ОКТОМВРИйчета засмени се преместиха в Родени!

• 22 783
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Бърди, благодаря ти, мила, а ти как си? Поуспокоиха ли се и твоите неща?

# 631
Здравейте, не сварвам да ви чета. Не остава много време за компютъра. Ние сме ревли. Като спим добре, но ако сме будни ревем.
И ние си имаме пъпчици по личицето. Бяха почти изчезнали и пак се появиха.
А гледам, че пишете за колаж. Идеята е супер, трябва да кача някоя снимчица на малката.
Дано минат по-бързо коликите на всички бебоци. Лек ден на всички.

# 632
  • София
Бърди, благодаря ти, мила, а ти как си? Поуспокоиха ли се и твоите неща?

При мен да, даже от днес пробваме да намалим дозата на хормона, който пия, да видим. Обаче при баткото излязоха проблеми, та с него се занимавам и рядко пиша и чета тук.
Ще използвам случая само да питам - детски хематолог да може да ми препоръча някой?

# 633
Е, това е страхотно, че си по-добре. Да оздравява бързо баткото!   bouquet

# 634
За гърдите (при Симона) и на мен педи ми каза да не правя масажи и нищо да не мажа. Прибраха се от само себе си.

Далиа, възможно ли е пъпчиците да са от претопляне?

Радо също има пъпчици още от родилното, не ги мажа с нищо и вече изчезват.

Облаче, съчувствам ти  spoko Горе главата, ще се наредят нещата.  Hug

# 635
  • София
Здравейте!
Аз вич ета ма нещо не ми се пише едно ми е много уморено и отдавам почивката на други неща и ми  е малко мъчно ,че ви изоставих но ще наваксвам де!
Вече не ходим на физиотерпия направихме 1 курс от  15 дни и сега другия месец пак наново и така но важно е,че доктора много ги харесва как се развиват! Party

Днес е един много щастлив ден за мен както и за вчера! Party Heart Eyes
Валя,за първи път съзнателно вчеа ми подари няколко усмивки като и говоря и закачам,а днес и Вики не закъсня с това точно преди малко Heart Eyes не може да си представите колко ми е кеф Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Party Party Party

Сега отиваме да ни сложат нови лепенки на пъпчетата ,че се отлепиха и кой знае колко болни ще има  ooooh!
Ние вероятно имамае стафилокои в нослетата и не знам как ще ги борим Rolling Eyes Thinking

Лейди,идеята за кулажа е супер ето и две снимки от нас то друго исках ма нещо не знам в коя папка са ми  Mr. Green
 http://oktomvri2010.snimka.bg/family/dimyani.470031.21480333

# 636
и аз се отчетох, в папка "Колаж" Hug

# 637
Привет
Тини Габи е станал голям хитрец , постоянно иска да е на ръце и като го сложа в кошарката започва да мрънка, като види че не му минава номера започва да плаче -после се услушва и като и това няма резултат , реве ама направо се дере. Голям лиглио ти казвам.
А Алекс и гука вече бравос . Нашия още само се усмихва.
За пъпчиците и Габи има червенички но си минават самички, бяха по лицето минаха, сега има по врътлето и крачетата.
Честити месечинки на бебоците родени на днешната дата  Hug

# 638
  • Варна
Ние някъде от началото на втория месец гукаме и се усмихваме, но още не се смеем на глас.
Тони тъкмо се чудех къде пак изчезна  Hug Кога ще ни покажеш новия дом  Wink

# 639
Здравейте майчета!
не съм се включвала отдавна, моята бебка беше с подути гърдички, но си минаха, само педи каза ако се зачервят да се правят компреси с риванол, но при нас не се наложи.
Сега ни мъчат много колики, голямо превиване и пръцкане, горкото се мъчи яко, досега имаше слаби колики и аз и давах само еспумизан, сега сме на испумизан и ентерокинд, днес и купих и чай от копър на Хип, ще и направя след малко, дано помогне малко, че милото реве та се къса. Sad
Имаме си и пъчици, мажа ги от време на време с кремче на Себа мед, но явно самички ще си минат.
Чао лека и безколикова вечер  Grinning

# 640
Честито на всички, които празнуват месечинки днес!
Тини, пъпчици и ние имаме, и май има някаква връзка с топлото, защото на по-студено почти изчезват. Хубаво това за пелената и да не се целува, ама като не мога, аз постоянно си го гушкам и целувам.

# 641
Ние някъде от началото на втория месец гукаме и се усмихваме, но още не се смеем на глас.

аз като казвам 4е се смее Алекс на глас, нямам в предвид продължително време.Но като се протяга към игра4ката да я стигне си се смее еднокртно.После втори път се протяга и пак така

Честито на всички, които празнуват месечинки днес!
Тини, пъпчици и ние имаме, и май има някаква връзка с топлото, защото на по-студено почти изчезват. Хубаво това за пелената и да не се целува, ама като не мога, аз постоянно си го гушкам и целувам.
ами незнам мен ме притесняват тези които са безцветните,4ервеникавите знам 4е се полу4ават от претопляне ,ама тези.......

# 642
Мами, привет!
Ние ходихме на вилата за два дни, голям кеф! Времето е страхотно, прекрасна есен, кристалночист въздух и много хубаво слънчице.
За памперсите да си кажа: никога повече Памперс! Значи или аз съм с две леви ръце и не мога да ги слагам както трябва, или бебчо е голям пикльо, или просто тези памперси за нищо не стават и ми пропускат!
За гукането - не гукаме, смеем се иначе.. даже насън се смее и на глас  hahaha
ноел, видях, че се притесняваш за пишкането на Ева. Аз забелязах същото още преди месец и според мен не е проблем. Редовно памперсът, който сменям след периода от 20-23 часа е НЕнапишкан.
Позитивче, лекарката ни извика за втора ваксинация на 20.11. притеснено ми е, но ще видим.. Утре ще дам на малчо от Туя'та за мое успокоение.
паяик, много гадно това с жълтеницата, радвам се че вече всичко е наред.

# 643
Утре ще дам на малчо от Туя'та за мое успокоение.
Какво е това?
Аз пък нямам пропуснал памперс ,сменям ги на всяко хранене.Едва снощи памперс Либеро сложен от 19-4ч имашще леко влажно на бодито!Но това са си 9часа!Понеже писахте ,че вечер не сменяте памперси  и аз реших ,ако не е наакан да не сменям ,но ...Опъвате ли навън ластичетата на крачетата?

Димяни, Hug

В колажа определено снимки са невероятни!

# 644
  • У дома
Пашик ме е изпреварила с въпроса. И аз това да питам. Какво е, хомеопатично ли е, от реакция ли предпазва.

И аз си мисля, че при нас се засилват коликите, имам чай на ХИП, но почти не съм давала, да взема пак ли да си направя.
Вие как го давате?

Общи условия

Активация на акаунт