С шкембе си е най-добре 9

• 29 409
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
Стискайте, момиченца, малко остана!  Hug
Аз вече съм на финала и честно казано всяка вечер имам безболезнени контракции и си мисля, че ще раждам!  Mr. Green Надявам се, обаче, че момъка ще си изчака културно датата и няма да му хрумне да излиза сам.
Изпращам ви много положителна енергия, целувки, прегръдки и каквото ви хрумне!  Hug

Дианка, искрено ти се радвам и благородно ти завиждам за похапването! Аз нали съм на диета и много, много не си позволявам такива работи, та само чакам да родя и какво плюскане ще настане не е истина!
Заръчала съм на родата на изписването да ме чака вкъщи една пица!  Mr. Green

# 256
  • Варна
Kroelka, радвам се, че си видяла бебо!  Heart Eyes Той има време да се обърне, а ти стискай кълки и почивай! Ние ще ти стискаме палци Simple Smile

Дианка, браво на теб!  Crazy Така като слушам , хапваш като за 3 в 1  Wink Пожелавам ти го!

Исеписе,  съжалявам, че още ти е лошичко.. Дано скоро отмине! А до тогава се пази от грип и други разни вируси!  Hug

Куийн, всичко ще е наред на финалната права!   bouquet

# 257
 Hug ви момичета    Galiki какво става с теб няма те няколко дни на отчет дано всичко да е наред

# 258
Тук съм мили тумбачета, все още 2в1, ма вече  не издържам... Tiredвечер имам контракции  няколко, но поносими и толкова. Ужасно ме боли кръста ниско долу, опашката:( Утре ми е термина, ако не родя до тогава док каза, че щял да ми  каже как се процедира.   Гуш за всички и леко бременеене, почивайте си добре Hug

# 259
о мила искрено ти съчуствам ако стискам палци всичко да мине успешно и скоро да ни се похвалиш  Hug

# 260
  • Варна
Кроелка радвам се, че всичко е наред и си видяла бебо! Пий си хапченцата и си почивай, ей го януари почти мина, февруари, март и дошъл април!
Радвам се, че и всички други тумбачета са добре.
Galiki може пък точно на термина си да се роди бебчето и утре да е твоя ден  Hug.

# 261
Galiki  много е изнервящо на края ,от личен опит знам аз приносих  Алексчето 4 дни ,тези дни бяха най трудните накрая ,чак не ми се излизаше всеки които ме видеше почваше АЙДЕБЕ ОЩИ ЛИ НЕ СЕ РОДИЛА   ,ще кажеш ,че аз определям кога да излезе .
Куинче то не останало мила Grinning и да излиза вече няма проблем ,но нека да си постои още мъничко в мама . Hug
Q-T  Hug Hug Hug
отчитайте се коремчета  Heart Eyes Hug
Морго  Hug
Galiki дано тази нощ вече бебо реши да излезе  Praynigчакаме благата вест. Laughing

# 262
Здравейте тумбачета Laughing Laughing
На някои мами не им е останало много  HugДруги мами ще почакат  LaughingНа всички много стиснати палчета и горе главата .Месеците ще минат толкова бързо.Пък и нали това е най хубавото време-когато мама и бебе са заедно , сърчице до сърчице Hug

# 263
  • Варна
Galiki, терминът е ориентировъчна дата. И да го подминеш с ден-два или седмица-две не е голям проблем. Не е необходимо да се индуцира още на деня след термина, ако всичко с бебето видимо е наред. Желая ти леко и хубаво раждане и прекрасно бебенце скоро в прегръдките ти! Почивай си повече и чети за кърменето и първите дни, че като те завърти хубавата въртележка, всичко друго отпада на заден план.

Леко да минава времето и за останалите, с хубави мисли и хубави ритничета!  Hug

# 264
  • на дъното
Много ме радва,че темичката е така подута  Wink Пазете се тумбачета,а за тези които очакват скоро срещата очи в очи с малките човечета им желая леко раждане макар да няма такова
Яжте колкото си искате и спете колкото можете,че после е блян всичко това Laughing
Погал на всички и лека вечер Hug

# 265
Да се отчета, все още съм 2в1...термина беше вчера newsm78. После съм на преглед, ще пиша какво е казал док. Хубав и спокоен ден, момичета Hug

# 266
Никой не пише !
Я бързо на отчет ? Heart Eyes
При мен все същото ,лежа си по вече то и чакам 8 февруари ,тогава съм на консултация ,положението е като преди ,моля се да не става по зле . :е: Mr. Green
отчетох се .
ваш ред е  Grinning Hug Hug Hug.

# 267
Здравейте,
страх, не страх -май дойде време и аз да се отчета Wink
та новината: и аз очаквам бебче  - около 19 август Praynig Praynig Praynig
този четвъртък съм на първата ФМ и силно се надявам всичко да е ок Praynig Praynig Praynig
прегръдки и стиснати палчета за всички Hug Praynig

# 268
Ето че се попълва отбора лека - полека!  Heart Eyes

Аз нямам какво толкова да се отчитам...
Тази седмица съм си вкъщи, а другата сигурно ще седя в болницата, че мъж ми много иска да съм там, да му е спокойно /сигурно вече не може да ме понася и се чуди как да се отърве/.  Mr. Green
В петък пък е операцията, моля ви да ми стискате палчета тогава!  Hug За 11 - ти става въпрос, да поясня.  Peace

На всички пупи стискам палчета всичко да е наред!   bouquet

# 269
  • Варна
Прити, честито! Лека и неусетна бременност ти пожелавам! Толкова ще си заета покрай тичаща Дара, че няма да ти остава време за излишни тревоги! Много радост през август!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт