www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 010
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
Платих ЕМS и я получих по куриер на домашен адрес-стойност 125$

А как става получаването с тоз ЕМS, някъде писано ли е  Praynig Кога се заявява при поръчването ли?

# 271
[12/14/2010 11:30:00 AM BULGARIA SOFIA LC/AO Send item to domestic location (Inb)
Това какво означава, че е разпределена на някъде , но не се знае дали на митница или към моят пощенски клон?
От  сайта  на  пощите  не  може  да разберете  дали  е  на  митницата  или  в  пощенския  клон,като  отидете  на   митницата  там  правят  справка  дали  е  там  ако  имате  тракинг  номер  се  заплаща  такса  0,55лв  за  проверката , ако   нямате  номер  мисля  че  таксата  е   1,5лв .От  това  гише  (не  му  помня  номера)   ви   дават  бележка  и  с  нея  отивата  на  13  гише  там  ви  дават  разни  други  дукоменти  и  с  тях  отивате  при  митничарите  те  са  на  съседното  гише  те  вече  ви  искат  разпечатката  от  PAYPAL  и  начисляват   ДДС ,след  това  се  връщате  на  13  гише  и  плащате  ДДС  и  някаква  такса  от  3,5лв.И  от  вече  отивате  на  гишето на  пощите  което  е  в  съседният  коридор  и  си  взимате  пратката.Така  беше  при  мен  става  сравнително  бързо.

# 272
  • София
EMS се избира от Shipping Method , но е 28 долара най-малко. Когато видях, че пратката е тук не съм чакала, а се обадих на
EMS и ги питах кога ще я получа- стана на следващия ден.

# 273
  • София
А извинете като страна на подател какво пише? Китай ли? Да знам, като ходя да проверявам какво да кажа.  Rolling Eyes

# 274
Здравейте, момичета Simple Smile

Днес получих ето това за една приятелка, поръчано на 04/11:

http://www.tinydeal.com/28tft-4-gb-mp3-mp4-mp5-game-portable-mul … m4g05-p-2349.html

Изглежда много добре, тя е доволна. Китайците бяха писали 15 долара на пратката  Wink

аз това го чакам сега, става ли изобщо?

# 275
Странно ми е това с разпечатката на плащането от Пейпал. Че вие можете да имате 3 поръчки, да сте получили две по пощата и само третата да е за митница, където да представите най-ниската платена сума.  Rolling Eyes

# 276
 На мен ми е странно това с разпечатката на Пей Пал, нали там е реалната цена, а те пишат ниска такава на пакета.  newsm78 И няма никаква логика.

# 277
Е то точно защото митничарите знаят, че китайчетата пишат гифт или някаква мин. сума, затова искат плащането. Ама как свързват тази пратка с това плащане ми е мисълта? Освен ако не искат и разпечатка на поръчката, там да се види стойността и да се отвори пакета да се провери дали отговаря.

# 278
На мен ми е странно това с разпечатката на Пей Пал, нали там е реалната цена, а те пишат ниска такава на пакета.  newsm78 И няма никаква логика.
да  странно  е  ,при  мен  пишеше  на  пакета  обявена  цена  20$   но  няма  значение  изпратиха  ме  при  митничар  той  ми   иска  разпечатка,  аз  съответно  нямах  и  най  любезно  ме  изпратиха  отзад  в  двора  където  има  офис   на  митническа  агенция   където  срещу  сумата  от  2лв  ми    дадоха  разпечетка  от  PAYPAL   пак  казвам  така  беше  при  мен 

# 279
е те щом са ти я изпратили там, всичките ще отидат на митница, става въпрос за тези над 30 лв. Иначе за тези пратки под 30 лв си идват на пощата.

# 280
  • София
ее мойта от 03,12 още я няма Sad

# 281
  • Варна
Здравейте, момичета Simple Smile
Днес получих ето това за една приятелка, поръчано на 04/11:
http://www.tinydeal.com/28tft-4-gb-mp3-mp4-mp5-game-portable-mul … m4g05-p-2349.html
Изглежда много добре, тя е доволна. Китайците бяха писали 15 долара на пратката  Wink
аз това го чакам сега, става ли изобщо?

Ами една приятелка го поръча за щерката и е доволна, нещо с форматите на игрите се мъчи, не ги разпознава всички...

# 282
ще го видим като дойде.

# 283
Платих ЕМS и я получих по куриер на домашен адрес-стойност 125$

А как става получаването с тоз ЕМS, някъде писано ли е  Praynig Кога се заявява при поръчването ли?
Step 1 of 3 - Delivery Information

The postage depending on weight.

# 284
хелоу Simple Smile никога не съм поръчвала оттук, но си харесах едно часовниче, при положение че е под 30 лв. нали няма да има ходене до митница? чета за разпечатка от пей пал, само така ли се плаща или може и директно с карта?

Общи условия

Активация на акаунт