(*)(*)Зимна кърмаческа мода 2010-2011. Тема за поръчки(*)(*)

• 50 823
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 405
  • York
Шаманке, в таблицата е отразена блуза поло (М) за мен, аз поръчах блуза шал (М). Детската блузка е както трябва  Peace

# 406
_Gabi_ , не е точно групова поръчка от магазин. Много по-самоделно е  Rolling Eyes Два пъти годишно стана традиция да си правиме кампании със забавни блузи на тема кърмене и от скоро и кърмачески такива, за да може кърменето навън и вътре да е максимално лесно и приятно. Процент от събраната сума традиционно е дарение за Ла Лече Лига. Поръчките са с определен срок, плащането също, защото точно с тези пари аз купувам плотове и давам да се шият и печатат нещата. Ако има нещо допълнително (от кърмаческите, другите са поръчани вече), мога да те включа, но ще знам малко по-нататък. Пиши си поръчката , а аз ще пиша по нататък дали ще стане. Виж в първия пост как става. Надявам се скоро да имаме възможност целогодишно да предлагаме блузи за кърмене.

Да тук съм направила поправките  Peace

# 407
Надявам се скоро да имаме възможност целогодишно да предлагаме блузи за кърмене.
Еее,ха дано!  newsm74

# 408
Зебра, пусни пак, моля те и твоята поръчка, че да не търся

# 409
Моля моята блуза с шал да стане 3ХL
благодаря предварително

ред - 253

# 410
отчитам сериозно русенско присъствие и се предлагам за отговорник Simple Smile

# 411
  • T"A
Шаман, 223 ми е кодът в табличката. Отразена е поръчката ми, не че има грешки, но понеже се пробвах да я променя, пък гледам, че е записана първоначалната...

Ник: Mentha
И аз съм от чужбинските кърмачки, но в случая ме пишете за разпределителните в София, кв. Яворов, а може и друг вариант (център; Красна поляна)

Кърмаческа:
Блуза - поло, размер S - 1бр.
Рокля, размер S  - 1 бр.
Пижама, размер М - 1 бр.

Шаманче, аз принципно преведох парите през пейпал на 15 ноември, обаче ми се налага да направя корекция. Ако няма възможност за корекция, ОК, все едно не съм го писала този пост  Peace

Кърмаческа:
Блуза - поло, размер S - 1бр.
Блуза с шал, размер S  - 1 бр.
Пижама, размер М - 1 бр.

(т.е. да отпадне роклята, а вместо нея моля за блуза с шал)

Ако може; ако не - не  Peace
И се извинявам...  Blush

# 412
  • Düsseldorf
Аз съм Ок! Надявам се и паричките да са пристигнали...  Hug

# 413
Таблицата за проверка вече е на първата страница на темата. Моля проверявайте, че явно има доста грешки!!!

# 414
  И мойта поръчка е точна!Парите преведох отдавна,надявам се са дощли!

# 415
И при мен всичко е Ок с поръчката!Парите ги преведох отдавна така че трябва да са пристигнали!!

# 416
  • София
ник: Si Key
град: София (квартал Толстой/ Надежда 2)
Дамски: М4, размер Л - 1бр.
Детски: Д4, размер 122 (ако може) - 1бр.
             Д5, размер 92 - 1бр.  

Надявам се да може да се направи блузка размер 122. В този случай колко парички трябва да преведа - 32 лв. ли? Не съм сигурна детските блузки дали са на 10лв  Blush Да изчакам ли да видим дали ще има размер 122 или направо да ги пращам парите?

Привет от мен!
Искам да пусна паричките, но не ми стана ясно дали ще може да се направи детска блузка размер 122, както бях писала в поръчката си и като е пусната поръчката, дали е предвидена? Разгледах в табличката и там видях, че съм отразена с 2бр. артикули и сега не знам точно колко парички да преведа, а се забавих с превеждането именно поради тази причина  Peace
Голямата ми дъщеря много иска и на нея да й взема някаква блузка, в момента тя носи размер 122, но знам, че понякога размера на дрешките са леко уголемени. Ако не става да се направи размер 122, тогава се чудя дали 116 би й станала и какво да направя в случая? Ако поръчките са дадени вече и не е е включена тази детска блузка в нея, аз тогава 22 лв. ли да превеждам?

Пропуснах да кажа, че съм 205 номер в табличката Wink

# 417
  • София, Смолян
Аз вчера преведох паричките, само че съм записана като maja_28

# 418
Таблицата за проверка вече е на първата страница на темата. ....
Браво!!!  bouquet

# 419
Шаманката,
благодаря за поправките, но защо в жълтите колони е отразен броя на грешната ми поръчка - пример: блузата с шал и Д5 са премахнати от размерите, но седят като бройка в жълтите колонки, а вярната поръчка на Рокля, М1, Д1, Д4 и Мъжка не е отразена в жълтите колонки?
Иначе от мен също ще имаш шоколад, само пиши на Лични какъв предпочиташ. Парите съм ги пратила на два транша, надявам се да се пристигнали.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт