Февруарските бебоци, упражняват се в подскоци – тема 15

• 19 623
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
Запис в новта ни темичка и отивам да ви чета!  Hug

# 76
Макара и малко късничко честит празник на беба и на loryn- нека щастието те преследва, като пчела сладоледена фунийка  Laughing

Малии не съм влизала два дни и гледай ти колко сте изписали Simple Smile

Мами малко да ви споделя съм притеснена. От 1 1/2 месеца с бебо сме на антибиотици с малки почивки - имахме инфекция на бъбреците от която ме можем да се отървем. Лошото е че от 2 дни ми тръгна и някакво бяло течение и то все като ме стегне контракция. Последният секрет ми е от преди седмица и ми беше идеален- днес звъннах на на лекарката да я питам и тя каза че между контракцията и течението общо няма и не било страшно течението  че другата седмица ще го видим - е да ама аз се тревожа - ако пак нещо ни има нещо - горкият бебо колко антибиотици още трябва да понесе Cry

# 77
БЛАГОДАРЯ Ви момичета за хубавите пожелания, прегръщам Ви силно. Само и утре ще Ви черпя и в събота  Whistling Ще гледам да не е нещо сладко и изкусително  Hug  Hug  Hug

Да се оплача, този път май няма да ми се размине грипа, чувствам се, като парцал и отменихме кръчмата за неделя. Цял ден бяхме на разходка и после от 5 след обяд с контракции. Пих и но шпа и магнезии и парацетамол и прополки, та чак сега ми е по-добре. Отгоре на всичко малкото се мята в корема ми. Върха беше, накрая решихме да си направим вечеря в домашна обстановка и влезнахме да пазаруваме и се скарах с продавачката, която ми пробутваше развалена салата, мъжо се скара с един полицай, щото не бил спрял където трябва. Накрая се разревах в колата и си тръгнахме, поне сега настроението е на висота  Simple Smile

Мартина 13-не се шашкай допълнително, важното е спокойна да си. Незная дали докторката ти е правила доплер. Аз също бях с надути крака и ръце и високо кръвно, след доплер и слушане и на маточните артерии, доктора каза, че за сега няма опасност, но съм предразположена за преекламсия. После и резултатите на кръв и урина бяха добри и ЕКГ също добро, та сега си пия само хапчетата за кръвно, но така ще е докрая на бременността. Дано при теб нещата са също добре и да се похвалиш  Hug

Доста дълго стана. Еspinosa благодаря за темичката и на Амидалка за заглавието   bouquet

# 78
На вас мерят ли ви кръвното на ЖК ?На мен до сега не са ми го мерили  Rolling Eyes .
На ЖК с предната бременност ми го мериха(не помня колко пъти) ,мериха ми таза ,корема-всеки път .А сега -само на кантара и чао !Веднъж са ми изследвали кръв и урина .

# 79
На вас мерят ли ви кръвното на ЖК ?На мен до сега не са ми го мерили  Rolling Eyes .
На ЖК с предната бременност ми го мериха(не помня колко пъти) ,мериха ми таза ,корема-всеки път .А сега -само на кантара и чао !Веднъж са ми изследвали кръв и урина .

Да.НА всяка ЖК ми мерят кръвното, теглят ме, мерят колко е пораснал корема, също така с едно апаратче преслушва сърчицето на бебето.Кръв и урина вече два пъти съм давала.
Всичко това го прави акушерката.А иначе през месец и нещо си ходя при лекарката на ехограф.

# 80
Един позакъснял запис и от мен юак на 6-та страница от новата темичка!
Да ние честита темата,само позитивизъм да лъха от нея, благодарностни на espinoza! Hug
Честит празник и от мен на всички празнуващи вчера и днес!Бъдете живи и зрави,много щастливи и обичани и много късмет ви пожелавам!Имате ли това- друго просто не ви е нужно! Естествено и бебоците влизат в числото! Laughing Hug
Чак сега сядам да ви изчета момичета пребихме се днес и двамата с мъжо! Какво ти спане- през ноща ставах до тоалетна към 5, а в 7 вече бяхме един по един в банята,на закуска и веднага се захванахме да пакетираме голямото ни имане с найлони разни, че къртачите пристигнаха в 9 часа Mr. Green Е поне успяха да приключат до 15 часа,след което падна голямото чистене.
Днес на мен ми е ден за разширение на тазя явно и умирам от болки цял ден.Въпреки,че съм капнала не съм свършила кой знае какво,само се мотая и пъшкам вкъщи,да ми е живо и здраво съкровището,че без него щях да изпадна в дълбока депресия с тая мръсотия и бъркотия Whistling ooooh!
Тодорке тук няма неискам, немога,или не ми е удобно, като правят ремонт го правят а цялата сграда и ние нямаме думата- това е! На който не му харесва- да се изнася!  То и аз това искам отдавна,ама нейсе...Община Виена е отпуснала 122 000 евро за изолация, боядисване, смяна на прозорци и където има тераси, та някой ще се трогне,че Тотони била бременна- много важно! Е днес майсторите ми гледаха съжелително корема, но не се отказаха да си свършат работата де  Mr. Green В тази връзка днес успяхме да разгледаме едно страхотно апартаментче, което ни пасва идеално! На супер място е ,достатъчно като з анас 3-мата (76 кв) и на добра цена Peace. Да стискате палци да е за нас, че сега пък ни заяви брокера, че хазяина си избирал наемателите сам. Как си прави изводите само от по един подпис- нямам представа,но явно е също някой националист, като 99,9% от австрийците Mr. Green #Cussing out Ох,дано не съм права,ама поне по една снимка да ни искаше Joy
Е поне тук приключи голямата бъркотия за един ден, сега е чистичко и свежичко навсякъде и много силно се надявам скоро да се изнесем!  hahaha Да стискате палци, че имам нужда от тях!
Нашия хубостник цяла нощ ме ръчка по пъпа с колянце,ама така хубаво го отъркваше в пъпа ми,след което имаше явно боксова среща и карате по едно и също време hahaha и така почти цяла нощ.
Извинявам се за дългия пост. Заспивам права вече и мисля,че ще се парализирам.... всичко ме боли. Да не говорим,че за около 2 седмици съм качила 1,5 кг Whistling. Тежи ми и прахтя като прасенце. Вече ми вика "Мути" татенцето, на немски означава "Мамо", но според него думата идвала от "Мутант" Joy И аз понеже мутирам съм Мути...Явно след 7 месец ще е така наистина... депресия...., ама децата си растат,нашия шишко е вече над 1 кг и расте на бързи обороти Laughing
Утре,ако не забравя ще ви пиша и аз нещо отностно ментел, много се ядосах и аз, но правия явно няма!
Хайде лека нощ от нас с бебо  bouquet

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 23:59 от Totoni

# 81
Добро утроо...Тема за деня не ме бива да мисля,ама по една кафенце за събуждане моа да сложа....

# 82
запис и от мен и благодаря за кафенцето Simple Smile

# 83
Благодаря за кафенцето ще се възползвам  Hug

На всички болни бързо да се оправят,момичета наблягайте на бабините дивитини аз на последък само тях ползвам.Разтривка със ракия и аспирин,чай от лайка с мед,който има Т* да пие компот/сироп/  от малини веднага сваля Т бързо оправяне.....

Аз утре сутринта съм на преглед да видим колко сме пораснали Heart Eyes При мен на ЖК ме преглежда на видиозон,мерят кръното и ми назначава всеки път кръв и урина.Утре ще докладвам

Хубав ден на всички  bouquet

# 84
Добро утро!
Като стана въпрос за ЖК май и аз трябва да се вясна вече там, че не съм ходила не помна откога....някъде септември беше.  Rolling Eyes

Сега си шеткам из нас и се замислих, как ви е обонянието? Мъжо си е купил някакъв дезодорант дето си мисли, че мирише страхотно /въпреки, че има чудесен парфюм/ и като се напръска ми вони цял ден от него и кихам на поразия. Станала съм като граничарско куче - може да ме използват да надушвам опасни пратки!  Joy

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 10:58 от QueenBee

# 85
Добро утро, мами и бебоци!

Вече си изпих сутрешното кафе и започвам да работя, но вече съм решила да го давам по-леко. Вчера работих 10 часа, бях тотално уморена, заболя ме таза от стоенето на стола пред компютъра и накрая имах няколко болезнени контракции, които потуших с едно но-шпа. Е, повече няма да се правя на герой - ще го давам по-спокойно и умерено и ще гледам да работя не повече от 6 часа. Ами сама съм си шеф, за кой ги правя тези героизми?!
Споделям го това с вас, защото сама се уверих /за пореден път/, че най-важното сме ние и бебоците и всичко останало не си заслужава големите ни усилия и раздаване и затова - по-кротко, с повече почивки и позитивни мисли! Hug

Тотони, ужасен ден си преживяла, но поне всичко е приключило бързичко. Стискам палци да стане работата с новото жилище, а ако не ви "изберат", значи това не е вашето жилище. Hug

При мене на ЖК / досега съм била общо на четири - нали бях в чужбина/ всеки път ми пускат кръв и урина, мерят кръвно, матка, тонове и ехограф /без последния път- докторът нещо не му се занимаваше или реши, че като съм направила все пак две ФМ и БХС всичко е наред/.

Болничките мамчета - много почивка, чайчета, лимоновият сок за мене поне е много важен елемент от лечението/ вит. Ц и промяна на киселинността/ и пак най-важното- положителни мисли. Последните са 90 %от успеха.
Хубав  и успешен ден!

# 86
  • Varna, Bulgaria
Здравейте коремчета Simple Smile
Аз днес съм в настроение първо, защото снощи се наспах и второ, защото днес ще се видя пак с бебо, аз ще го видя де  Mr. Green
Следобяд съм на преглед при доктора, при който мисля да раждам. Стискайте ми палци за всеки случай, моля!
Тотони, радвам се , че офанзивата все пак е приключила за един ден и ние ще остъкляваме терасата към спалнята, но тогава точно ще съм на работа, а мъжа ми ще е в къщи, така че надявам се, че ще се справи с почистването след това, а аз после ще му спретна някоя вкусна награда    chef Стискам палци да ви хареса хазяина, ако не, значи вкус няма  Hug
Happy-mamma, наистина давай го по-спокойно, защото всичко се отразява на съкровищата, които носим в себе си. Аз в неделя уж не се натоварих много , но имах също болезнени контракции около час, но след като полегнах да си почина , отминаха. Пази се, тя работата няма да избяга Simple Smile
На ЖК съм в петък , мерят ми кръвното всеки път(по принцип е ниско) и килограмите, като предния път акушерката ми каза, че били много, ама как да не са много , когато през Септември се качих на кантара със сандали и ленен панталон, а през Октомври бях с дънки и полузимни обувки, то само кило и половина от тях докарах  Mr. Green Но пък не ми мерят корема, при предната бременност ми го мериха, ама не се оплаквам. Аз пък тази бременност нося плода по-ниско, в смисъл, че корема ми расте повече под пъпа и на горе се издува вече, но с Валентина нямах почти корем в най-ниската част на тялото. Шегувам се с таткото, че бебо е по-близо до изхода , тъкмо по-къс път ще извърви  Grinning
Хубав ден на всички от нас!

# 87
Добро утро на този паметен за демокрацията ден Simple Smile)))))))

Аз нямам много спомени от това ама нейсе Mr. Green

Ние ще се поразходим днес,амакар че вятъра може да ни отвее спокойно,аз нали си тежа на мястото Joy,държа детето и правим някакви кратки разходки в околностите Peace
Тотони-много сладко е това МУТИ Hug....хахаха,моя мъж пък се майтапи,че като падне сняг,щял да ми направи кочинка и да си се търкалям в нея само,да не излизам навън че да взема да падна Crazy,кой ще ме вдига hahaha-майтапим се ние ама е тежка задача износването на детенце Whistling,едва дишам,не мога да се навеждам,вървя си,но много бавно,не помня да съм тичала или забързвала ход от 4м поне...,мрънкам и аз незнам на кой и защо,не мога да се грижа добре вече сама за тялото си,някак ми е неестествено с това шкембе(макар да е естествен процес бременеенето,АЗ лично се чуствам като пъхната в чуждо тяло Thinking,а  и щом вече потърквам бедра ми стана още по депресарско.Гърдите са ОК,с баткото бяха огромни сега са по едрички но не е толкова фрапиращо.Килограми към 5 станаха моите отгоре Tired,и то повече от 1.5 на месец се пада (за последните два)

Айде наприказвах се- монолог на Шекспир боб да яде в сравнение с МОА hahaha

# 88
  • област Варна
Добрутру, дами!
На мен на ЖК, акушерката ми мери кръвното, обиколката на корема, височината на матката и тоновете с доплера. Ама нещо не й вярвам за кръвното, все ми го изкарва 60/100, 70/110 (това на слушалка), а свекърва ми като го мери в нас със електронния е доста ниско. Ето вчера ми беше 44/96. Ха сега кой апарат е по-верен или аз като ида на преглед се изнервям докато чакам пред кабинета и ми се вдига, или на свекърва ми апарата е дал фира.

# 89
Добро утро.

Еспинозка, по-вярно е това кръвно, което ти мерят със слушалката. Тези електронните толкова лесно дават отклонения, не е истина, а да не говорим ако и батерията си заминава. Няма доктор, който да мери с електронен, така че си правете изводите.

Иначе на ЖК, ми мерят кръвното всеки път, килограмите, височината на матката от фундуса, а кръв и урина са ми пускани 2 пъти + един път антителата. А също и на видеозон се гледаме, но това си е по мое желание, пък и прегледите са веднъж месецчно. Утре пак съм на преглед, но най-вероятно няма да се гледаме на видеозона, защото се гледахме скоро, но искаха да ме видят с тези килца и тази пуста вода дето я задържам, че и краката взеха повечко да отичат.

Няма да ви казвам път какви маратони правим тези дни, по планини, гори, баири, пещери, трудно проходими местности, минаване под паднали дървета   ooooh! Направо голям фитнес му спретнахме, а вечер съм като изцедена и заспивам моменталически Sunglasses

Тотони, а дано вие се нанесете в апартамента, който си харесала и хазаина да ви одобри.

Happy-mamma, почини си малко, тя работата няма да избяга.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт