Сега ще седи гипсиран 30дни за да му дойде акъла в малката тиква .
Любимо занимание му е да се изправи на балконската врата и да си пребива отражението,но уви този път отражението му го надви
дано леко да го понесе! сигурна съм, че вече е забравил 
Ида от лятото има разни сухи местенца, по ръцете и крачетата, а на самите длани, от външната страна, първо бяха 2-3 пъпчици, сега се уголемява, едното е колкото монета от 1лв. и от време на време севъзпалява
точно тази вечер милата така се чеша навсякъде и по краката и по ръцете ... все отлагам ходенето при дерматолог, че май всички предписват едни и същи кортикостероидни кремчета, които само козметично прикриват проблема, а той си седи. все се каня да я заведа на хомеопат, ама нещо не мога да си харесам такъв.
сега си мисля, че може да е от шоколада, че тя мойта е едно шоколадово чудовше, сутрин като си отвори очите и ме дърпа към кухнята и "мамоо, искам шоколад!"
та съм решила да й спра това сладко изкушение да видим дали има ефект!

Ама колко е пораснал и хубавец, въпреки гипсираната ръка
Много горд от себе си ми заявява "Мама Фафи е инкогнито" и аз

те децата се мятат на родителите си, нали знаеш
Бързо да се оправя Велинчо!! (ако се усети, може да млати кака си по главата с гипса
) Да са живи и здрави и двамата!!
те децата се мятат на родителите си, нали знаеш
Бързо да се оправя Велинчо!! (ако се усети, може да млати кака си по главата с гипса
) Да са живи и здрави и двамата!!
. А за млатенето още не се е отворил да млати сестра си ,ама как блъска по масатааааа...
Така де мъж ли е ,или какво ...?
Лятото нямам никакъв проблем. Но то е нормално, слънцето лекува. А още по-добре в комбинация с морска вода.
сладур!Препоръчани теми