С шкембе си е най-добре 9

• 29 397
  • 761
  •   1
Отговори
# 150
Q-T , честито тупкащо сърчице!  Heart Eyes Терминът ти е през прекрасен месец!  Embarassed

А сега да ви подкарвам наред! Ще изтрещявате значи?! Аз ще кажа едно голямо: ТЦЪ! Няма да стане тази работа!  Naughty Ние не изтрещяхме преди вас, няма сега вие така лесно да се измъквате. Никой да не е посмял да полудява, изкрейзва, изтрещява или каквото там. Лично ще следя! Аз да питам като полудеете кой ще ви дундурка бебоците и мъжете, а?

# 151
Q-T Hug отглеждаш си девичка,бравооооооооо!Аз съм родена на 6.09-голям купон те чака! Wink
На всички ни пожелавам само позитивни мисли и емоции!Аз ще чакам 18.01 да видим ще се наложи ли амино,силно се надявам да няма нужда Praynig...и треперя като лист.. Confused.Прегръщам ви погалете пупите!  Hug

# 152
Ели  Hugна 18 БХС ли ще правиш? Не се тревожи мила ,всичко ще ти е наред .Мене тези дни ме наболява срамната кост ,яйчници ,иначе кървене не съм имала,много ме е страх да не родя преждевременно ,един път да мине този януари и да дойде февруари ,ама 18 ,че да вляза поне в 8 месец ,сега бебето ми няма шанс  Praynig.От ден на ден ,все повече изпитвам страх стигнах до тук ,и вместо да съм по спокойна аз се побърквам от страх ,а това време толкова бавно минава ,че ме подлудява  Sick.няма да имам спокойствие докато не се роди.

# 153
  • Стара Загора
Светлеее стресна ме бе Mr. Green
Кроела и аз съм със същите притеснения като твоите. Само това ми е в главата - да е добре бечето, да не тръгне по-рано...само се моля да дойде 2 април та да влезна в деветия месец а той е толкова далече Blush
elisalou ще стискаме палци  Hug
АЗ този път също правех БХС - дърта съм била рече доки Mr. Green А пък аз дърта, дърта...колко да съм дърта...на 34г. съм newsm56 4470
ВРемето ми минава много бавно. Някой като ме пита в коя гс ъм и му кажа и той все - еее времето лети. Лети, лети ама за тези дето гледат отстрани Crossing Arms

# 154
  • Варна
Нищо ви няма - щом си мерите страховете, всичко ще е наред.  Mr. Green Те лошите работи се случват на смелите.
Още малко търпение, почивка и силна храна и бебчовците ще пристигнат!  Hug

# 155
  • Варна
Q-T лека ибезпроблемна бременност ти желая и жаив и здрав бебок през септември!

# 156
  • Варна
Исе писе, благодаря за пожеланията!  Hug Дано се чустваш по-добре   bouquet

Светле, благодаря и на теб!  Hug  Имаме нужда май от време на време някой да ни строи в две редици и да ни припомни да сме силни  Grinning   Heart Eyes

Ели, току виж на твоята дата съм го докарала  Grinning  Хайде дано!  Wink

Марго, мерси з апожеланието!  Hug  bouquet

Лилибон, дано си права за страхливите!  Hug  bouquet

# 157
Здравейте тумбачета, помагайте, май ме е пипнал грип-а, какво да пия?Sad

# 158
Галики,пиша ти с надежда да помогна по някакъв начин с илачите коити вземат мамите от нашата отчетна тема Peace- хомеопатични Парагрип, хомеожен за гърло, Мукоплант за кашлица и парацетамол за температурата,опитай ринолекс за запушения нос(вазелинова паста за в ноздрите).Лично аз нямам впечатления от тези лекарства,с илключение на парацетамола,но мамчетата в БГ са доволни!Дано бързо се оправиш! PraynigПиши как си.моля те! Hug

# 159
По-добре съм момичета, пих само парацетамол и вит ц.  Лека нощ на всички:)*

# 160
Здравейте коремчета бъдещи и настоящи.
Тези дни съм с контракции нонстоп ,не мога да вървя чак ,такова нещо до сега не било ,два дена се измъчих ама яката,а емоционално съм срината ,едвам издържам и днес посетих докторка ми .
Направи ми вагина лен преглед всичко е наред ,огледа и бебчо и с него е наред ,но увеличихме дозата на Магнерича и ми изписа Гини прал ,за задържане  Sickи да си почивам естествено,но много странични ефекти има този гинипрал ,като четох ,чак се уплаших .Сега и главата ме хвана  :о:,много тежка бременност ми е тази  Sad,а този страх ме съсипва .
оплаках се  Cry  Hug Hug Hug
Дано вие носоте добри новини Praynig

# 161
Кроелка, почивка и спокойствие му е майката.  Hug Почивай си и си мисли за момента, в който ще си имаш едно малко малко вързопче и всички лоши неща ще са в миналото! Прегръдки от нас за всички!

# 162
Кроелка,горе главата  Hugпочивка и стискаме палци всичко да е наред с теб и бебо! Peace

# 163
kroelahai   Hug,опитай се да се успокоиш,мила! PraynigЩом доки е казал,че сте ок,заначи не е толкова страшно!Не че това може да е успокоение за някоя от нас!Почивай повече и пиши как вървят нещата при теб,че ще те мислим! PeaceПрегръдки и благодаря за стиснатите палци,ще имам нужда от тях! Hug Hug Hug

# 164
  • на дъното
kroelahai Гине прала и аз съм го пиела с първата си бременност и наистина има много странични ефекти.При мен беше едно  напрежение в гърдите като притискане,тежко дишане.Не знам на теб как са ти го изписали да го пиеш,но аз го взимах по половинка.Почивай повечко,пази леглото (аз бях изтъркала цифрите на дистанционното на телевизора Laughing)

Общи условия

Активация на акаунт