С шкембе си е най-добре 9

• 29 407
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Куин бий, ЕлиHug Hug! Благодаря ви за подкрепата момичета.. Искам и аз както Хера казва да заспя и да се събудя през септември.. Ели, и аз се чувствам по същия начин - като наблюдател. Все едно не се случва на мен, а на някой друг. Сякаш ме е страх да се привържа към бебето. С предната бременност всяка втора дума беше: "бебет това.. бебето онова.." А сега не е така.. Може би е защитна реакция, но се чувствам малко виновна, че не се зарадвах днес.. Дано го преодолея по-нататък.
Хера, и мен много ме развеселяват твоите постове Simple Smile Радвам се, че си имаш малък спортист, който явно отсега тренира за олимпийски игри  Laughing  А за колата маска -  newsm10.. Тъй де може да сме дебели и изтрещели.., ама пък да сме красиви  4470  Heart Eyes

# 241
Q-T радвам се ,че всичко е наред с теб  Hug
Ели ,не се предавам мила ,но когато остана самичка с детето в къщи и ме боли ,почвам да плача ,не от болка а от страх ,да не загубя и това бебе ,няма да мога да го понеса ,не искам и да си го помислям .Херич  почивам и лежа по цял ден ,вече изгних в нас ,но важно е Април да се роди жив и здрав малкия ми син ,ей ще го изям горкия няма да може да диша от мен  Wink всеки ден си представям как спинка в легълцето кака си .Днес явно малко ,ама малко съм по добре ,защото не съм плакала ,и с радост разглеждах дрешките на бебо .
КУИНЧЕ ,маааале как се радвам за теб  Hug то не останало много до срещата с момчето  Heart Eyes
Дианче  Hug
Галки ,чакаме благата вест всеки момент ще се срещнете с бебчо.
Исенцето май не е писала ,да се отчита веднага  Grinning
Мими имай търпение ,много скоро и ти ще се отчетеш  Praynigстискам палци и се моля да е другия месец .

# 242
Още съм 2в1 момичета, днес  ми изтече нещо, но беше малко за околоплодни води Thinking, бяло и бистро за  така наречената тапа.... бебо ме рита, малко ме боли, но...ще чакам  контракции и тогава в болницата, не ми се отива предварително Tired.  Поздрави за вас и си почивайте. Hug

# 243
  • Стара Загора
Гале пожелавам ти леко раждане  Hug

# 244
Мами златни Hug всички да си Ви нагушкам до една Hug Hug Hug

Q-T всичко ти е наред.Куини е права -хормона ни  прави доста странни.Нормално е да минават всякакви чувства в душичката ти ,но най важното сега е да пазиш бебчо.По прекрасни новини от това, малката ти мидичка да е добре няма Hug

Ели, ти се пазиш и се зареждаш само с положителни мисли нали ?
Кроелка ,за  какво заспиване ми говориш?Тук при нас ще искараш зимата и снежните виелици.Дават го -15 няма само ние да студуваме  Laughing

Херка ,мисля си аз ,ако отида Мата -Космата дали ще ме върнат от родилното newsm78Нещо интересно. Да им създам работа с оня ти ми бръснач от 19 век Mr. Green А твоя бебо все така да спортува и да те радва Simple Smile
Куини ,стискам палци за финалната права Peace
Галка, стискаме палчета Peace Peace

Исе, драсни два реда за твоя мишок Hug
 Рапорт даден, рапорт приет  55 55

# 245
Кроелка дано гадателските ти способности да са вери и този път
Галки стискам палци всичко да е наред и скоро да се гушкаш едно пухкаво бебче
 Hugви всички вие сте единствените ми приятелки не знам какво щях да правя без вас

# 246
 Галенце,да е бързо,безпроблемно и леко Praynig!Стиснати палци  и от мен!Ще чакам с нетърпение! Hug Hug Hug
 Исе,къде изчезна?Мислим те тук всики! Praynig
 Диди,тук съм и ви се радвам много на всичките Hug Hug Hug и чакам от някъде да изкочи някоя прекрасна новина! Praynig

# 247
  • Стара Загора

Херка ,мисля си аз ,ако отида Мата -Космата дали ще ме върнат от родилното newsm78Нещо интересно. Да им създам работа с оня ти ми бръснач от 19 век Mr. Green А твоя бебо все така да спортува и да те радва Simple Smile
Joy
Аз редовно ходя на коло маска обаче ме е страх да махам дълбоко ленти и ще се бръсна за раждането. Като си спомня какво шоу беше когато се опитвах да се обръсна със Слави Mr. Green Сержът тотално ми беше отказал тогава Crossing Arms не вярвам и сега да се навие Twisted Evil
Иначе аз си носех в болницата евентуално ако не им хареса да си ме бръснат ама с моя си де.....т.е един от сержовите от пакетчето бях гепила Mr. Green Тъй де Crossing Arms като не ще да ме оправи....да си купи нови Joy
От утре ще отивам на вилата...незнам кога ще се върна.....в най-късния вариант ще е края на февруари Crazy

# 248
Херка, за вилата благородно ти завиждам HugЧист въздух ,природа е това се казва бременеене по селски  Mr. Green
Мами, гушкам Ви Hug

# 249
Днес си видях Бебо  : Grinning:.Увеличиха ми Гини прала по 1 на 6 часа и едно друго ми изписаха да го пия преди това ,защото можело да ми става зле .
Сега за контракциите да си почивам и да си пия хаповете ,които вече са 15 за денонощие  Sick,но иначе няма как .Бебов е седалищно и за това ми е още по зле ,се едно танцува върху пикочният ми мехур .А това ,че едвам вървя и ми тежи толкова много ,ами за 5 години това ще ми е трето раждане +още едно преди 20 години ,отпуснатата коремна стена си каза думата.Всяко едно движение ме боли .Днес ме забелязаха ,че ходя със стиснати кълки и ми казаха ,че май страхът ми ,ми е в повечко .Според лекарката матката ми е спокойна и няма да се ражда скоро ,но само един Господ знай  Praynig.
отчето се  Hug
ваш ред е  Heart Eyes.

# 250
 smile3501 smile3501 браво Кроелка  HugАбе на малчо там си му е добре.Танци-манци ,почивки ,сън и топла храна Laughing Така ще си изкара беборанчо до април Hug
Аз да си призная нямям проблем с яденето.Вече ям по ХИЛЯДА ПЪТИ НА ДЕН!Започвам с баница и боза,на обяд в бистрото шкембе чорба , пиле с картофи и питка  и 5 броя яко люти чушки-горките ми деца с тоя чесън Mr. Green ама си е готино бе Simple Smile Laughing В 16.00 сладичко.Вечеря супа и пържола, в 22 .30 кекс с прясно мляко #Crazy #Crazy И така всеки ден  Mr. GreenКачвам се на кантара ни грам 49 кг си стоя.Другата седмица ще отида доки да ми каже дали сме 3 в1 или 2 в1 Mr. Green

Гушкам Ви и целувки от нас -колко сме точно не знам Mr. Green

# 251
Тук съм милички,но не пиша,защото при мен нищо ново освен,че все още сутрин Sick
Тази седмица сме си двамата с малчо,че с този грип............

Галче,не остана мила Hug Hug

Херич,аз за първи път отидох на козметик бременна в девети месец с Хриси ,е вярвай щях да рода от зор,но сега си ходя редовно без проблем.

Кроелка Hug Hug

Дианка,добре си похапваш Mr. Green

# 252
Кроелка, аз също пиех Гинипрал и на мен ми го бяха дозирали с още някакво, не помня то доста лекарства изпих като цяло с Цветината ми бременност. На мен лично ми прилошаваше от въпросния Гинипрал първоначално, започвах да треперя цялата, но това е с първите 3-4 дози и после нищо ми нямаше. Тъй че стискай кълки, лежи си и няма страшно!

# 253
  • Стара Загора
Колата маска сама по себе си мен не ме боли...обаче страхът ми е толкова голям, че...задника ми се тресе чак.
В този ред на мисли Кроелка като бях бременна със Слави и като стиснах краката буквално и дори като раждах неуспях да ги отворя като хората Mr. Green То смешно на хората отстрани ама имах мускулна треска между краката от буквалното стискане. Доки ми се караше постоянно ама само аз си знам как изкарах тези 9 месец тогава. Месото на бутовете не си го усещах...беше като изтръпнало от лежане - но тогава бяхме сами с мъжа ми и освен да лежа друго не правех.
Знам, че е трудно но...от време на време мисли позитивно Hug Hug Hug
Другите плондери да стискат кълки и те Mr. Green Heart Eyes

# 254
Ох милички така ще да  .Ами ще стискаме кълки и това е  Wink
Диде  тука май виждам една малка мадама е на път да се появи Joy
Исе така е мила ,после ще ти мине гаденето ,друго ще дойде ,но важното е Хриси да стане на лято Батко  Heart Eyes. мама да му роди една сестричка. :Lil:Че много пишки вече станахме Joy

Общи условия

Активация на акаунт