Вятърко жълти листа разпилява, Юлче вкъщи не се застоява

• 24 458
  • 731
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
Нямам търпение на "джуджасам" беба и да я снимам до елхата, заобиколена от подаръци  Hug Heart Eyes

wow страхотно .... даже имаме една бебешка шапка - точно катона джуже Wink))  Joy baby_neutral

Диването - тази играчка - изглежда ще оцелее в годините  Mr. Green

# 616
За Бънджито днес я сложих и много се кефи, качих малко снимки http://www.facebook.com/photo.php?fbid=169626636392370&set=a … 7.100000351033866 , незнам дали ще може да ги видите, ако някой неможе да ги види а би желал пишете и ги ги кача в албумчето  Laughing

# 617
Аз украсявам елхата след именния ден на Слави (5 Декември), всяка година купувам поне 1 нова играчка  Grinning

a.l.e.n.a,  Марита води Алессандро на плуване

Днес менюто на моя малчуган ще е пресен чесън  Peace
Това с праза и чесъна го измъдрих след като Ради не пожела да вкара нищо PVC в устата си. Нашето педи не препоръчва охладените гризалки, заради гърлото. За мен е прав, при положение, че имунитета доста пада когато никнат зъбите, студената гризалка може да предизвика зачервяване. Аз пак да препоръчам чай от ройбос за подсилване на имунитета.

# 618
Тъкмо си поръчах елхата, та и един гирлянд покрай нея забърсах  Mr. Green
Сега остава да се поразходя и за играчките и на 1-ви започвам лека-полека с украсата  Peace
Откакто имам собствен дом, майка ми си изгради традиция, на всяка Коледа и Великден да ми подарява тематични керамични фигурки, така че задължително ще спретна и такъв кът  Peace
Нямам търпение на "джуджасам" беба и да я снимам до елхата, заобиколена от подаръци  Hug Heart Eyes

Ще са супер снимки  Peace
А за фигурките подарък от майка ти, звучи супер, даже леко ти завидях, благородно де  Peace

# 619
  • в 1001-та нощ
За Бънджито днес я сложих и много се кефи, качих малко снимки http://www.facebook.com/photo.php?fbid=169626636392370&set=a … 7.100000351033866 , незнам дали ще може да ги видите, ако някой неможе да ги види а би желал пишете и ги ги кача в албумчето  Laughing
не се виждат  Tired

# 620
Teyа сега разбара ли защо ислам почивка от зъби (ама няма) Heart Eyes

# 621
За Бънджито днес я сложих и много се кефи, качих малко снимки http://www.facebook.com/photo.php?fbid=169626636392370&set=a … 7.100000351033866 , незнам дали ще може да ги видите, ако някой неможе да ги види а би желал пишете и ги ги кача в албумчето  Laughing
не се виждат  Tired
Сега вече трябва да се виждат.

За Коледа, леле нямам търпение да окрася и да видя как малката ще се радва на шарените играчки  Heart Eyes

Диване наистина играчката е супер яка, много обичам такива   Hug

Последна редакция: ср, 24 ное 2010, 12:17 от Qkova(Elena)

# 622
  • в 1001-та нощ
a.l.e.n.a,  Марита води Алессандро на плуване
Shocked Shocked Shocked - това не е критика, а учудване (аз да си кажа, че не знам кой как ше го изтълкува) - и аз мисля плуване да е 1 спорт, но знам за около 3,5годинки ?!?!?  хубаво начинание  Grinning харесва ли му?

мисля, че нашият е доста неосъзнат, за да плува или там се прави нещо друго? в смисъл - задържане във вода? много интересно ми стана[quote

а за чесъна? как му го даваш? на стрък ли? няма ли да му люти? да не говорим за богатството на минерали и т.н. - аз бих се притеснила, но не съм запозната, не споря, стана ми интересно?

# 623
Teyа сега разбара ли защо ислам почивка от зъби (ама няма) Heart Eyes

Лелееее, ТиНе, страшна работа......бряяяя, не знаех!  Hug

Дано намеря начин да го кара по-споко, че много се тормози, милото.

# 624
еее, маритка, кажи за плуването, гледах онзи ден клипчета на бебета които плуват под вода. Знам, че няколко месеца след раждането (ама колко точно не знам) бебетата имат рефлекс да си задържат дъха под вода. Разкажи как протичат тренировките и потапяте ли го под вода?

# 625
Много яко това с плуването.

Хм, замислихте ме за елха...но по-скоро няма да украсявам, че на 20ти заминаваме за Добрич и там ще има елха, а тук няма да има никой по Коледа, така че...

Диването исках да те питам от къде си купила формичките за кошнички и рецептата ако ми кажеш ще съм ти благодарна. Реших и аз да се пробвам със коледни сладки за Коледа, че не ми идват на ума никакви други практични подаръци.

# 626
Бъги, специлно се върнах във въпросната тема, ти наистина не знаеш какво пишеш - върни се и ми кажи къде точно използвам по 6 удивителни или въпросителни, къде коментирам изобщо аутизма, къде съм казала, някой да не си ваксинира детето, къде съм обяснявала как са се нахвърлили върху мен като кучета заради мои постове... Е, прочетох цялата тема, никъде нищо подобно не съм казала. Мисля, че преди да се изказваш така "по спомен" първо трябва да си сигурна в това, още повече когато обвиняваш някой по този начин:

Ами не е зле да се върнеш и да видиш   Явно тогава си изпаднала в някакъв временен амок  
И след като го удряш на уважение - само да кажа, че също така не е много уважително към момичета тук да се твърди, че ваксините причиняват аутизъм и да се всява масова психоза, след като от 1993 година се търсят научни доказателства за това и такива не са намерени. Така че аз също мисля, че е редно преди да се публикува такава информация в отчетна тема да се осмислят малко изразните средства, защото едно е да кажеш "има вероятност васкините да причиняват..." и съвсем друго "ваксините причиняват", нали?! Защото тук всички милеем и треперим за здравето на децата си, а съгласи се, не всеки има възможност да търси достатъчно информация по всяка от обсъжданите тук теми.
И преди да обясняваш как са нахвърлили като кучета върху теб, си помисли с какво си предизвикала такова отношение. Защото никой не си е позволил да се нахвърли върху мен или върху Евридик@ например  

ето темата:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533472.225

Права си, по-малко от 6 са ти въпросителните Simple Smile иначе с точките я докарваш бройката Simple Smile
На теб специално нямам за какво да ти се обясявам повече, а каквото имах да казвам на Марита - го казах. Който разбрал - разбрал  Peace
Айде отивам да си гледам дЯтИто  Heart Eyes

# 627
Тея дано да отшумят болките по никнещите зъбчета по - бързо  Peace

# 628
Диването исках да те питам от къде си купила формичките за кошнички и рецептата ако ми кажеш ще съм ти благодарна. Реших и аз да се пробвам със коледни сладки за Коледа, че не ми идват на ума никакви други практични подаръци.

Формичките се продават в едно магазинче на Ст. Стамболов, преди женския пазар. Като вървиш по Ботев и минеш Стамболийски, продължаваш по Стамболов, пада се от дясната страна, на около 100 метра от началото на улицата.

За тестото, позлвах рецептата от блога на Йоана http://www.kulinarno-joana.com/2009/02/rose-valentines/.

Пълнежът си го измислих:
1/2 кутия подсладено кондензирано мляко
1/2 пакетче масло от 125гр
1/2 банан
какао
2 ванилии
няколко капки есенция горчив бадем
40-50мл бейлис

За масленият крем за розичките
1/2 п. краве масло
100 гр. пудра захар
1 ванилия
сладкарска боя

# 629
  • в 1001-та нощ
еее, маритка, кажи за плуването, гледах онзи ден клипчета на бебета които плуват под вода. Знам, че няколко месеца след раждането (ама колко точно не знам) бебетата имат рефлекс да си задържат дъха под вода. Разкажи как протичат тренировките и потапяте ли го под вода?
на мен след като се роди малкият ми казаха:"Нали знаеш, че бебетата могат да дишат и неравномерно и да си спират дъха за 15-20 секунди" - аз бях много учудена - няамда му броя:"вдишай-издишай" - природата може би го е измислила - задари задушаването  newsm78
а за плуване съм чувала за Русия, че се практикува плуване с делфини и ...че уж обменяли информация - нали делфините са много ун=мни ....та и децата .... много шантаво звучи, но знам, че там се практикува, а може би и другаде Hug

Общи условия

Активация на акаунт