С шкембе си е най-добре 9

• 29 408
  • 761
  •   1
Отговори
# 210
Ау, тук две прекрасни новини имало! Дианка, Ели,   Hug

# 211
  • Стара Загора
Браво за хубавите новини в тази тема Hug
Ели гъбите гадна работа...с какво ще ги мориш? Crazy аз имах в началото...трепах ги обаче май пак се върнаха тяхната кожа. Ще ходя да давам пак микробиология. Twisted Evil
Моят човек днес сутринта изнесе 15 минутна програма на баща си за моя радост защото до сега се криеше от него - то не бяха подскоци, ритане, пълзене по стената на корема ми Joy Сержанта си умря от кеф Mr. Green

# 212
Привет и от мен, момиченца!
Мен ме е друснала някаква предродилна депресия и нещо хич не съм в настроение... Rolling Eyes
Много се радвам за чудесните новини от  Дианка и ЕлиHug Дано цялата година ни върви все така! Чакаме и другите девойки скоро да се включат!   bouquet
Хубав ден от мен, отивам да си се депресирам....

# 213
 Благодаря Ви ,мили моичета! Hug Hug Hug
Наистина дишам по-леко и спокойно от вчера насам!
Херка,изписаха ми вагинални глобули LAURIMIC 200(nitrato de fenticonazol)-три броя са,за три вечери и същия крем за външно мазане!Надявам се да има ефект,макар да знам че са упорити тези гадинки!Дано при теб резултатите от микробиологията да са добри! PraynigБраво на макия акробат-нека радва всетака теб и Сержанта  Party!
QueenBee ,мила да ги нямаме такива! NaughtyНикакви депресии,моля те! PraynigВсичко ще е наред,опитай се да се насладиш на оставащите моменти,знам че е трудно,но ние и малките човечета ,растящи в нас го заслужават Peace!Прегръщам те и ти пращам цяката си позитивна енергия! Hug Hug HugПогали корема от мен!
 Лек ден на всички коремчета и бъдещи такива!  bouquet

# 214
QueenBee никакви депресии на финала всичко ще бъде наред  Hug

# 215
здравейте коремчета  Hug
тези два дни съм пак като преди ,болки в срамната кост ,едва вървя ,и контракции ,само като заспа вечер всичко ми е наред  Cry.
Вече наистина ми е много зле ,като отида на лекар няма уж нищо сериозно ,но аз си знам как се влача в нас  Embarassed.
на 25 съм на консултация пак и ще видим какво ще кажат  NeWS78.
От месец и половина съм на легло ,и пак нищо ,лекарства пия и няма подобрение .
Какво да правя не знам?Ако бях поне в началото на 9 месец въобще нямаше да ми пука ,и да се роди шансовете му са големи ,пък сега само  Praynigвсеки ден да минава по бързо,вече съм пред нервна криза ,не е истина ,че се чувствам така ПИСНА МИ  Sick.от този страх ,болката и неразположението са нищо сравнение със страхът който изпитвам да не загубя Бебо  Cry
QueenBee вече си на финалната права не дей така мила ,ако знаеш само как искам да съм на твоето място  Hug.

# 216
Дианка Ели радвам се за вас . Hug Heart Eyes

# 217
Ох Кроелка ,стана ми много криво,че така се мъчиш с тия болежки .Дано се подобряват нещата и да си се износите до края с малчо. Стискам ти силно палци и се моля за вас Praynig

# 218
  • Варна
Кроелка, недей така, мила! На гадателката  на форума не и е позволено да унива и да има черни мисли!  Naughty  Знам че е трудно, но не се предавай точно сега. Бебо, и всички в семейството имат нужда от теб! Както и ние, че да знаем коя е следващата бременна  Heart Eyes
Така че лягай да почиваш и викай положителните мисли на помощ! Прегръщам те Hug

# 219
  • Варна
Привет и от мен, момиченца!
Мен ме е друснала някаква предродилна депресия и нещо хич не съм в настроение... Rolling Eyes
Много се радвам за чудесните новини от  Дианка и ЕлиHug Дано цялата година ни върви все така! Чакаме и другите девойки скоро да се включат!   bouquet
Хубав ден от мен, отивам да си се депресирам....

Куийн бий, кураж! Още съвсем малко остана! Hug Не се оставяй на черните мисли! Всичко ще е наред!  bouquet

# 220
Здравейте, тумбачета LaughingНикакво униване,че кака ви Светлана ще дойде с учителската шибалка и ще има падни -стани за двеста Mr. Green

Аз кво да кажа нито ми се гади ,нито  ми се повръща ,не заспивам на дивана в 8 вечерта абе НИЩО!Само дето  bombs newsm53 е само това .Похвалих се с никакви нерзположения Laughing
Лека и да се пазите Hug Hug

# 221
QueenBee не ти е позволено да се дапресираш ,трябва само за хубави неща да мислиш та нали ще ставаш мама какво по хубаво има от това мисли позитивно и всичко ще е наред .ЩЕ СТИСКАМЕ ПАЛЦИ И ЩЕ ЧАКАМЕ ДОБРИТЕ НОВИНИ НАЛИ  Hug Hug Hug

# 222
Добро утро милички Hug Heart Eyes

Първо да се отчета:
 вчера ме извика моят лекар по спешност да отивам при него,че най-вероятно щели да обявят грипна епидемия.Та пак имах среща с бебо,то не бяха  newsm68,то не бе чудо Grinning
Вече сме почти 3см,видяхме пъпната връв и си отговаряме на седмиците Peace.Даде ми направления за изследвания и така.........

Дианка,лелееееееее как се радвам за теб Hug Heart Eyes

QueenBee,успокой се мила,всичко ще е наред

Кроелка,почивай си много,всичко ще е наред Peace

# 223
isepise ,много се радвам  за вас!Само такива новини да носиш! Praynig
Кроелка,спокойствие и силна храна Wink!Пази се ,мила,още малко остана и ще имаш така мечтаното съкровище в обятията си!Всичко ще е наред,убедена съм! Hug
QueenBee  Hug,как си,по -добре ли си?
Дианка,и тук честит рожден ден newsm59!Подаръка вече тупти съвсем близо до твоето сърце! Two Hearts
Херка,как сте с малкия акробат?Какво стана с микробиологията,наред ли е всичко? Hug
Галики,ти си на финалната права!Стискам палчета да е бързо и безпроблемно! Praynig
На всички по една голяма прегръдка! HugИ чакам нови попълнения Praynig Praynig Praynig

# 224
Почивам си милички ,но какво ми е писано това ще стане .Пазете се и вие коремчета  Hug Hug Hug
Даанка ,дано все така да си ,и аз бях така до 6 седмица и се си виках ,бе защо нищо ми няма ,но след това до сега ми се разказа играта ,като родя си горно само като видя бременна и ще ми става лошо.

Общи условия

Активация на акаунт