www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 285
  • Перник
момичета,някой да знае колко е митото за електроника,пратката ми е дошла на митница,незнайно защо,при положение че е за 60 долара?
ако не се лъжа дължиш ДДС, не мито

Мерси,днес ще ходим да вземем нещата!

# 286
хелоу Simple Smile никога не съм поръчвала оттук, но си харесах едно часовниче, при положение че е под 30 лв. нали няма да има ходене до митница? чета за разпечатка от пей пал, само така ли се плаща или може и директно с карта?

Плащаш през Пей Пал и часовника ти идва на поща и се въоръжи с търпение. Няма да ходиш на митница споко.

# 287
  • София
Момичета прминали през сагата митница от колко им е работното време, че мисля утре сутрин да отода и да търся нещата.

# 288
Ариа защо ще им плашаш за услугата да ти проверяват дошла ли ти е пратката? Почакай още малко.

ето им сайта, ама незнам пише ли нещо съществено http://www.customs.bg/bg/page/2

# 289
  • София
Давам отчет.Получих известие-на митница е.Имат услуга за доставка до адрес.Ще се възползвам от нея, за да не се занимавам с ходене до там, освобождаване на пратката и т.н.т. Ще ми излезне 8 лв. с доставката.

# 290
  • София, Манастирски ливади
Ще се пльосна и аз при вас, че мисля скоро да направя една пробна поръчка   bouquet

# 291
  • София
Та пак да попитам - като подател Китай ли пише?  Thinking

# 292
  • Перник
здравейте пак,както писах,пратката от 64 долара беше на митница,взехме я,след 300 подписи на документи и размотаване,важното е,че нещата работят,доволни сме,на пратката пише изпращач-юридическо лице-Хонг Конг;между другото служителите казаха,че всичко над 15 долара вече пристига на митница

# 293
  • София
Аз получих часовник от този сайт и пишеше подател Хонг Конг. Изсилих се да ги докарам до 34 долара за да получа тракинг номер и сега ще трябва да разкарвам мъжа ми за коледния му подарък /ако дойде за коледа/ Ария ако получа известия за митница и аз сигурно ще се възползвам от тази услуга, така че моля те дай инфо съпка по стъпка, за сега все още ми пише, че на 13 е тръгнала от ХК за Бг.

# 294
  • София
На самото известие имаше тел за заявка за доставка по домовете, но само на пратки, на които пише 1,50лв.Доставката е 6,5лв. и някакви още неща ми казаха. Утре ще пиша по-подробно когато получа нещата.

# 295
Здравейте!
Аз да се похваля с пристигнала поръчка от 01.11.  Simple Smile .

# 296
  • Карлово
Здравейте!
Аз да се похваля с пристигнала поръчка от 01.11.  Simple Smile .
Честито!  Mr. Green

# 297
  • София
Донесоха ми нещата от митница.Всичко с таксите и доставката излезна 8,2 лв. На пакета пише гифт и 15 долара, но явно си спират нещата вече. Дигиталните ключодържатели рамки са много сладки.Надявам се и да работят Simple Smile

# 298
Ариа за колко долара ти беше поръчката?

# 299
  • София
Поръчката беше за 33 долара, на пакета са записали 15.

Общи условия

Активация на акаунт