С шкембе си е най-добре 9

• 29 401
  • 761
  •   1
Отговори
# 195
Привет! Отдавна не съм надзъртала...ами то много нови бременни попълнения сме имали !Браво!Браво момичета!На всички ви желая много късмет ,безпроблемно  да е до края и щастлив финал ! Praynig Hug

# 196
Момичета, и аз ви прегръщам всичките! Hug

Дианка, бледа или не, втора черта си е. Даренцето ми също беше много бледа втора черта, ама много бледа! Пък сега е разбойник и половина. Пожелавам и на теб един такъв!:D

# 197
Диана много се радвам за теб  Hug Hug Hug

# 198
Дидке Hug  Hug Hug
 добре дошла в отбора на тумбаците  Grinning.
много лека и спокойна бременност ти желая ,с едно здраво бебе на финала. Heart Eyes
Мими и Сиси  ваш ред е милички ,чакаме ви  Laughing Laughing.

# 199
Кроелка мила благодаря  Praynigсе всеки ден за това Hug

# 200
  • Варна
Радвам се, че всичко при тумбачетата е наред! Все такива новини да носите до края!  Hug

# 201
Радвам се, че всичко при тумбачетата е наред! Все такива новини да носите до края!  Hug

Дай Боже  такива и от теб в най-скоро, Марго!  Hug

# 202
Здравейте мами!Преди час бях при доки LaughingАми имаме 13 мм плодно сакче,4 г.с и 1 ден HugСамо дето каза "Абе май има и още едно сакче ама не съм сигурна -много е рано" ShockedАз направо не знам сега какво да си мисля #CrazyИ сега с тази епидемия ,ще се видим чак след като я премахнат. Пия Дуфастон ,витамини ,сироп за кашлица ,че нещо кашлям като магаре и естествено фолиева киселина ,нея си я пия от половин година.Това от мен.Целувки и да се пазите Hug
Ама как си го израпортувах,като пред класната Mr. Green

Ели, да пишеш как беше на амниото,че те мисля днес цял ден Peace

# 203
# 204
 Здравейте и от мен!  bouquet
Диди, Hugмого се радвам за теб!Ти не се шашкай от сега ,наистина е много рано,но стискам палци всичко да е наред!И ти и всички мамчета,много да се пазите! Peace
 Сега и аз да се отчета-след много страници с резултати от изследвания,повдигане на очила и почесване от страна на лекарския екип амино за сега не се налага  newsm44 newsm44 newsm44 !Завъдила съм обаче някакви гъби Sad,но нищо страшно-с глобули за три дни,трябва да се оправя!Следващия ден Х е 15.02 когато е втората ФМ и ако не не дай  Боже там излезе нещо нередно,пак ще говорим по тази тема! Praynig
  Много благодаря на всички за подкрепата и куража,които ми давате!Обичам Ви! Hug Hug Hug

# 205
Ели много се радвм за теб  Hug

# 206
Ели,много се радвам за теб Hug HugИна 15.02 ще е наред всичко!Просто съм сигурна.Нали ми викат Диди-оптимистката Joy JoyДясната ръка на Кроелка-гадателката hahaha
И да ликвидираш всички гадни гъби Praynig Hug Hug

# 207
  • Варна
Диди, страхотни новини! newsm10 Много добре рапортуваш  smile3521 Сега се грижи за себе си! И аз съм на дуфастон, но пия и но-шпа, фолиевата киселина от половин година и аз и гледам да се пазя. Чак съм станала като отшелник от страх някой да не ми лепне вирусче  Mr. Green

Ели, и ти носиш супер новини!  newsm10  Радвам се, че няма да правиш амнио! Всичко ще бъде супер..  smile3525 Гъбите са гадна работа. Мен много ме страх от тях и ще ходя за изследване тази седмица.

Аз трябва да отида на лекар между 21 и 24 януари да видим как се развиват нещата. И тогава ще рапортувам  Heart Eyes
 Hug на всички

# 208
Q-T  Hug Ако отидеш на лекар на 21.01 ще ме зарадваш много Heart EyesТогава имам Рожден Ден и добрите новини,които ще носиш ще ги приема като личен подарък sohappy  sohappy

# 209
  • Варна
Q-T  Hug Ако отидеш на лекар на 21.01 ще ме зарадваш много Heart EyesТогава имам Рожден Ден и добрите новини,които ще носиш ще ги приема като личен подарък sohappy  sohappy

Диди,  lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт