!Честити месечинки на празнуващите днес!
Честити зъбчета! Ние имаме едно. Подаде се безпроблемно, но от няколко нощи Елена започна да си поплаква нощем и не знам дали това не е от болка от растежа на показалото се зъбче или пък ще ни никне ново.
ahoney, виждам че обсъждате едро смляните пюрета. Вчера по грешка взех 2 едро смляни (пише, че са за след 12-ти месец) и се чудех дали ще има проблем ако ги давам сега... Имам въпроси и за попарата тъй като ти също захрани Вики по-късничко... Със или без сирене я правиш? Аз още не съм въвела млечните. Преди седмица въведох глутена с овесена каша и вече се оглеждам за нови храни. Ръж и ечемик не знам как да въведа. Не намирам бебешки продукти с тях, а и не знам как да приготвя ръженото брашно от диетичния щанд, така че да е подходящо за бебешко хранене, така че може би ще продължа с пшеница.
Щастлива съм!
и дребната ме прецоква по цяла нощ... Особено призори "освирепява"
Хубав ден!
Даже съм забелязала, че докато си легна се буди и проплаква когато усети че ме няма в леглото. Така, че за сега нощните излизания са мираж, даже и на коледно парти от работата не мога да си помисля да отида. Но не ми пречи, тази година съм му нужна и съм до него
Това във връзка с поста на Ахони, че и тя милата не може никъде да отиде. Толкава бързо растат и си променят нуждите, а след това ни става едно мило и носталгично, за това какво е било 
да оздравявате! 
)
.
Мога да се похваля, че хапва по 5 до 10 лъжички пилешка супа с картоф и кромид, парченце авокадо, 3 лъжички плодово пюре и бананова каша. Бавно но славно напредваме с храната.