Отговори
# 135
Въх защо е с гипсирана ръка Велин бре.Мале Шопче големи щурчовци си имате явно.Счупена ли е.Айде да се оправяте скоростно  Hug

# 136
Счупил е двете кости между китката и лакътя...келеш. ooooh! Сега ще седи гипсиран 30дни за да му дойде акъла в малката тиква . Whistling Любимо занимание му е да се изправи на балконската врата  и да си пребива отражението,но уви този път отражението му го надви  Mr. Green Абе ужасТ ,какъв рев падна не е истина .....Уф ффффф

# 137
# 138
  • София
Мимче, опитвам се да си гопредставя и все на смях ме избива, прощавай!  Hug дано леко да го понесе! сигурна съм, че вече е забравил  Wink

Ели, и ние имаме разни кожни проблеми. като казвам "ние" имам предивд и Ида и аз. На мен миналата година ми лепнаха диагнозата "псориазис", ама аз се направих, че не съм ги чула  Whistling Ида от лятото има разни сухи местенца, по ръцете и крачетата, а на самите длани, от външната страна, първо бяха 2-3 пъпчици, сега се уголемява, едното е колкото монета от 1лв. и от време на време севъзпалява  ooooh! точно тази вечер милата така се чеша навсякъде и по краката и по ръцете ... все отлагам ходенето при дерматолог, че май всички предписват едни и същи кортикостероидни кремчета, които само козметично прикриват проблема, а той си седи. все се каня да я заведа на хомеопат, ама нещо не мога да си харесам такъв.  Thinking сега си мисля, че може да е от шоколада, че тя мойта е едно шоколадово чудовше, сутрин като си отвори очите и ме дърпа към кухнята и "мамоо, искам шоколад!"  ooooh! та съм решила да й спра това сладко изкушение да видим дали има ефект!  Naughty

микроелена, варицелата не е страшна и е по-добре да се изкара сега.

# 139
Илка ,то сега и на мене ми е смешно ,ама като се сетя колко рев изрева ,докато док се опитваше да му намести лакътя(щото си мислел,че той е измъкнат),и докато го прати на снимка ...,че да види ,че друг е проблема ...

Абе така ще е за напред .Яко в джаза и така  Crazy

# 140
  • София
мимка, ама и вие на един доктро сте попаднали  #2gunfire

# 141
...бе той човека не беше лош ,ама "те на децата са им хлтави ставите,Често се случва ,сега ще го оправим(следват извиване на лакти и истерични писъци) ..."Олеее ма вие май сте за снимка "   после беше много мил и внимателен де ,ама.... #2gunfire

# 142
  • Варна
Охххх горкият Велин! Голям палавник е явно! Я какъв е ухилен с гипса  Crazy
Варицела.... гадно нещо, аз скоро я карах, преди 3-4 години...личният лекар ми се подиграваше, а аз ревях че са ми отишли по дяволите най хубавите дни за плаж през лятото  Laughing Ама какво му разбира главата, на следващото лято бях бременна хаха

# 143
Мале, Миме, голям щурчо Велин  Hug Ама колко е пораснал и хубавец, въпреки гипсираната ръка  Mr. Green ще му мине, къде ще ходи, дано и поука някаква остане в главата, ама съдейки по Фафи - надали  Mr. Green

Новият лаф на Фафи  Mr. Green Гледа си улица Сезам на английски в ЮтЮб ... Там нали обясняват разни сложни думички и нашият зяпа куклите, пее си   Mr. Green Аз съм му пуснала плейлист някакъв и въобще не следя какво става. Пристига по едно време господинът, сложил сомбреро на главата (на баща му придобивка на някаква пиянска вечер), моите тъмни очила, омотан с шал и обут с лЮбимите си гумени ботуши  Grinning Много горд от себе си ми заявява "Мама Фафи е инкогнито" и аз  Shocked Ма с едно американско произношение инкогнитото  Mr. Green Загледах после улица сезам и аз и там имаше едно клипче, в което обясняват думата и че се дегизираш един вид, да не те познаят. Разбрала всичко, малката тиква, и се инкогнитизирал и той  bowuu

# 144
Илка не отлагай.Щом я сърби е още по-гадно.Може да си разрани кожата.
Ние нали май месец ни сложиха диагноза атопичен дерматит.Изписа и кремче, но аз не я мазах.Само с тази Адерма я оправих.Обаче днес говорих с една позната, която е специализирала дерматология(или в момента учи) и тя каза, че щом не се чеше не е толкова страшно.Но ако започне да се чеше и си разрани кожата май трябва да се маже с кортикостероидните кремове да затихне и след това с козметика.Каза ми някои кремове и шампоани та утре съм на лов за козметика-че тукашните аптеки нямат всичко в наличност  ooooh!
Но проблема не е добре да се игнорира, защото може да прерастне в нещо хронично.

Свате направо е опасен Фаф.Чета за подвизите му и падам от смях. Hug

# 145
Мимооо, Мимооооо  #Crazy  #Crazy те децата се мятат на родителите си, нали знаеш  Hug Бързо да се оправя  Велинчо!! (ако се усети, може да млати кака си по главата с гипса  Blush ) Да са живи и здрави и двамата!!
Еличке, аз си ходя с едни екземи по вътрешната страна на дланите сигурно вече 3 години - не минават от нищо, само от кортикостероиди.... но те се мажат 5 дни и като спра пак се появяват. Трябва да ида на дерматолог, но според мен и на гастроентеролог, ама от къде време... и за сега карам така. ЛЯтото на морето ми бяха минали, обаче зимата е ад - сърби, лющи се, абе гадост. Дано се оправи бързо Анитка  Hug

# 146
Мимооо, Мимооооо  #Crazy  #Crazy те децата се мятат на родителите си, нали знаеш  Hug Бързо да се оправя  Велинчо!! (ако се усети, може да млати кака си по главата с гипса  Blush ) Да са живи и здрави и двамата!!

хахахах направо дупе да ни е яко  Crazy. А за млатенето още не се е отворил да млати сестра си ,ама как блъска по масатааааа... ooooh! Така де мъж ли е ,или какво ...?

# 147
  • София
Диде, като те чета май и на тебе ще ти лепнат диагноза "псориазис". Мойто също е по дланите, лющи се, не ме сърби, но ми изсъхва кожата и се цепи, при което домакинстването се превръща в ад  ooooh! Лятото нямам никакъв проблем. Но то е нормално, слънцето лекува. А още по-добре в комбинация с морска вода.  Peace

# 148
Здравейте, банда!
Първо по темичките - това със зимното лющене и затишието през лятото си е баш псориазис и май хич не е майтап, ма има разни илачи;
Тофифи, честито! Лека и безпроблемна бременност и здрав/и бебок/ци на финала!
Миме...браво на юнака! Да е здрав иначе пък счупеното ще зарастне, ма му ходи гипса  Hug сладур!
Сега да ви въведа в нашата одисея дето хич не й виждам края: от миналата седмица от вторник лекуваме синузит...и леко оголемена 3 сливица. И аха викам си сега с физиотерапията (трябваше да я почваме вчера) ще се оправи най-сетне и ... в неделя 39.7  Shocked дежурен кабинет(една баба от вратата както й говорех и каза АБ, аз естествено като разбрах че няма хрипове си врътнах Д-то), спешно(една млада лекарка тоя път и ми каза да изчакам, че няма смисъл от АБ и да давам разни неща за Т и понеделник при личната), ала бала...Та отивам при личната вчера и... АБ - Аугментин, давам вчера 2 пъти, днес пак ама човека ми отича нещо в очичките...та пак при личната бегом изследвания на урина за бъбреци, слава богу там е добре...и сега чакам да му меря преди и след АБ китката, че да видим дали е от алергия към него или от синузита (че и за двете можело да е индикатор).
Направо незнам вече какво да го правя тоя човек...голям кекльо излезе...и другата седмица ако го оправя де...отива при баба си и до догодина ник'ва ясла....

# 149
Мале Ани  Shocked Егати ужаса.Стискам палци бързо да се оправя Дани.Аман от болести  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт