www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
кода ти трябва за да можеш да пазаруваш над 100 евро.Подминеш ли тази сума няма да можеш.Има тема за пей пал -виж я,ще помагаме

# 466
  • София
а за какво са точките дето ти се събират в профила?

# 467
сега си получих поръчка от 13.12.2010, майка я е взела и каза, че нещата и харесвали. вечерта ще отида да си ги взема и ще ви кажа дали и на мен ми харесват

# 468
Здравейте, а някой поръчвал ли е лаптоп от този сайт? Питам, защото майка ми се е навила да поръчва, ама не знам колко качествен ще се окаже.

Ето това съм поръчвала за подарък. Много джиджан външен вид, ама малко тип калкулатор идва. Виж му параметрите - зависи за какво ще го ползуваш. Ако е само за ровене в нета - става  Peace

# 469
128MB RAM 2G HD e много слабо,но за тея пари  Rolling Eyes като качество обаче не мога да дам отзив,сори  Embarassed

Сори за двата поста, ама ...  Embarassed Виж горе какво съм написала. От месец май до сега не е мръднал  Peace

# 470
Здравейте,

от 22.11 си чакам една поръчка и още я няма може ли да ме посъветвате на тях ли да пиша или да повдигна диспут в пейпъл, въпреки че не знам как се прави, но ще чета.

# 471
ММимс, не знам къде да пишеш, ама за да пуснеш диспут трябва да не са минали 45 дни, т.е. тр да го пуснеш преди 45ти ден след плащането, иначе няма да можеш, а като гледам времето май е дошло, тъй че не видиш ли някъде форма за контакти не чакай повече от 43 и вдигай диспут.
В ПП намираш къде ти е транзакцията на това нещо, цъкаш на детайли и ти отваря нова стр, в която някъде надолу имаше нещо си за кейс/диспут и после четеш и по стъпките пишеш!

# 472
momicheta dnes bqh v bankata i dakato stane vsi4ko s karta s kod i t.n 6te mi otneme pone mesec a mnogo iskam da si vzema telefona po rano dali e vazmojno nqkoe ot momi4etata ot sofiq ako puska pora4ka da me vklu4i 6te si platq predvaritelno ako trqbva 6te se razberem prosto dokato stanat moite ne6ta :pray:ako nqkoi se saglasi moje da mi pi6e na li4ni blagodarq predvaritelno!

# 473
Здравейте,

от 22.11 си чакам една поръчка и още я няма може ли да ме посъветвате на тях ли да пиша или да повдигна диспут в пейпъл, въпреки че не знам как се прави, но ще чета.

Преди 10 дни ми дойде поръчка от 20,11. Тези дни дано пристигне и при теб.

# 474
  • Испания
Спокойно,бавничко,но идват,и аз преди три дни получих поръчка от сайта от 20.11,а днес си взех пакетче от Фокала от 01.11 .И при теб ще дойдат.

# 475
  • София
моята поръчка от 03,12 дойде вчера. Доволна съм от нещата , но се забавиха доста.

# 476
Така,да споделя отговора на БГ ПОЩИ за тази такса,която ми искат в пощата - 1,50лв. Жената беше много любезна и каза,че ако пратката е минала през митницата,демек,ако митничарят се е усъмнил и я е описал или нещо такова,дължа такса за обработка  ooooh! ,ако ли не значи не е минала митница и не дължа такси.Сега остава да се разбера и с пощаджийката тук,но като я знам,никак няма да ми е лесно.......... и как аджеба ми иска такса,без да знае и да е виждала пакетите....#Cussing out

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 13:33 от mam4e_Gabi

# 477
а за какво са точките дето ти се събират в профила?
Никой ли не знае newsm78 newsm78

# 478
ЗДР.Момичета!за първи път влизам в сайта и се изумих от цените им,почетох ви малко от стр.и някой мами споменават,за поръчки от Фокала това сайт ли е или някаква опция в този сайт,и също така да ви питам с какво карти се действа тук,дебитни ли?

# 479
Различни сайтове са, плаща се през Пей Пал само. Картата с която пазаруваш в интернет трябва да ти е регистрирана в Пей Пал, независимо дебитна или кредитна.

Общи условия

Активация на акаунт