www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 010
  • 770
  •   1
Отговори
# 240
А как проверявате къде е поръчката. Моята е от 26.11. и ни вест от нея още. Надявам се до коледа да пристигне, че има подаръчета, ама да видим.

# 241
  • софия
Дами имам нужда от телефон с две карти да имате отзиви за този например  http://www.tinydeal.com/dazzling-golden-full-steel-body-mobile-c … 04001-p-5826.html  ,искам и за малкият игри за ПСП но неможах да намеря кажете да поръчвам ли и идват ли в пощата   bouquet

# 242
А как проверявате къде е поръчката. Моята е от 26.11. и ни вест от нея още. Надявам се до коледа да пристигне, че има подаръчета, ама да видим.

и аз не мога да я проследя  ooooh! Crossing Arms

# 243
  • Перник
момичета,някой да знае колко е митото за електроника,пратката ми е дошла на митница,незнайно защо,при положение че е за 60 долара?

# 244
И днес не ми донесоха известие, а виждам, че нещата на 14.12 са изпратени към моята поща.Утре отивам да ги търся на место.Дано само на митница да не са ги запратили.
Къде виждаш, че са тук - в тракера ли?

# 245
Поръчката я направих в събота (11.12.) късно вечерта, а писмото го получих вчера.
Значи има надежда  Party

# 246
  • София
На мен нито от поща нито от митница ми пристига покана  Close

# 247
могат ли да се проверяват и проследяват пратките пуснати от тях? и как става

# 248
момичета,някой да знае колко е митото за електроника,пратката ми е дошла на митница,незнайно защо,при положение че е за 60 долара?
ако не се лъжа дължиш ДДС, не мито

# 249
Не знам аз ли съм карък или какво, но и двата блутуута не работят. Хем единият си е с всички оригинални кутии и знаци на нокия. Не ги откриват телефоните и това си е. Май приключих с този сайт. Добре че не се хвърлих веднага с голяма поръчка.

# 250
Днес получих двете поръчки от 19.11. и 23.11. И двете бяха на митница, но фактурирани на по- ниска стойност.Получих един телефон, няколко несесера, балансиращи гривни, пръстени за отслабване и вибриращ колан за отслабване.

# 251
Тези, които сте си получили нещата, какъв статус имате на поръчките в сайта за проследяване?

# 252
Аnnaaa, би ли дала линк за телефона? Ще очаквам и впечатленията ти от него, след като го разгледаш.
Как премина процедурата по освобождаването от митница?

# 253
Аnnaaa, би ли дала линк за телефона? Ще очаквам и впечатленията ти от него, след като го разгледаш.
Как премина процедурата по освобождаването от митница?
и мен това ме интересува, колко трябваше да платиш и каква стойност бяха отбелязали?

# 254
  • София
Моята пратка, която влезна в БГ на 14.12 още никъде я няма.Ходих до клона пощенсия и там ми казаха, че не е при тях, а пише че на 14.12 е изпратена към там.Питах ако е загубена пратка кой носи отговорност и те ми казха - продавача  Close Че тя от Китай си пристигна, а е няма в БГ. Ей не е нормална държава това.Дали може да е на митница и още да не са ми изпратили известие  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт