(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 50 864
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 050
  • StZ
Ходих на офиса на жп гарата и току що се връщам- там е разпределителния център и знаеш ли?! все едно  сме в Пакистан или не зная гДе? ми то Еконт в нашия град в събота и неделя все едно няма щото работното им време до 17, но тел. им включен на авт.отговор и там нЕма никва душа! ни жива ни умряла - Сота не се брои за душа Naughty
 Heart Eyes ще живеем с надежда до понеделник и съм цъфнала като кукуряк първа там Mr. Green и ще ги натопя дето не си спазват раб.време #2gunfire

п.с. никакъв смс нЕмам Crossing Arms - мързи ги да дишат

# 1 051
Съжалявам, не очаквах подобно нещо  Rolling Eyes
(имам обаче точните познанства за техния мързел  Mr. Green)

# 1 052
  • StZ
Живи и здрави и мамите и дечицата, а с дрешките ще се накиприм скоро Crazy
Ще пиша като ги взема! Като стигнат до всички също Hug

# 1 053
в този офис наскоро смениха доста хора и сега е  #2gunfire .. никой нищо не знае.. къде са точно пратките.. ровят по половин час из багажите .. кошмар #Cussing out Хич ги няма Еконт напоследък

# 1 054
  • StZ
Кони, прати ми едно тел. на ЛС да ти звънна понеделник ако искаш Wink

# 1 055
Огромни благодарности на Коко Шаман. Също и на Миленка, която беше толкова мила да ми вземе блузката. Няма да се снимам , защото половината корем ми е отвън и няма да съм много прекрасен модел, но ще ви се радвам на вас. Блузата е страхотна, разгадах и шала и живот и здраве след два месеца и половина ще се накипря. Хубаво е, че ще стават и за пролетта.

# 1 056
  • Пловдив
Знаех си аз, че тъй ще стане - нЕмаше ме за 2 седмици и то всичко се раздало...
Ще трая до края на месеца и на срешата на ЛЛЛ ще си взема и аз най-сетне блузката...

# 1 057
Благодаря, Шаманке! Имаш усет и талант!  bouquet

# 1 058
Ние ги получихме!Страхотни са!  Hug  bouquet

# 1 059
 dance dance dance dance coolcool

Ох, олекна ми. Simple Smile Сега вече ще може с кеф да ме доят я в парка, я някъде навън. Дрешките са бомба! Simple Smile

Шаманке, безброй благодарности и от НАС!  newsm20

Живот и здраве до следващата ни среща! Simple Smile

# 1 060
Никой ли не иска ЛИЛАВА блуза с шал, размер Л smile3506

# 1 061
  • София

искаш ли да менкаме - имам 2 поло, ХЛ, мога да ти дам едната, ти да ми дадеш твоята с шала.

# 1 062
Шаманче, безкрайно много ти благодаря, че си толкова организирана и експедитивна! И за красотите също   bouquet
И тъй като нямам търпение да се пременя, да попитам - мога ли да суша в сушилня?

о-о-о, адашке  Flutter Значи фата морганите сме все кърмачки  Simple Smile

сори за спама

Както казва една приятелка - млекодайна порода  Laughing

# 1 063

искаш ли да менкаме - имам 2 поло, ХЛ, мога да ти дам едната, ти да ми дадеш твоята с шала.

Гуш, благодаря за предложението, но Л ми заспива тамън, ХЛ ще ми е голямо Simple Smile За замяна, мисля да е за поло, но ми се иска да видя снимка как стои облечено преди да реша дали да е замяна или да продавам блузата с шала.

# 1 064
ще има ли скоро пак поръчка ?   Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт