С шкембе си е най-добре 9

• 29 398
  • 761
  •   1
Отговори
# 165
kroelahai почивай си повече и не се притеснявай трябва да си спокойна всичко ще бъде наред и на финала ще имаш едно прекрасно бебе

# 166
  • Стара Загора
Кроела направо лягай и не ставай повече. Hug Гинепрала в Стара Загора не го изписват извън болницата - влияе на кръвното налягане /може би са ти изписали и хапчета за него/
Но щом трябва ще го пиеш - важен е бебчо. Много сили ти желая и знам, че с бебчо всичко ще е наред.
Аз нещо и аз се преуморих и Слави гледах два дена, че баща му много рано отиваше на работа и нямаше кък да го остави в ДГ и после два дена почти нон стоп лежах. Сериала ме врътна и мен.
Два дена моят човек е доста активен...за радост на мама, че иначе ще полудея.

# 167
  • Варна
Кроелка, важното е, че бебо е добре! А ти се въоръжи с позитивни мисли, колкото и да ти е трудно и лягай да почиваш! Naughty Строявай всички около теб да те обгрижват и това е  Heart Eyes
Стискам палци да се почувстваш по-добре. Hug

Аз да споделя, че до днес се чувствах като парцал - мъчи ме едно безсъние, на всичкото отгоре постоянно ми е гадно и се оригвам  Embarassed   Sick.. Не съм повръщала досега, нито с предната бременност, обаче това оригване ме побърква. Почнах да се наливам с газирана вода , че да ме облекчи малко  Rolling Eyes Някой да му се е случвало нещо такова?

# 168
Q-T ,аз съм така от към 7 седм. насам,та до сега и няма изгледи да се оправя май!Най-срашно беше около хормоналния пик в  9 седм.На мен нищо не ми помага,за съжаление,а е толкова неприятно!Започнаха  много рано и  киселините,но в името на бебо,съм в състояние да изтърпя всичко!Мъжът ми днес има РД и каза че е запазил маса в изискан ресторант,а аз не знам какво ще правя с всички тези звуци ,дето не съм и предполагала че мога да издавам някога! hahaha
Хера,колко мило ми стана като прочетох за ритничетата! Heart EyesАз усещам бебо от няколко дни-онова прекрасно трепкане,и за ритничета ще дойде време! Peace
Кроелка,пиши как си,мила!Прегръдки за всички настоящи и бъдещи мамчета! Hug Hug Hug

# 169
Днес съм по добре ,станах наготвих си 1 -во 2 -ро и 3 -то ,но до тук после си легнах да си почивам ,от едните хапчета много ме боли главата ,явно нещо ми става с кръвното  NeWS78.Силви и аз пия по половинка на 6 часа ,защото са много силни .така ще е на 25 съм пак на преглед да ми видят Бебо и да кажат до кога ще се пият .
Вчера ме притесни обаче ,че на моето момче главата му отговаря на 28 г.с. пък аз съм 26 г.с.а пък краката му са за седмицата ,каза че не е проблем защото момчетата са с по големи глави от мадамите и да не се притеснявам ,но знам ли  NeWS78,дано е така ,иначе сме вече килограм . Heart Eyes
Ако някой знае нещо за тези глави и крака нека пише  Wink.
Ами отчетох се мацки ,сега е ваш ред ,чакам ви! Hug Hug Hug
Много мило ми стана ,че се сещате за мен  Simple Smile.

# 170
  • на дъното
kroelahai споко с главата.Мъжете са с малко по-големи главички и на мен така ми казваха Peace и си вървяхме с такива размери

# 171
Кроелка, спокойствие и почивка. Ели..разсмя ме  с това със звуците Joy.. весело изкраване и да ти е здрав и послушен таткото:) Лека вечер тумбачета. Hug

# 172
Момиченца, давайте да се стягаме, че не бива да се излагаме така!  Hug
Мен в неделя на ЖК ме сюрпризираха, че на бебока му е омотана пъпната връв около врата. На мен толкова ми трябваше - да чуя пъпна връв и врат и направо блокирах!  Shocked
После се чух с моята лекарка и тя ме успокои, че на много бебета им се омотавала, но нямало нищо страшно. Днес бях при нея и Щурчо се размотал.  Heart Eyes
Правихме запис и той като се разхълца, чак апарата не можеше да отчита нищо.  Joy
Наложи се да се поразходя, за да спре и свършихме работа.
Последно се разбрахме, че най - късно на 13 - ти февруари трябва да направим операцията, като преди това може да вляза в болница да ме наблюдават. Хич не ми се ще, но каквото - такова, няма да се оплаквам.
Прегръдки на всички!  Hug

# 173
  • Стара Загора
Ех Куини наближава Hug
Кроела не се притеснявай за размерите...понякога и не хващат самите доктори добре. Слави се роди с глава диаметър 10 см. почти Laughing
elisalou скоро и теб те чакат щастливи подритвания Hug

# 174
  • Варна
Кроелка почивай си повечко, гледай да не се претоварваш!
Queenbee ами то не останало, ей сега ще дойде февруари.
 Hug -ки на всички тумбачета!

# 175
Херка,благодаря ти за настроението,което винаги създаваш с постовете си! Hug
Куини,всичко ще е наред!Има-няма 3-4 седмици и ще се гушкате! PraynigАма те е стреснал Щурчо! Crazy
Кроелка,хубаво е че имаш прилив на сили и домакинстваш,но се пази и не се преуморявай ,мила!Момичетата са ти отговорили,аз незнам нищо по въпроса,но ще трябва да се поитересувам,че и нали и ние сме с пишка Blush!!!
Исе,Q-T Hug Hug

# 176
Момиченца, давайте да се стягаме, че не бива да се излагаме така!  Hug

Взе ми го от устата!  Mr. Green

Кроелка, ама ти верно голямо шътане му удряш! Повечето жени не приготвят три манджи за цяла седмица, а ти само за една сутрин си успяла. Почивай си повече, защото после като се роди бебчо - няма почивка! Laughing А за размерите - ами и Дари вървеше малко по-напред  и си се роди едър .

Куинче, още мъничко и ще гушнеш хълцушко, за да ти хълца в прегръдките! Heart Eyes

Ели, и аз се смях на твоите звуци и ресторанта.  Joy Да ти е жив и здрав мъжът!

Q-T , така е през бременността - редуват се периоди на сънливост и на безсъние. И другите бонуси(оригване, повръщане, киселини) и те са нормални. Ще мине и ще се забрави! Hug

Ооо, Херич, ти що така без отчет, а?

Galiki , ти оздравя ли вече?  Звучиш свежо, та вероятно си! Simple Smile

# 177
  • Стара Загора
СВетле добре съм...и бебчо също. Доста танцуваше тези дни...направо на дискотека си беше човека Mr. Green за радост на мама разбира се Blush Днес е по-кротък...явно му е ден за почивка.
Слави ме пита преди два дена - мамо кога ще подиш МОЕТО бебе? Казвам - когато стане топло миличък. А той - ами то сега не е студено Mr. Green Цялата драма на моят син е, че неговата приятелка Ивка /2,6г./ стана кака тази седмица на близнаци....едва преживя шока че го е изпреварила а като разбра бройката на бебетата вече съвсем лудна Слави Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Та така...рапорт даден bowuu

# 178
Светле, добре съм, благодаря Hug, вече нямам търпение да гушна бебо, в 18 часа сме  при доки, после ще пиша какво е казал. 

# 179
Galiki ,чакаме с нетърпение да се отчетеш Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
svetlana_78 ,добре че ни навестяваш и ни вразумяваш,че съвсем ще изперкаме! Hug
Хера ,толкова мило ми стана от разказа за бъдещия батко Heart Eyes!Как приема милия отговорно предстоящото събитие,браво! smile3501

Общи условия

Активация на акаунт