www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Как точно трябва да пиша за да ми дойде като подарък, без да плащам мито. Къде точно в пейпала да се пише, моля отговорете. Искам да си поръчам един тел.

# 151
  • София
ами преди да потвърдиш плащането в пейпал в ялво мисля беше едно малко линкче notes.Аз днес пак си писах по скайпа Simple Smile и ми отговориха, че така ще ги пращат вече за да ни улеснят. Незнам колко ще го направят,. Ще видим  Peace

# 152
копвам си поста и тук, дано е от полза Peace

Точно по този въпрос си писахме днес с китайчетата. Аз имам 22 4асовника на стойност 100$. Казаха ми, след като пусна поръчката, да им пиша пак. Нямало да упоменават точната сума, или ще го пратят "като подарък". Но за всеки случай мисля да я разделя на две.

п.п ето и отговора:  Dear customer,
You are able to make orders for $ 100 , not paying for the duty and send it as a gift.
But we need you  leave a message after you make the order,  to inform us to mark the package with lower price and gift
The process is as follows:

Log on FocalPrice web===>Log in "My Account"===>
Click "Order Support"==>Click "My Message"

Thank you for your cooperation.

# 153
  • София
копвам си поста и тук, дано е от полза Peace

Точно по този въпрос си писахме днес с китайчетата. Аз имам 22 4асовника на стойност 100$. Казаха ми, след като пусна поръчката, да им пиша пак. Нямало да упоменават точната сума, или ще го пратят "като подарък". Но за всеки случай мисля да я разделя на две.

п.п ето и отговора:  Dear customer,
You are able to make orders for $ 100 , not paying for the duty and send it as a gift.
But we need you  leave a message after you make the order,  to inform us to mark the package with lower price and gift
The process is as follows:

Log on FocalPrice web===>Log in "My Account"===>
Click "Order Support"==>Click "My Message"

Thank you for your cooperation.
Благодаря за информацията   bouquet

# 154
Това с опаковката за подарък и по-малката стойност е хубаво, но май важи за Фокал, нали....? newsm78 ... или аз просто съм го подминала при моята поръчка... Някой да сподели, ако е видял подобно нещо, да поправя грешката следващия път  Simple Smile

# 155
опаковка май има само при Дийлекстрийма Thinking

# 156
Oф, и аз съм се навила да поръчвам.
Не мога да разбера последно има ли мита и такси тук Peace

# 157
Да ве следя, преди да са ми махнали нета, защото се разорих с тези сайтове все нови и нови

# 158
  • В друго измерение
Здравейте, мили момичета   bouquet

Исках да питам има ли някоя от вас, която изобщо не си е получила поръчка?
За съжаление, след първите успешни поръчки със следващите съм разочарована... Плащам чрез Пейпал и в момента търпеливо(или не чак толкова) си чакам нещата, но на първата от двете поръчки, които чакам изтича срока за диспут в Пейпал...понеже съм новак в това и досега не съм имала проблем, си го следя...Другата събота ще станат точно 45 дни откакто ми е шипната първата поръчка, втората е по-скъпа и е тръгнала на 10 ноември, тоест още малко и тя ще стане на месец...
Тази седмица ще им пиша и-мейл, да ги уведомя за намеренията си, но просто се чудя - ако си замълча, ще дойдат ли все пак?
Ох, тези джаджи  ooooh!

# 159
Да, аз изобщо не получих две поръчки от фокала, а от тук още имам надежда- минали са едва 12 дни от шипването...

# 160
  • София
Аз си чакам поръчката от 12.11 и ни вест ни кст.Ами ще чакам до 45-тия ден.Дребните пратки много ги замотават, макар че нещата поръчани от oneprincessgift.com поръчани на 16.11 вчера ми пристигнаха.Много ми харесаха бижутата им и определено пак ще поръчам от там.

# 161
  • В друго измерение
Мерси, момичета  Hug

Моята едната е от 28.10., а другата е от 10.11.  Crossing Arms
Ходих да питам и в пощата, много мили бяха, ама като чуха откога е поръчано мацката само цъкна и каза "ооо, не, не, 20 дни максимум чакане", аз само вдигнах рамене  ooooh!
Аз пък така се израдвах на предишната, като дойде за две седмици  ooooh!
Ще чакам и аз до 45и ден, ама то е след няколко дни  Laughing Изчака ми се чакането, нетърпелива съм  Crazy

# 162
 ooooh! Страх ме е да чакаме.
Но аз искам да купя тези играчки
изглежда много привлекателна
http://www.tinydeal.com/toys-px9vq5-cartoon-figures-c-135_353.html

# 163
  • София...........
Здравейте Simple Smile
Големия ми син си е харесал няколко неща от този сайт и аз ЩЕ се мъча да пускам една поръчка. Интересуват ме няколко неща:
1. Плащането само и единствено през Пейпал ли става или може директно с картата Visa Electron и дали някой е правил директно картово плащане?
2. Има ли минимална стойност на поръчката и колко е тя, ако има такава?

Благодаря   bouquet

# 164
Здравейте, и аз имам няколко поръчки, от които 2 от тинидиъл.
Притеснява ме факта, че едната е била миналата седмица в Сф и още я няма при мен, а другата онзи ден, и също я няма. Обикновено единия ден е в Сф а на следващия - при мен. Този път обаче нищо! Отделно от това в сайта на пощите виждам че са в Бг, а служителката в нашата поща при справка по проследяващ номер - не вижда нищо за този номер.
Как мислите, да чакам ли известие от митница ?  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт