С шкембе си е най-добре 9

• 29 393
  • 761
  •   1
Отговори
# 135
Galiki всичко ще е наред скоро ще гушкаш един сладък бебок желая ти успех

# 136
Благодаря момичета Hug

# 137
Galiki ,всичко ще е наред Hug!Пожелавам ти от сърце всичко да мине бързо и безпроблемно,нека е точно така,както го искаш ти Praynig!Ще чакам с нетърпение да се похвалиш със сладко бебче!Стискам палци! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed

# 138
  • Варна
Galiki малко ти е останало. Стискам палци скоро да се похвалиш с жив и здрав бебок!

# 139
  • Варна
Момичета, и аз най-накрая да пристъпя плахо тук ..  Simple Smile
Сега се връщам от преглед при моя АГ и той потвърди бременността.. Даже чухме сърчице макар, че аз мислех, че е още рано.. Grinning Много смесени чувства изпитвам в момента - радвам се и ме е страх, искам да крещя и да кажа на всички и в същото време мисля да не казвам на никой докато не ми проличи.. С 2 думи истерясването започна Heart Eyes

# 140
  • Стара Загора
Честито Q-T  Hug и добре дошла в клуба на лудите бременни  Mr. Green
Аз днес си взех изследванията - според моя скромен докторски опит Mr. Green съм добре. Сега остава и доки да го каже.
Антителата са отрицателни.

# 141
Q-T честито мила много се радвам за теб  Hugте олеле така ми се иска и аз да мога да се похваля с едно тупкащо сърчице
Хера  много се радвам и за теб леко бременеене

# 142
Q, много се радвам за теб!
Желая ти най - леките и безпроблемни девет месеца и накрая най - прекрасния бебок!
Тука сме си поръчали малко моми, че са дефицит!  Hug

# 143
Q-T, Hug-те и ти пожелавам прекрасно и здраво бебче на финала  bouquet

Ох и аз искам в отбора  PraynigКолкото повече ,толкова повече Grinning Hug Да сте ни живи и здрави ,леко бременеене на цялата дружина начело с войводата Хера Laughing

# 144
  • Варна
Хера, благодаря за гостоприемството Simple Smile  Hug

Мими,  Hug! Да ти е жива и здрава именничката! и скоро да се включиш в отбора Simple Smile

QueenBee ,  Hug ! Нямам нищо против розови гащи  Wink, ама каквото дойде !

Диана,  Hug ! "Колкото повече ,толкова повече" - това много ми харесва! Чакаме и теб тук Simple Smile

# 145
Q-T Hug Hug Hug
лека и безпроблемна ,с здраво и красиво бебе на финала.

# 146
Q-T Hug,много се радвам че се престраши да се запишеш в темичката!Честито ви тупащо сърчице! Two HeartsКога е термина ти?
Хайде,ще си “изстерясваме“ дружно и ще се подкрепяме в добри и дано да няма такива-лоши моменти,както винаги сме го правили!Чакаме нови попълнения! Praynig
Прегръдки за всички Hug Hug Hug

# 147
  • Варна
Kроелка,благодаря за пожеланието Simple Smile И на теб лека бременност и здраво, сладко бебче на финала!   bouquet

Ели, ами престраших се, че истерясването започна и имам нужда от подкрепата на други луди бременни:)  Crazy
Засега терминът е 5 или 6 септември - живот и здраве да дочакаме дотгава и всичко да е наред  Praynig  След 21 януари трябва да ходя пак на преглед да видим как се развива човечето Praynig

# 148
Q-T,добре дошла в отбора на лудите бременни мами Mr. Green и честито тупкащо сърчице.

Херко,щом ти казваш,че са ти ОК изследванията ,значи е така Peace

А аз съм чаааак на 14 на преглед и дотогава ще изтрещя съвсем Crazy

# 149
  • Стара Загора
Казват, че да си майка...значи си половин доктор. Е аз половин доктор станах и докато стана мама - докато лекувахме стерилитета. Значи, че съм ЦЯЛ доктор вече Mr. Green
Исе аз съм на доктор чак на 04.02.....опитвам се да спазвам препоръките на доки. Имаме уговорка с нея, че ако изтрещя много да ходя да си го видя. Хубавото е че човечето вече ме подритва доволно през деня и съм спокойна.....дори и да ме буди през ноща с побутване.

Общи условия

Активация на акаунт