www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Леле вие от кога получавате пратки! ooooh! А аз чакам от 07.12.  Tired Отидоха ми коледните подаръци!  Tired

# 301
Поръчката беше за 33 долара, на пакета са записали 15.

ясно, ще очаквам включване от митница  ooooh!

# 302
  • София
Леле вие от кога получавате пратки! ooooh! А аз чакам от 07.12.  Tired Отидоха ми коледните подаръци!  Tired
Тази, която получих сега беше от 30.11.Така че не сме те преварили, но дано да пристигнат и твоите неща скоро.

# 303
  • варна
Тази, която получих сега беше от 30.11.Така че не сме те преварили, но дано да пристигнат и твоите неща скоро.
Помниш ли на коя дата е тръгнал пакета от там? чакам поръчка от 28.11, но ни вест ни  кост Crossing Arms

# 304
  • София
Помниш ли на коя дата е тръгнал пакета от там? чакам поръчка от 28.11, но ни вест ни  кост Crossing Arms
На 03.12 е шипната, пристигна в БГ на 14.12.Ако имаш тракинг може да следиш в БГ пощи кога ще се появи в България.

# 305
  • София
Какво им показа като дойде служителя?Разпечатката от пейпал от там където пише детайли, лична карта и само плащаш?

# 306
  • София
Мойта е направена на 04.12 и шипната на 07.12, значи има шанс!  Grinning Praynig Мерси за успокоението.  Hug

# 307
  • София
Какво им показа като дойде служителя?Разпечатката от пейпал от там където пише детайли, лична карта и само плащаш?
Вчера се обадих и заявих доставка до адрес.Казаха ми между 10-12 часа, в 11:30 ми я доставиха днес.Само разписката за митница с попълнення информация от обратната страна на даднните от л.к. и плащането.Те ми донесоха 7 квитанциййки за различни такси.

# 308
  • София
Aрия, благодаря ти

# 309
  • Перник
Да се оплача-едното psp като го включихме-работеше,заредихме го,и не работи,носихме го до Мол-а-техномаркет,да го погледнат,и там казаха,че за първи път виждат такова,и няма да го пипат,и така,та единия подарък отиде на кино,

# 310
даднните от л.к. и плащането.

aria_82 извинявай, но не разбрах под плащане какво имаш предвид. Показваш им нещо от paypal-а ли или просто си им платила. Да знам, че като ми пристигне поканата за митница и аз да направя като теб. 

# 311
  • София
даднните от л.к. и плащането.

aria_82 извинявай, но не разбрах под плащане какво имаш предвид. Показваш им нещо от paypal-а ли или просто си им платила. Да знам, че като ми пристигне поканата за митница и аз да направя като теб. 
Не, не ми искаха нищо от Пей Пал.На поканата си пишеше 1,5лв+6,5лв транспорт+още някакви такси.Само поканата им дадох и парите.

# 312
Момичета , имате ли проблем с пратките този месец ?Искат ли ви мито и ддс за пратките ??? Предишните ми пратки дойдоха по пощата на адрес , а сегашната е спряна на митница и ми искат финансово извлечение за превода  Sad Shocked А не е нещо скъпо ... Само един телефон и то от по-евтините ....

# 313
  • София
Момичета , имате ли проблем с пратките този месец ?Искат ли ви мито и ддс за пратките ??? Предишните ми пратки дойдоха по пощата на адрес , а сегашната е спряна на митница и ми искат финансово извлечение за превода  Sad Shocked А не е нещо скъпо ... Само един телефон и то от по-евтините ....
Какво ти пише като сума на поканата от митницата?

# 314
Какво ти пише като сума на поканата от митницата?

На поканата ми пишеше " дължима сума 3,90" , нищо друхо . Но ходи да я прибере приятелят ми с  пълномощно и те го върнаха за извлечение от пейпал

Общи условия

Активация на акаунт