www.tinydeal.com - Безплатна доставка и ниска цена

• 54 009
  • 770
  •   1
Отговори
# 675
  • Стара Загора
Някой може ли да ми каже какво значи това, предполагам че е в София или не ?

Local Date and Time    Country    Location    Event Type    Extra Information
1/17/2011 9:46:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Receive item at office of exchange (Inb)       
1/17/2011 9:51:00 AM    BULGARIA    SOFIA LC/AO    Send item to domestic location (Inb)    

Първото означава,че е получена в разпределителе център ,а второто ,че е тръгнала към крайната дестинация,т.е.за града където би трябвало да я получиш  Peace

# 676
# 677
# 678
Здравейте някой ще помогнели с линк за гледах някъде за един часовник адидас newsm78

Благодаря
Адидасчето го получих миличка Лед часовника,но за съжаление не работи......много е красив на външен вид,но..... Sad
А иначе аз чакам от 27.12.....от другия сайт ми пристигна за 10дни поръчката ,а от Тинито нещо лиса все още..... Sad

# 679
Така, аз се включвам, за да дам отчет- получих известие да се явя на МИТНИЦА СОФИЯ, ВЕСЛЕЦ, 84. Малко ми е кофти, защото съм от Дупница. Сега трябва да се моля на някой, за да ме откара до София. Пише ми да си нося извлечението от плащането и, че дължа 3, 50 ( цена пощенска услуга ) и ДДС- само че цената за ДДС не е уточнена, само е отметнато ДДС. ТОВА Е. сЕГА ОСТАВА ДА СЕ ДОБЕРА ДО сОФИЯ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН. СТИСКАЙТЕ МИ ПАЛЦИ ДА НАМЕРЯ НЯКОЙ ДА МЕ ОТКАЗРА, ЧЕ МОЯТ СЪПРУГ НЕ Е ПРИ МЕН СЕГА.
Права редакция- НАЧИНЪТ ДА НЕ СЕ ХОДИ ДО СОФИЯ Е ДА СЕ ПРАТИ ПО ФАКСА ИЗВЛЕЧЕНИЕТО ОТ PAYPAL. Тогава те там си оформят нещата и си взимаш пратката от Митницата в града.

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 11:10 от andela76

# 680
  • Испания
И аз се включвам-току що ми се обадиха от пощата ,че пратката ми е там,не знам имам ли да плащам нещо,по-късно ще ходя да я взема че съм на работа ,към 1,30 ще пиша пак!

# 681
Миличка, явно няма да имаш нищо за плащане. Аз им пратих извлечението, па дано съм пратила това, което трябва Simple Smile.
 Сега ще трябва да ми оформят документите и да пратят телефона до Дупница. При мен така се получи, защото ми е по-скъпа пратката- около 160 долара се получава. В български пари съм платила 239, а в британски лири цената беше 103 . Така че  ми казаха, че ще имам някаква такса, но аз да съм жива и здрава- плащам, взимам и дано е здрав телефонът, за да му се радвам.
 Пепина, пиши, като си вземеш телефона.

# 682
  • Испания
Получих си телефончето,урааа. Не ми се размина ,платих около 10 лв общо. И така, да разясня, получих си го от пощата,като дадох 6,87 ДДС и още 3 лв такса за нещо си,не разбрах какво.Китайчетата бяха оповестили сумата от 23 долара на колетчето,като са писали че съдържа мемори кард и мп4.Не съм показвала никаква разпечатка,искаха ми само ДДС-то на оповестената сума.Предполагам че ако бяха писали 5-6 долара,нямаше и това да платя ама пак доволно.Пощальонката ми обяснни че митничарите го оставят с тая бележка какво да се плати и това е.Иначе телефона е супер на пръв поглед,но сега не мога да го включа че съм на работа,моля се да работи нормално.Пак ще поръчвам ,колежките ми и те се зарибиха,сега пускам протектор и калъфче!

# 683
Миличка, много се радвам- дано телефончето работи супер. А между другото ти си платила това в пощата ли ? Че аз разбрах, че на митница трябвало да плащам. И на мен ми казаха ДДС и такса някаква за пощенски услуги от 3, 50 лв. Здраве да е.
Аз се обадих за всеки случай отново до София и там ми казаха, че са ми получили по факса разплащателната бележка и, че всичко е ОК. Ще ми го пратят в Дупница. Но пак не съм много сигурна дали в пощата или в Митницата.
И да споделя, че съм иначе очарована от разговора си с жената в София- любезна, отговаряше на всичките ми въпроси. А не, като нашите тъпи пощенски служителка, хахаха.

# 684
Получих си телефончето,урааа. Не ми се размина ,платих около 10 лв общо. И така, да разясня, получих си го от пощата,като дадох 6,87 ДДС и още 3 лв такса за нещо си,не разбрах какво.Китайчетата бяха оповестили сумата от 23 долара на колетчето,като са писали че съдържа мемори кард и мп4.Не съм показвала никаква разпечатка,искаха ми само ДДС-то на оповестената сума.Предполагам че ако бяха писали 5-6 долара,нямаше и това да платя ама пак доволно.Пощальонката ми обяснни че митничарите го оставят с тая бележка какво да се плати и това е.Иначе телефона е супер на пръв поглед,но сега не мога да го включа че съм на работа,моля се да работи нормално.Пак ще поръчвам ,колежките ми и те се зарибиха,сега пускам протектор и калъфче!
честито! дано работи толкова добре колкото изглежда Wink

# 685
  • София
Миличка, много се радвам- дано телефончето работи супер. А между другото ти си платила това в пощата ли ? Че аз разбрах, че на митница трябвало да плащам. И на мен ми казаха ДДС и такса някаква за пощенски услуги от 3, 50 лв. Здраве да е.
Аз се обадих за всеки случай отново до София и там ми казаха, че са ми получили по факса разплащателната бележка и, че всичко е ОК. Ще ми го пратят в Дупница. Но пак не съм много сигурна дали в пощата или в Митницата.
И да споделя, че съм иначе очарована от разговора си с жената в София- любезна, отговаряше на всичките ми въпроси. А не, като нашите тъпи пощенски служителка, хахаха.
Пак е нещо поне няма да се разкарваш до София.

# 686
7SK905395J566551N    това може ли да се проверява и къде?

# 687
Това, което си дала Деничка, според мен не е тракинг номера, а може би номерът на самата поръчка. Междудругото да попитам- нали тралинг номер се дава при шпоръчка над 30 долара ? Питам, защото току-що направих малка пробна поръчка от този сайт за 12 долара.
И другият ми въпрос е- някоя от Вас да знае дали това чудо си заслужава цената и дали въобше работи
http://www.tinydeal.com/index.php?main_page=product_info&tl= … h7254-p-7025.html
Мерси предварително !!!
Малка редакция правя- и за това чудо дали имате инфо
http://www.tinydeal.com/300mbps-80211n-wireless-lan-usb-20-wifi- … 5142-p-21018.html

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 17:39 от andela76

# 688
7SK905395J566551N    това може ли да се проверява и къде?
И аз със същото питане,моя номер е RA938176749HK и като го вкарам в сайта на бг пощи ми казва,че няма инфо да проверя кода дали не е грешен. ooooh!

# 689
Може би все още не са пристигнали нещата. А иначе в сайта на хонк конкските пощи има ли инфо ?

Общи условия

Активация на акаунт