. Не стига, че е ужасна скъпотия, ами и шефката е еднаааа...

Аз също гледам "На Кафе" но не разбрах кой е магазина. Има някои неща които ми харесват обаче  Simple Smile

# 629
Детски магазин от А до Я

Общи условия

Активация на акаунт