С шкембе си е най-добре 9

• 29 399
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Светли ,какво да правя ,заради малката правя супи и манджи ,нали трябва да се храни пълноценно и да има течна храна ,защото не ходи на градина и няма как .Иначе с мъжо то сме само по скара и фурна ,манджи не ядем и постно не ядем .Купуваме си си салатки и много ми е лесно с аламинутите  :Lil:,пък и нали съм готвач по професия ,много се държи в къщи на софрата .
Да чукна на дърво тези дни ми е малко по добре ,като се сетя 3 пъти съм била до сега бременна и винаги съм била в движение и активна във всичко ,сега се чувствам много странно и много бавно ми минава времето ,този календар го гледам всеки час ,всеки ден за мен е страшно бавно изминал .
Galiki  много скоро ще се гушкате  Heart Eyes.
Куинче и при теб не останало  Hug Аз само като си гледам лентичката и ми става лошо  :е:.
Херич нашите малчугани ще трябва да изчакат  Sad,мой то и то се ме пита кога ще се роди братчето и.
Ели как изкара рождения ден мила ,надявам се да си се чувствала добре. Hug
Исето  и Q-T как сте мамчета Hug Hug.
Светлито няма грешка, Hugдобре ,че е тя да ни успокоява разхлабените нерви . Grinning
приемаме нови попълнения Heart Eyes.

При

# 181
Здравейте,  bouquet
надничам да прочета новини от Galiki,но тя не се е отчела!Мила,да не си в боницата? ThinkingАко е дошъл моментът ,да знаеш че ти стискаме палци!  fingerscrossed fingerscrossed
 Приятни събота и неделя ,момичета! Hug

# 182
  • Варна
Здравейте, мамчета! Simple Smile
Аз да се похваля, че съм по-добре. Докато ви се оплача тук във форума за оригването, и то взе , че ми мина.. Значи следващия път веднага ще ви съобщя като ми има нещо, че да мине бързо  Heart Eyes  Само странните сънища и безсънието продължават, ама ще ги преживея.

Ели, нищо не каза за рождения ден  Laughing Как мина?

Хера и Кроелка - много ми е забавно как дечицата ви чакат бебетата Simple Smile Само Хера сериозно има да навксва в състезанието с близнаците  на Ивка Grinning

Куини, дръж се още малко - не остана! Скоро ще си гушкаш бебока!

Галики, дано си по-добре!

СветлеHug!

Хубав уикенд на всички  bouquet

# 183
Q-T ,радвам се ,че киселините са те оставили на мира! Hug
Рождения ден беше много приятно изживяване,бяхме си двамата,на романтична вечеря в ресторант и ...изядох света  261uu newsm22 newsm26!А днес тук времето е разкошно и излизаме на разходка по плажа с кучето!  bouquet

# 184
Здравейте тумбачета, добре сме, и аз и бебо Peace. Доки каза, че още ще кротува в тумбака ми. Татето му видя сърчицето, всичко е наред. Хубав ден на всички HugА по повод реакцията на  по-големите деца, нашата кака е доста  голяма, на 13 почти и каза-,, Аз като съм на 20, братчето ще бъде на 7, тогава ще живея самостоятелно и ще го взема аз да се грижа за него.Защото-съм я ,, биела,, с плюшени играчки Joy, и да не ,,тормозя,, Joy и него:)

# 185
Боже аз се чудя от къде тоя "световен глад",а то кво било ,Ели изяла света Joy hahaha

Да си ни жива и здрава и все в тоя дух LaughingЖелателно е цялата банда да си хапвате Heart Eyes

Q-T радвам се ,че няма да има нужда от содичка  Laughing

Прегръщам Ви всички до една и умната ,бъдете" тежки мадами" Mr. Green

# 186
Дианка  Hug Hug Hug чакамете с нетърпение да се отчиташ и ти тук при нас  Heart Eyes
Сиси и теб очаквам  Hug.

# 187
В между другото струва ми се че скоро още някой ,ще се запише в най - хубавата ни тема . Praynig
нали съм си врачка  Joy.

# 188
Добро утро,милички
Хайде и аз на отчет-на 14.01.ходих на лекар,всичко е наред,бебо си отговаря на седмиците,расте и така Laughing
Кроелка,радвам се,че тези дни си по-добре Peace
Гушки на всички Hugи се пазете Heart Eyes

# 189
Исе докрая все такива новини да носиш Hug.

# 190
Исе,само такива неща да чуваме до края! Praynig
Кроелка,дано да се окажеш пеава отново и скоро всички момичета да пишат тук!  Hug
Успешна нова седмица на всички!  bouquet

# 191
Браво момичета много се радвам за всички вас ,че бебоците са добре и вие също  Hugви дано скоро и аз да се присъединя към вас

# 192
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 КРОЕЛКААААААААААААААА ИДВАМ ДО РУСЕ И ЩЕ  ТЕ СКЪСАМ ОТ ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИИИИИИИИИИИ
Момичета сега си направих тест и видях бледа втора линия.Утре сутринта пак  ще направя!

newsm17 newsm17 newsm17 Боже,искам да е истина !Стискайте палци  Praynig Praynig
ОБИЧАМ  ВИ!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 193
  • Варна
Дидиииииииииnewsm17 newsm17 newsm17 newsm10 newsm44
Многоооооо се радвааааааааам за теб !!!!!!!!!!!!

Стискам палци утре чертичката да е още по- ярка  EFP smile3521
Ей, не знам защо, но днес като прочетох поста на Кроелка и си помислих за теб.. Аз не съм гадателка, ама явно долавям на Кроелка вибрациите  Crazy

Кроелка, абе откъде тези гадателски способности у теб?  newsm78  Heart Eyes

# 194
 ДИДИ,браво мила newsm17 smile3501,стискам палци и много ,много се радвам! newsm44 newsm44 newsm44Ще чакам да пишеш!Поздрави на красивия и роден Русе!
 Само така,момичета! newsm10Обичам Ви всичките!  Hug  bouquet Сега ще видиш,какво е да изядеш света! hahahaОще веднъж,ЧЕСТИТООООООООООО!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт