(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 50 872
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 035
Момичета, аз съм получила блуза с шал, вместо поло.  Ако може някой да покаже снимка как стои блузата с полото, за да реша дали да разменям или продавам ... Размер Л е моята и при това ЛИЛАВА  newsm48

# 1 036
Купувам блуза с шал!!!! Размер ХЛ по възможност Simple Smile (ама полото не си го давам Wink )

# 1 037
И аз се накиприх с рокля, пускам я в пералнята и започвам да я експлоатирам Simple Smile

Шаманке, danke  Hug и извинявай за забавянето!   bouquet

Надявам се да успеем да се заснемем с мода "Буба мара".  Peace

# 1 038
Момичета аз продавам моята рокля - размер S. Много ми харесва, но не ми стои така както си се представях  newsm78, но пък пижамата ми заспа суперска е   bouquet
Ако някой има интерес да ми пише на ЛС

# 1 039
  • последна надежда
Едно голямо  БЛАГОДАРЯ Hug

Възхитена съм от блузата  с поло. Прикрива паласките, материята е много приятна. Кръстът ми е съхранен, ръкавите са идеална дължина.
Ще я нося с голямо удоволствие.

# 1 040
Шаманче, безкрайно много ти благодаря, че си толкова организирана и експедитивна! И за красотите също   bouquet
И тъй като нямам търпение да се пременя, да попитам - мога ли да суша в сушилня?

# 1 041
Шаманче, безкрайно много ти благодаря, че си толкова организирана и експедитивна! И за красотите също   bouquet
И тъй като нямам търпение да се пременя, да попитам - мога ли да суша в сушилня?

о-о-о, адашке  Flutter Значи фата морганите сме все кърмачки  Simple Smile

сори за спама

# 1 042
мога ли да суша в сушилня?

Аз още не съм ги получила моите дрехи, но този въпрос живо ме интересува и мен. Peace

# 1 043
  • София
Аз суших, за всеки случай на по-нежна програма, нищо не им стана. Peace

Суших полото, пижамата и блузата с шала.

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 15:56 от esma

# 1 044
Аз нямам опит със сушилни, признавам. Но според скромните ми познания, бих избягвала сушилня за роклята и полото, платът може да се деформира. За пижамата, може би става, но пак казвам, от сушилни не отбирам.

# 1 045
  • StZ
Шаманке, прати ли за Стара Загора, че ние вече едвам държим Sad ?

# 1 046
Още вчера. Питай в офис на еконт, вече трябва да е при вас

# 1 047
  • StZ
Днес питах в близкия, но ще ги презвъня всичките. Ако ти е налесно дай жокер - някакъв номер на товарителница.

# 1 048
Нямаш ли смс? Това е номера според документа 95772704 сега ще проверя и аз

Дава ми статус Стара Загора, ЖП Гара  newsm78

Последна редакция: сб, 15 яну 2011, 16:31 от Шаманката

# 1 049
това е централният офис на Еконт тук, намира се на ЖП гарата

Общи условия

Активация на акаунт