www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
На мен преди 10 дни телефона ми дойде на поща, нищо не съм плащала, сумата беше 60 долара.

# 136
# 137
Ами аз тотално се обърках с тези ДДС-та и мита.  Whistling  Скоро получих поръчка от Фокал за 35$, която си дойде в пощата. Сега ще пускам друга за около 100$ пак от там, та вече се чудя как да процедирам. Thinking Как така решават, едни да пратят на митницата, други не. Дайте съвет Hug

# 138

благодаря ти много   bouquet
а някой поръчвал ли е така,важи ли това с тия опаковки и как точно се процедира като си я купиш newsm78

# 139

това е за Дийл екстрима, а има ли за Тийни-то?

# 140
Момичета ,през пей пал ли плащате ?

# 141
  • София
мимичета писах малко по-горе.. tinydeal нямат такава опаковка в сайта. Пишете им в paypal, че сиакте да е в опаковка подарък за да избегнете таксите. Аз вчера си писах в сакйпа с тях и ме увериха, че няма да има проблем. Hug

# 142
Пишете им в paypal, че сиакте да е в опаковка подарък за да избегнете таксите.

Извинявай, но би ли обяснила по-подробно къде точно в paypal се указва, че за първи път ще поръчвам и аз  Praynig

# 143
момичета вие имате ли проблем с плащането през пей пал ? Аз сиакх да си пусна първата поръчка, но не ми позовлява.

от кореспонденцията ми с tinydeals по време на плащането в пейпал в notes им пишеш , че го искаш като подарък за да избегнеш митници.  Laughing
между другото кода работи 10% намалява без проблем : paypalusa

Ако трябва да плащат за данъци, моля да ме уведомите.
 Simple Smile

# 144
  • София
Аз си поръчах едно МР4 и имам мейл, че е пратена на 17.11 и още я няма. Да я търся ли в пощата или да поизчакам още? Понеже коментирате, че стигат за 2 седмици и затова питам.

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 11:31 от Tzvetche

# 145
Момичета, и аз се записвам за темата. Пръчах 2 часовника пробно, иначе харесах 7 (намиачка съм на атзи тема) и ще видим сега какво ще стане Grinning. Само това с митата малко ме притеснява, но да видим  Simple Smile

# 146
  • София
Аз имам поръчка от 12.11 и още я няма.Поръчка от друг сайт от 16.11 вече са тук.

# 147
Точките,които ти дават,когато купиш нещо от TinyDeal за какво се използват?
newsm78

# 148
И аз в редиците на зарибените! bowuu
Поръчах си един часовник, само за проба на процеса. Иначе съм харесала още няколко... ама нека да видим как работят на практика нещата и тогава.

# 149
Здравейте,
пуснала съм две поръчки и са ми пратили номера за проследяване.Като въведа номера ми изписва това
Destination - Bulgaria
The item (RA143641035HK) was posted on 27-Nov-2010 and is being processed for delivery to the addressee
означава ли това че пратката ми е изпратена на 27,11,10.

Общи условия

Активация на акаунт