Деца, отгледани от един родител

• 24 804
  • 220
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
simon9 няма да намери друг партньор, докато е с такава нагласа. Да не говорим, че детето и страда като му е вменено чувството, че е осакатено социално, тъй като баща му не се грижи за него.
Прекали вече. Нито ме познаваш , нито познаваш детето ми, така че ако обичаш спри ти да ми вменяваш неща за които дори и не знаеш как седят. От къде си извади извода, че вменявам чувство на осъкатеност на детето ми. Мила, КОГАТО ИМАШ ДЕЦА, ТОГАВА МОЖЕШ ДА КОМЕТИРАШ ПО ТЕМАТА. До тогава си запаси идиотските клевети и обиди за самата себе си.Спри да се чепкаш с моето дете защото не го познаваш, и не си ти тази която да го характеризира и окачествява.

# 136
Преди някой да отговори, предлагам да оставим този огромен офф топик  Peace Аз лично съм доволна, че не съм част от негативната статистика в съседния форум http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=546272.0 Всеки сам си кове съдбата Wink Hug

# 137
Ей, тази тема като за мен написана. Аз съм отгледана само от мама - татенцето не съм го виждала и не го познавам, въпреки че нося неговото име. Предполагам, че това по някакъв начин ми се е отразило на вижданията за живота и представите за семейство. В момента съм в процедура на инсеминация с донор, тъй като нямам партньор до себе си, пък смятам, че ми е дошло времето за деца, т.е. в моите представи наличието на баща изобщо не е задължително. Сигурно това е така, тъй като никога не съм усещала липсата му нито морално, нито емоциално, а най-малко финансово или материално. Майка ми успя да създаде много стабилна среда, в която се чувствах достатъчно обичана, за да не тръгна да издирвам баща си или пък да се чувствам по-различна от приятелите ми с по двама родители. Мерси, мамче!

# 138
  • Най-сетне у дома
Нединка  Hug, скоро да се зарадваш на две черти и да се похвалиш!

Естествено, че всичко се отразява на всичко в този живот, въпросът е как... Понеже нищо не следва автоматично и задължително от нещо. Друга жена с твоята лична история например би си поставила за цел да надене халката още на 18  Laughing или пък да реши да няма деца, или пък Бог знае какво - възможностите са безкрайни. Не можем да предвидим как ще ни се отразят изборите на нашите родители, важното е да вземем най-доброто от тях... А ти го правиш, че и повече даже  Laughing
И поздрави на майка ти   bouquet

# 139
Еееех, Nedinka... дано се намери един прекрасен татко за бебето ти  Hug - това си е важно...

# 140
Здравейте,
 имам един въпрос ще съм много благодарен ако някой може да ми отговори,
 та на една позната бившия и мъж не е плащал издръжка за двете си деца от 4-5 месеца ,която общо взето е символична,но за малък град като Търговище и това си е нещо защото безработицата е много,та проблема е че е трудно да отиде тя и да се консултира с адвокат,та ако може поне съвет(пък ако се налага ще се стигне и до адвокат де),главния проблем е че бащата на децата е освидетелстван като психично болен,та главния въпрос ми е като такъв то той задължен ли е да си изплаща издръжката и може ли съда или полиция да го принудят,ако примерно сега е в някой диспансер,защото не се знае и къде е!
 Много ще съм благодарен за някакъв съвет,че да мога и аз да я посъветвам чрез вас !
Simple Smile

# 141
Балгодаря за пожеланията, Nesiha и Saule. Сигурно ще бъде много прекрасен нашият бъдещ татко, защото го чакам вече повече от два месеца. А все пак от клиниката ми казаха около два.
Аз пък ви пожелавам да сте щастливи независимо от обстоятелствата, това със сигурност се отразява благотворно на децата   bouquet

# 142
Здравейте,
 та на една позната бившия и мъж не е плащал издръжка за двете си деца от 4-5 месеца ,която общо взето е символична,но за малък град като Търговище и това си е нещо защото безработицата е много,та проблема е че е трудно да отиде тя и да се консултира с адвокат,та ако може поне съвет(пък ако се налага ще се стигне и до адвокат де),главния проблем е че бащата на децата е освидетелстван като психично болен,та главния въпрос ми е като такъв то той задължен ли е да си изплаща издръжката и може ли съда или полиция да го принудят,ако примерно сега е в някой диспансер,защото не се знае и къде е!
 Много ще съм благодарен за някакъв съвет,че да мога и аз да я посъветвам чрез вас !
Simple Smile

Попитай тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=453052.555  Peace

Последна редакция: вт, 14 дек 2010, 10:49 от happy mama

# 143
Здравейте,

# 144
Опс , нещо обърках и го постнах за втори път едно и също,за което се извинявам,но щото ми бяхте написали " Опитай тук
" и като опитах то стана същото на същото място.

# 145
Балгодаря за пожеланията, Nesiha и Saule. Сигурно ще бъде много прекрасен нашият бъдещ татко, защото го чакам вече повече от два месеца. А все пак от клиниката ми казаха около два.
Аз пък ви пожелавам да сте щастливи независимо от обстоятелствата, това със сигурност се отразява благотворно на децата   bouquet

Nedinka Hug

Четох историята ти в Искам бебе преди време и ми хареса реалния ти поглед върху ситуацията , също решителността , с която подхождаш !
Стискам ти палци този път всичко да е наред и да се похвалиш с  preggo !

# 146
Опс , нещо обърках и го постнах за втори път едно и също,за което се извинявам,но щото ми бяхте написали " Опитай тук
" и като опитах то стана същото на същото място.

Embarassed  , sorry за грешката !

# 147
Мерси, Щастлива мама! И аз се надявам всичко да е наред и най-сетне да получа това заветно писмо, че ставам малко нетърпелива.

А пък после.....както казваше баба ми, а тя беше мъдра жена (бог да я прости), Дай боже!
 baby_neutral

# 148
Моля ви за информация! Някой от вас имал ли е работа с адвокати във връзка с търсенето на правата на детето от бащата? Знаете ли за добри такива и техни координати? И дали за първоначална консултация искат пари и ако " да" колко?
Много ще съм ви благодарна за информацията!

# 149
Виждам, че си от Варна. Питай в темата на tais, тя е адвокат от Варна, Пела също.

Общи условия

Активация на акаунт