www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Някоя поръчвала ли е екстеншъни ?

# 646
  • Испания
Телефона е този
http://www.tinydeal.com/32-touch-2-sim-4-band-tmobile-att-vodafo … jfeb7ldi8hcgc90m2
Реших да почна с нещо евтинко,а ако всичко е точно съм си нацелила още някой с повечко екстри  Mr. Green Взех и карта 4G  Peace

# 647
Ако пратките са Ви на митница- получавате ли известие? Определено се притеснявам моята пратка с ПСП то от 7.12 още я няма, на стойност от 28 Долара беше.

# 648
Телефончето е много хубавко. Дано скоро му се радваш.
Аз не съм поръчвала екстешъни.
Колкото до известието за митница- получава се, доколкото успях да прочета тук. И при двата случая- поща или митница се получава известие.

# 649
Телефончето е много хубавко. Дано скоро му се радваш.
Аз не съм поръчвала екстешъни.
Колкото до известието за митница- получава се, доколкото успях да прочета тук. И при двата случая- поща или митница се получава известие.
Остава само да чакаме и да се надяваме тогава....

# 650
  • York
Получава се известие  Peace

# 651
бърза анкета: колко време пътува до вас поръчката ви?! от това, което прочетох, отнема между 10 и 40+ дена, но на мен ми е интересно колко е "средностатистическото" време за доставката

# 652
бърза анкета: колко време пътува до вас поръчката ви?! от това, което прочетох, отнема между 10 и 40+ дена, но на мен ми е интересно колко е "средностатистическото" време за доставката

за по голями суми имам впредвид над 40/50 около 10/15 дни, но за по малките не се знае, аз чакам от 22.11 все още

# 653
Хайде и аз пак тука с две питания.
Имам дебитна карта Маестро на Пощенска банка-мога ли с нея да платя?И друго-понеже не съм запозната как става поръчката,дали някое момиче ще се съгласи да ми пусне от нейно име пък аз ще си платя?Благодаря предварително

# 654
  • Враца
Току що получих писмо от пощенската станция за колет, който е в софия от 13.01. Трябва да плащам:
1. 6.00лв цена за пощенска услуга (чл.42 от цени на неуниверсални пощенски услуги и други търговски дейности, предоставяни от БП)
2. 7.76лв. ДДС

Някой има ли представа първите 6.00 лв за какво са  newsm78

Поръчката ми се състои от телефон и калъф за 48 долара общо.

# 655
Аз съм общо взета нова с пазаруването по чуждите сайтове и то чрез paypal. Не съм много запозната и с това, което питаш- аз лично не знам. Само мога да ти пожелая скоро да се наслаждаваш на новия си телефон.
А аз друго да питам- тези нашите служби май верно се бавят. Телефонът ти е бил тук още на 13, днес е 19. Това е цяла седмица. По принцип така ли е ? Забавят се винаги ?
Твоят телефон от митница ли трябва да го взимаш или директно от пощата- това не го много разбрах ?

# 656
Моята е пратена на 04.01 и на 17.01 е била вече в България- София. Но да си кажа, че аз не съм пазарувала от сайта, за който вие тук говорите- закупих телефон от ebay.И почвам малко да съжалявам, защото в www.tinydeal.com го намерих само в долари и то на много по-ниска цена.
Но , доколкото съм запозната времето е от две до четири седмици. Някъде бях чела, че се чакало и до два месеца, но най-най- много.

# 657
  • София
Моята от 04.12 си я няма и т'ва си е!  #Cussing out

# 658
ще се опитам на няколко въпроса да отговоря. Малките поръчки /под и около 30 долара/ идват при мен за не повече от 20 дни. Някои отивам да си ги вземам от пощенската станция, не ми искат никакви платежни документи или такси. Последните 2 ми ги донесоха на вратата, също малки. Това е за София.

# 659
Pepina, имаш ли някаква информация за твоята пратка ? Питам специално теб, защото нашите пратки са дошли на една и съща дата.
На мен току-що ми се развикаха по телефона, че щом нямам известие, значи нищо не е дошло. Дори се поразревах- егати си тъпото отношения имаха Sad

Общи условия

Активация на акаунт