www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 315
  • София
На моята пишеше 1,5лв.Явно това има значение.

# 316
Явно  Laughing Кой ги знае какво пак са измислили  newsm78
Благодаря за отговора все пак Simple Smile Simple Smile Simple Smile  bouquet

# 317
ами явно има зна4ение каква сума са написали китайците на пакета newsm78
предполагам нея облагат с ДДС Rolling Eyes

аз 4акам две за около 50$, как ли ще ме изненадат Crazy, незнам в Русе как действат Laughing

# 318
Аз ще видя утре мен как ще ме изненадат Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 319
здравейте, аз си получих днес поръчката от 01,12..............четири часовника за 33 долара и бяха на митница............защо не разбрах, но важното е че пристигнаха точно навреме......доволна съм от покупките........ Peace

# 320
ами явно има зна4ение каква сума са написали китайците на пакета newsm78
предполагам нея облагат с ДДС Rolling Eyes

аз 4акам две за около 50$, как ли ще ме изненадат Crazy, незнам в Русе как действат Laughing
напиши после в русе как става работата, тя митницата на пощата е на гарата, там мисля , че е .

# 321
И аз влизам да се оплача.Чакам поръчка шипната на 23.11.Много тъпо ,но явно синът ми ще си остане  без подарък Crossing Arms

# 322
  • Монтана
И аз влизам да се оплача.Чакам поръчка шипната на 23.11.Много тъпо ,но явно синът ми ще си остане  без подарък Crossing Arms

Мила аз чакам от 16.11

# 323
  • Варна

Мила аз чакам от 16.11

Аз чакам от 20.11, ще си искам парите обратно май  Tired

# 324
Мдааа и моята от 20-ти ноември я няма, но се опасявам, че няма да ни върнат този път парите. Ще кажат, че има забавяне заради празниците.

# 325
  • Варна
Мдааа и моята от 20-ти ноември я няма, но се опасявам, че няма да ни върнат този път парите. Ще кажат, че има забавяне заради празниците.
Нали плащаме с пейпал, не би трябвало да има проблем. Писна ми да чакам вече...поне подаръците на другите пристигнаха, само моите ги няма

# 326
  • София
Мацки не знам защо не Ви пристигат нещата.Наистина као са с тракинг е по-лесно да се проследят.Мисля, че ще дойдат спокойно, само на  Coolmummy ме съмнява , че и ги запращат някъде другаде.

# 327
Проблемът при мен е следния. Да речем, че съм от гр.Долни Чифлик, област Варна и живея на улица Люляк 8. В Пейпал съм писала обл. Варна, а не варненска, като и там има ул. Люляк 8, къща. Адресът го измислям, но мисля схванахте идеята. Има си име на града, както и пощенски код, ама знам ли...?

# 328
Мацки не знам защо не Ви пристигат нещата.Наистина као са с тракинг е по-лесно да се проследят.Мисля, че ще дойдат спокойно, само на  Coolmummy ме съмнява , че и ги запращат някъде другаде.

аз пък нещо не мога да ги проследявам, що така? newsm78

а успях, пише че е в Бг вече, ами чакам  Whistling

# 329
  • Anywhere
Някой от Пловдив да сподели на митница или на поща си получава нещата, че чакам 4 поръчки вече и все големки....

Общи условия

Активация на акаунт