С шкембе си е най-добре 9

• 29 405
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Да сте ми живички и здравички и само положителни новини Hug

# 226
здравейте коремчета  Hug
тези два дни съм пак като преди ,болки в срамната кост ,едва вървя ,и контракции ,само като заспа вечер всичко ми е наред  Cry.
Вече наистина ми е много зле ,като отида на лекар няма уж нищо сериозно ,но аз си знам как се влача в нас  Embarassed.
на 25 съм на консултация пак и ще видим какво ще кажат  NeWS78.
От месец и половина съм на легло ,и пак нищо ,лекарства пия и няма подобрение .
Какво да правя не знам?Ако бях поне в началото на 9 месец въобще нямаше да ми пука ,и да се роди шансовете му са големи ,пък сега само  Praynigвсеки ден да минава по бързо,вече съм пред нервна криза ,не е истина ,че се чувствам така ПИСНА МИ  Sick.  Кроелка, стегни се Praynigи аз бях така почти през цялото време, т.е. още съм, защото все още не съм родила.  Почти само лежа и ме боли точно както при теб, кураж и без излизшни страхове, мисли за беби и, че всичко ще бъде наред. поздрави за всички тумбачета Hugнадявам се скоро и аз да се похваля с роден вече бебчо, иначе снощи бяхме на док, бебо е добре, тежи 3700 и все още няма намерение да излиза(термин 27)

# 227
Galiki , ама то верно съвсем не останало. Бебчо си знае чудесно кога да излезе. Явно си му харесва в мама.  Heart Eyes

Кроелка, скоро ще навлезеш в по-спокойни седмици. Кураж, майче! Всичко ще е наред - слушай и вярвай на класната!  Peace П.С. На мен много добре ми действаха за стапяне на напрежението и тревогата звуци от природата. Има такива в Замундата. Можеш да си ги дръпнеш. Впрочем това важи за всички бременни, защото така ще доставите удоволствие и на бебчетата.

Исе, все такива новини да ни носиш и занапред! А бъдещият батко знае ли вече? Как реагира?

Херич, кажи сега за микробиологията как е? А главният изпълнител в онзиденшното представление? А батко му? Оооо, а майка им? Mr. Green

Дианка, има и такива бременностти - без гадене в началото. Можеш да се  радваш от факта. Той не означава, че нещо не е наред. Hug

Куинче, как си днес? И за теб ще издиря линк към звуците от природата.

elisalou , измори ли гадовете ти? Кога ще даваш микробиология пак? Вярвам, че си ги преборила.  Peace

П.С. Има някакъв проблем със Замундата, но като се оправи  веднага ще ви пусна обещания линк.

# 228
Божее,Светли колко много те обичам!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 229
  • Варна
Galiki ти наистина с на финалната права, малко ти е останало. Ще чакаме другата седмица да ни се похвалиш с живо и здраво бебче!

# 230
Galiki, стискам палци за бързо и безпроблемно раждане!

И аз вече доста се вълнувам! Настроението ми се оправя малко по малко. Вече изпрах дрешки, наредих ги в скрина и чакам да ми дойде матрака, за да опъваме и кошарата.
Имам безболезнени контракции всеки ден и честно казано това най - много ме плаши, понеже ще раждам секцио и не ми се ще да тръгва да излиза момъка преди това.
Не помня дали се похвалих, че почти си имаме дата 10 - ти или 11 -ти февруари!  Peace

На всички пупинки погал по коремчетата, а на другите скорошно похвалване с две чертички.  Hug

# 231
И понеже много ви обичам, а и за да видите колко добра и грижовна съм :

http://www.DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=sounds+nat … =6&incldead=1

# 232
Galiki Hug-те и стискам палци да си гушнеш  сладкото водолейче  в най скоро време:hug:

QueenBee, радвам се ,че си по добре и че имаш приятна занимавка Hug

Кроелка, как сте с бебо?
Исе,Херка,Ели,Q-T и Вие да драснете по редче.Ако съм изпуснала ,някоя мама да ми прости Hug

Светле,не мога да я отворя,Замундата я саботирали Tired

# 233
Благодаря ви момичета  Hug
Ами аз съм все така ,чакам вторника с нетърпение да отида на лекар и да и кажа ,че от лекарствата до сега нямам подобрение  Cry,в момента които стана права корема ми е на камък и много ми тежи ,като легна е по добре ,но ме почват болките ,които не са силни ,но все пак са си болки .Много ме е страх да не ми стане нещо докато съм сама с детето ,само се моля ,ако ще става нещо да е чак Март и мъжът ми като е в къщи ,че иначе не знам .
прегръщам ви силно всички  Hugдо една .

# 234
Кроелка, стискам палци, дано твоя лекар измисли нещо разумно ,че това безпокойство ще те съсипе така .Гадно ми е като си обзета от тревожност Hug

# 235
  • Варна
Привет, момичета! Да вляза да се отчета след днешния преглед. За сега всичко е наред - бебчо си е там, прилича на скаридка  Heart Eyes , дълга 2 см и тежаща към 25 грама.. Викат ме за фетлана морфология към 15 февруари. С две думи днес имам добри новини и би трябвало да съм щастлива.. Обаче след като излязох от кабинета ме завладя такава неописуема болка и тъга по изгубеното ми бебче, че май въобще не се зарадвах.  Cry Поплаках си доста.. А бе май не съм много добре..
Това е от мен, дано не съм ви натоварила.. Целувки на всички   bouquet

# 236
Q, не се обвинявай - хормоните ни бушуват в момента, тъй че реакцията ти според мен е нормална.
А пък аз ви изпращам сиииииилна прегръдка по случай добрите новини!  hug

# 237
  • Стара Загора
Ех какви хубави новини тук Hug
Кроела давай да лягаме да спим двете и да се събуждаме април...то не се издържа иначе Hug
Днес ходих да ме скубят - т.е коло маска де....може да съм дебела и спряна от секс обаче съм оскубана Mr. Green
Моят човек е пич та дрънка...играе и денси на мира не ме оставя обаче ми е кеф защото така съм спокойна до някъде. Хората вечер спят аз се кефя на подскачащия корем. Понякога се тресе целия...все едно Б2 колело кара вътре...много е смешно.
Рапорт даден! bowuu

# 238
 Hugви искам и аз да се отчитам  Praynig

# 239
Кроелка,не се предавай нито за миг,колкото и да е трудно за всяка от нас,ние трябва да се борим за щастието си!Пази се и чакам да пишеш! Peace
Диди,Светле-тук съм,мили момичета!Незнам дали съм преборила гъбите,курсът на лечение приключи но чак на 12.02 съм на микробиология. Sad
  Q-T,страхотни новини ни носиш!Все такива да са докрая! PraynigЗа начина ,по който се чувстваш-разбитрам те напълно,мила,аз все още се чувствам така и не е минал ден без да плача...Понякога се чувствам някък странно-наскоро писах в една съседна тема,като че ли предавам бебките,сякаш пренебрегвам бебо в момента и нещата се случват ,а аз ги наблюдавам безучастно...Незнам как да го обясня,но ми тежи много...Добре си си,защото това са нормални човешки чувства!Знаем че не бива да товарим бебовците ни с негативни емоции,но понякога няма сила,която да спре сълзите... Hug
Сигурна съм ,че не си натоварила никого,а и за това сме тук да се подкрепяме и помагаме в тудни моменти!Ако аз споделя тези мои чувства в отчетната тема,няма да бъда разбрана,но тук на вас мога да кажа всичко!Обичам ви и прегръщам Hug!

П.С Писали сме заедно с вас, милички Wink
 Херка,радвам се че сте добре!Винаги много се забавлявам с постовете ти! Joy Joy JoyЩе си страхотна свекърва някой ден!
Куни,звучиш ми по-добре,мила!Стахотна занимавка си имаш!Вече си имата дата,браво!!! Hug
 Мими,чакаме те при нас!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт